ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ν. Μιχαλολιάκος: " Το ψεύτικο καταστατικό, τα μυστικά στρατόπεδα και...

...οι αποθήκες όπλων που δεν έχουν βρεθεί ακόμη."
-Παράταση της προφυλακίσεώς μου με τερατολογίες και ψέμματα.

Πριν λίγες ημέρες, παρέλαβα το βούλευμα σύμφωνα με το οποίο δίδεται παράταση στην φυλάκισή μου έξι ακόμη μήνες. Από το βούλευμα αυτό το οποίο υπογράφει ένας εισαγγελεύς και τρεις εφέτες, ξεχώρισα από το όλο σκεπτικό τους κάποια μόνον σημεία, τα οποία καταδεικνύουν την ανυπαρξία δίκαιης κρίσης εις ό,τι αφορά την φυλάκισή μου και την ...
παράτασή της. Βεβαίως και τα γραπτά μένουν, καθώς και οι υπογραφές και χωρίς αμφιβολία σε ένα αληθινό κράτος δικαίου και οι κρίνοντες θα κριθούν.

Κατ’ αρχάς, αυτοί οι οποίοι απεφάσισαν να παραμείνω στην φυλακή θεωρούν ότι το γεγονός ότι είμαι βουλευτής και στερούμαι των πολιτικών μου δικαιωμάτων να συμμετέχω και να έχω λόγο όπως προβλέπεται στις εργασίες του κοινοβουλίου ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ, αφού μπορώ να καταθέσω σχετικό αίτημα… Μόνο που έχω καταθέσει όχι ένα, αλλά πολλά σχετικά αιτήματα, τα οποία όλα έχουν απορριφθεί από συναδέλφους αυτών που αποφάσισαν την συνέχιση της παραμονής μου στην φυλακή. Λογική του παραλόγου δηλαδή…

Στο ίδιο έγγραφο γίνεται κατά κόρον χρήση ή μάλλον κατάχρηση του ψεύτικου καταστατικού της Χρυσής Αυγής. Ενός καταστατικού, το οποίο δεν ανευρέθη στις εκατοντάδες έρευνες και το οποίο κατέθεσε σαν… ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ για την “εγκληματική οργάνωση” ένας ακροαριστερός δημοσιογράφος. Σημειώνεται ότι το εν λόγω ψεύτικο καταστατικό σύμφωνα με τον ψευδομάρτυρα δημοσιογράφο είναι το “ΓΝΗΣΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ” και στην πρώτη του σελίδα έχει μία μονογραφία, η οποία δεν μπορεί να ανήκει σε άλλον παρά σε εμένα, αφού ήμουν και είμαι ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Για τον λόγο ακριβώς αυτό, για να αποδείξω δηλαδή την πλαστότητά του, ζήτησα να γίνει γραφολογική εξέταση στο “ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ” και το λογικό αυτό και νόμιμο αίτημά μου απορρίφθηκε από την ανάκριση και έτσι χωρίς να μου δίνεται η δυνατότητα να αποδείξω την πλαστότητά του, γίνεται χρήση αυτού του χαλκευμένου εγγράφου, προκειμένου να παραταθεί η προφυλάκισή μου!

Ακόμη στο ίδιο έγγραφο, το οποίο υπογράφουν δικαστές, παρατίθεται ο ισχυρισμός ότι η Χρυσή Αυγή έχει αποθήκες με όπλα, οι οποίες δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί! Γίνεται επίσης αναφορά στις τερατολογίες περί μυστικών στρατοπέδων, τα οποία υπήρχαν στις περιοχές Ασπροπύργου, Μάνδρας και Μαλακάσας! Και αυτά είναι μόνο από τα λίγα από τα τερατώδη ψεύδη με τα οποία κάποιοι οι οποίοι έχουν δώσει όρκο στην δικαιοσύνη αποφάσισαν να παραμείνω στη φυλακή.

Ό,τι και να κάνουν όμως κάποτε θα γίνει μια δημόσια δίκη στην οποία θα είναι παρόντα όχι μόνο τα ξευτιλισμένα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” του Ελλάδιστάν, αλλά και ΜΜΕ από ολόκληρο τον κόσμο. Θα έχουμε επίσης την δυνατότητα να πληροφορήσουμε και εμείς τον λαό για όσα θα συμβαίνουν στην δίκη. Σε μία δίκη στην οποία θα φανερωθεί επιτέλους η ΑΛΗΘΕΙΑ και θα αποκαλυφθεί με ντοκουμέντα η πολιτικοδικαστική σκευωρία και τότε θα δούμε τι θα έχουν να πούνε οι Ιαβέρηδες που μας κρατούνε με τις υπογραφές τους άδικα και παράνομα στη φυλακή.

Θα υπάρχουν τότε οι υψηλοί τους προστάτες για να τους καλύψουν;…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/16/2014 07:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ν. Μιχαλολιάκος: " Το ψεύτικο καταστατικό, τα μυστικά στρατόπεδα και..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες