ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Κάτοικοι του Κιέβου χρησιμοποιούν ηλεκτρικές θερμάστρες ... Σας θυμίζει τίποτε;

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Ενώ το ρωσικό Φ.Α τρέχει προς την Κίνα αντίθετα το κρύο καταφτάνει δριμύ στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο.

Η παρακάτω πληροφορία του Pravda.Ru περιγράφει την αναμενόμενη υποβάθμιση των συνθηκών ζωής στο όμορφο Κίεβο που οι πολυκατοικίες του θα "μετατραπούν" σε πολυκατοικίες Αθηνών όπου το πετρέλαιο αντικαταστάθηκε με την "ηλεκτρική φουφού". Με την μόνη διαφορά ότι τα πράγματα εκεί θα είναι...
χειρότερα.

¨Οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας είναι απογοητευμένοι ότι οι αρχές του Κιέβου θα λύσουν τα επείγοντα προβλήματα της Θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού ενόψει του επερχόμενου χειμώνα. Κατά την προσεχή περίοδο Θέρμανσης , οι θερμοκρασίες μέσα στα διαμερίσματα του Κιέβου μπορούν να πέσουν έως+ 16C, η οποία είναι δύο βαθμούς κάτω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι κάτοικοι της πόλης ήδη χρησιμοποιούν ηλεκτρικές θερμάστρες και ζεστά ρούχα για να ζεσταθούν στα σπίτια τους. Στους ανταποκριτές LifeNews μίλησε στο Κίεβο ο κάτοικος Αλέξανδρος Atrashchenko, ο οποίος είπε ότι στο διαμέρισμά του χρησιμοποιεί διάφορες συσκευές θέρμανσης που εργάζονται σε βάρδιες. Μεταξύ αυτών ( των Θερμαντικών συσκευών) χρησιμοποιεί και μια ηλεκτρική κουζίνα και ένα στεγνωτήριο. Και φοβάται για τους υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Πολλά εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες…

Όμως εμείς αντικαταστήσαμε την σόμπα αερίου με ηλεκτρικές θερμάστρες.
Ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitali Klitschko, γνωρίζει τα προβλήματα που η πόλη θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον χειμώνα. Ήδη από τον Αύγουστο, ζήτησε από τους ανθρώπους να κατανοήσουν την ανεπαρκή παροχή θερμότητας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στη σεζόν της περσινής χειμερινής περιόδου του 2013, η Ουκρανία έκανε χρήση 38 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρων φυσικού αερίου. Επί του παρόντος, η Ουκρανία έχει 23 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα .Οι Ουκρανοί σχεδιάζουν να λάβουν το υπόλοιπο ποσό με εναλλακτικές μορφές ενέργειας από την Πολωνία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.
¨10/08/2014 |
Πηγή: Pravda.Ru

Αυτά συμβαίνουν ενώ το ρωσικό φυσικό αέριο ρέει προς τα ανατολικά.


Και το Κυπριακό φυσικό αέριο ¨η παρηγοριά των Εθνών της Ευρώπης¨ το διεκδικεί με αναίσχυντο τρόπο η Τουρκία.
Τελικά το κρύο θα φέρει τον πόλεμο ή ο πόλεμος το κρύο;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/09/2014 01:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κάτοικοι του Κιέβου χρησιμοποιούν ηλεκτρικές θερμάστρες ... Σας θυμίζει τίποτε; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες