ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ο Σ. Καλογιάννης για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο Δήμο Ιωαννιτών .

Σταύρος Καλογιάννης: Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» κοινωνικής πολιτικής για την προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Εξαιρετικά σημαντική για τους συμπολίτες μας είναι η ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα διάρκειας έξι (6) μηνών και προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, που...
εξήγγειλε η Κυβέρνηση.

Πρόκειται για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που αποτελεί μία κοινωνική παροχή που θα στηρίξει αρχικά 30.000 πολίτες σε 13 Δήμους και συνολικά 700.000 δικαιούχους στην πλήρη του εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα, εντός του 2015.

Το μέτρο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος είναι ένα «κοινωνικό πακέτο υπηρεσιών» που βασίζεται σε τρεις πυλώνες:
Οικονομική ενίσχυση ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση του δικαιούχου. Συγκεκριμένα διαμορφώνεται από 200 ευρώ έως 350 ευρώ τον μήνα.

Πλέγμα κοινωνικών υπηρεσιών και αγαθών καθώς προβλέπεται επίδομα θέρμανσης, ένταξη στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, χορήγηση βιβλιαρίου ανασφάλιστου, ένταξη σε προγράμματα κοινωνικού παντοπωλείου, κ.ά.

Δράσεις ένταξης και επανένταξης στην εργασία δηλαδή συμμετοχή σε προγράμματα νέων θέσεων εργασίας, κοινωφελούς εργασίας, επαγγελματικής κατάρτισης Ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε: «Η εξέλιξη αυτή, που δείχνει την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προωθήσει κοινωνικά προγράμματα, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όσων συμπολιτών μας έχουν πληγεί από την βαθιά οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών και θα στηρίξει την σταδιακή επάνοδό τους στην κοινωνική ζωή.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ένταξη του Δήμου Ιωαννιτών στους 13 Δήμους της χώρας για τους οποίους αρχίζει να εφαρμόζεται πιλοτικά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα από τον επόμενο μήνα, και αναμένεται να ανακουφίσει τους ασθενέστερους συμπολίτες μας». .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/21/2014 08:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Σ. Καλογιάννης για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στο Δήμο Ιωαννιτών . "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες