ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Οι βομβαρδισμοί στα σύνορα της Τουρκίας την φέρνουν μέσα στην Συρία;

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Μήπως οι σύμμαχοι ανοίγουν διαδρόμους και την όρεξη για να εισέλθει η Τουρκία στο επιχειρησιακό παιχνίδι εναντίον της Συρίας ;

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του BBC στους πρώτους στόχους των αεροπορικών επιχειρήσεων ήταν η πόλη Kobane στα σύνορα με την Τουρκία όπου επλήγη ένα κτίριο και στρατιωτικά οχήματα της ISIS σύμφωνα με πηγές του Αμερικανικού...
Πενταγώνου.

Ήδη την πόλη αυτή την εγκατέλειψαν 140000 πολίτες κατευθυνόμενοι προς την Τουρκία στα σύνορα της οποίας αυτή την στιγμή υπάρχει το αδιαχώρητο καθότι Τούρκοι στρατιώτες προσπαθούν να διαχειριστούν τον όγκο των προσφύγων Κούρδων της Συρίας αλλά και να αποτρέψουν την είσοδο Κούρδων μαχητών από την Τουρκία που εισέρχονται στην Συρία για να υπερασπιστούν την πόλη του Kobane.
Είναι χαρακτηριστική η εικόνα αρκετές χιλιάδες Κούρδοι πρόσφυγες να έχουν κολλήσει στη σιδηροδρομική γραμμή με τα σύνορα της Τουρκίας, μαζί με τα πρόβατα και τα βοοειδή τους.

Το πρόβλημα είναι ότι οι πρόσφυγες, δεν μπορούν να μεταφέρουν τα ζώα τους που είναι κομμάτι της επιβίωσης τους και αρνούνται να τα αφήσουν πίσω διαφορετικά δηλώνουν ότι θα τα θανατώσουν εκεί.
27 September 2014 Last updated at 21:28 GMT bbc.co.uk/

Ταυτόχρονα στην διπλανή συνοριακή πόλη με την Τουρκία al-Hasakah το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ισχυρίζεται την απώλεια έξι αμάχων πολιτών εξ αιτίας των βομβαρδισμών.
Michael Pearson, CNN September 27, 2014 -- Updated 2003 GMT (0403 HKT)

Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Η ISIS ξεκίνησε την καταστροφική της πορεία τον περασμένο Μάρτιο από την βόρεια περιοχή της Συρίας στα σύνορα με την Τουρκία στην οποία σήμερα κάποιοι δίνουν πολλές αφορμές και λόγους για να επέμβει στην Συρία.

Είναι δυνατόν να βλέπει το Τουρκικό κράτος την ενεργοποίηση και συμπαράταξη των Κουρδικών στρατιωτικών δυνάμεων και μάλιστα αυτών που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια του στο πλευρό της εκστρατείας των Δυτικών εναντίων της ISIS έστω και συγκεκαλυμμένα ;

Ποίος θέλει εδώ και τώρα να αναβαθμίσει τα στρατιωτικά τμήματα των Κούρδων της Τουρκίας και για ποίο σκοπό;

Στην Μεσοποταμία στήθηκε ένα καλοφτιαγμένο γεωστρατηγικό παιχνίδι με πολλές παγίδες που θα ανοίξουν γρήγορα για να καταπιούν πολλούς πρωταγωνιστές των τεκταινομένων.
Η Τουρκία εκ των πραγμάτων θα επέμβει στην Συρία με κάποιες έτοιμες προφάσεις.
Πέρσι πίεζαν τον Ερντογάν σαν πρωθυπουργό να επέμβει και δεν το έκανε . Φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ο πρόεδρος Ερντογάν και το αναμενόμενο Κουρδιστάν είναι μία εκρηκτική πραγματικότητα για τις ημέρες μας και για όλη την ευρύτερη περιοχή που ετοιμάζεται να ζήσει δύσκολες ώρες.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/02/2014 02:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι βομβαρδισμοί στα σύνορα της Τουρκίας την φέρνουν μέσα στην Συρία; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες