ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Οι προτάσεις της ΟΚΕ, για διαγραφή χρεών των πολιτών.

Ραντεβού στις εκλογές του Μαρτίου έδωσαν οι Εκπρόσωποί της, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αφτιά».

Σε καθεστώς απόλυτης χρεοκοπίας έχει οδηγηθεί ο Ελληνικός Λαός, με τα συνεχή χαράτσια και μνημόνια και η μοναδική του ελπίδα είναι πια, η διαγραφή των χρεών, σύμφωνα με τη σχετική πρόταση που διατύπωσε η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ) και παρουσιάστηκε την...
Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014, στην τηλεόραση του Σκάι, στην εκπομπή«Καλημέρα με τον Γιώργο Αφτιά».

Η Εκπρόσωπος της Ομάδας, Αφροδίτη Παπακώστα επισήμανε ότι έχει φτάσει η ώρα, να γίνουν, όχι απλώς φοροελαφρύνσεις αλλά κάποια στιγμή, διαγραφή χρεών και φόρων, οι οποίοι είναι άδικοι και αβάστακτοι, για τον απλό πολίτη, κάτι που δεν ακούσαμε όλες αυτές τις μέρες, αφού το μόνο που είπαν τα Κόμματα ήταν για μικρές ελαφρύνσεις, για 100 δόσεις κ.λπ.

Στη συνέχεια, ο Επικεφαλής της Κίνησης, Βασίλης Αναστασόπουλος, πήρε το λόγο και ανέλυσε την πρόταση της ΟΚΕ, επισημαίνοντας ότι «εδώ που φτάσαμε, είναι απόλυτα λογικό, να συζητάμε για διαγραφή χρεών, που δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ, όχι μόνο στην Εφορία αλλά και σε άλλα επίπεδα, όπως δάνεια και ασφαλιστικά ταμεία. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πλήρες αδιέξοδο, ο κόσμος δεν βγαίνει και αυτά που χρωστάει στην Εφορία, ουδέποτε θα τα πληρώσει».

Η πρόταση που παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικά αποτελεί μια τροποποιημένη εκδοχή της Κυβερνητικής πολιτικής, που δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα, αφού δεν προβλέπει παραγραφή οφειλών... των νοικοκυριών και των επαγγελματιών, που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εξόφληση των χρεών τους και που έχουν επιβαρυνθεί, υπέρογκα, με εξοντωτικές προσαυξήσεις και πρόστιμα.
Αυτό πώς θα αντιμετωπιστεί; Με φοροελαφρύνσεις; Τα Κόμματα και κυρίως, αυτά που διεκδικούν την εξουσία, δεν έχουν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν, ότι ο πολίτης, αυτή τη στιγμή, αδυνατεί να καλύψει ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες του, πόσο μάλλον να μπορέσει να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς του, σε Εφορία, σε ΔΕΗ, σε Ασφαλιστικά Ταμεία κ.λπ.Θα έπρεπε αυτά να μην τα λέμε εμείς, θα έπρεπε να τα έχουν διαγνώσει οι ίδιοι και να τα λένε αλλά επ’ αυτού, δεν λένε τίποτα.

Γίνεται μια ολόκληρη συζήτηση επί της διαδικασίας, χωρίς, στην ουσία να θίγουν το πρόβλημα, που είναι ο πολίτης που δεν έχει να ζήσει. Μάς έρχονται λογαριασμοί στην Εφορία, που αποφεύγουμε να τους ανοίξουμε, γιατί παθαίνουμε κατάθλιψη και μαζεύονται οι λογαριασμοί... Εδώ μας έρχεται ένας ΕΝΦΙΑ, που είναι ο απόλυτος παραλογισμός.

Υποσχέθηκαν φοροελαφρύνσεις και μετά μας έφεραν τον ΕΝΦΙΑ. Απέφυγαν την επίσημη χρεοκοπία της Χώρας και χρεοκόπησαν τον Έλληνα πολίτη. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ομάδας επαναβεβαίωσε, ότι η ΟΚΕ έχει μετεξελιχθεί σε Πολιτικό Φορέα, με στόχο την αυτόνομη κάθοδό της, στις επόμενες Εθνικές εκλογές, το Μάρτιο, του 2015, με αφορμή τη μη εξεύρεση προσώπου, για την θέση του Ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα της Χώρας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αφτιάς, απευθυνόμενος στον Β. Αναστασόπουλο τόνισε το εξής: «Διατυπώνετε τα επιχειρήματά σας, με ευπρέπεια και γι’αυτό, είστε άνθρωπος, που, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, οι Πολιτικοί σάς ακούν, με ιδιαίτερη προσοχή».

ixnilatis.org


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 10/23/2014 02:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι προτάσεις της ΟΚΕ, για διαγραφή χρεών των πολιτών. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες