ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ομάδα δικαιούχων αποζημιώσεων Ιόνιας οδού Καμπής Άρτας.

Εμπλοκή της διαδικασίας απόδοσης αποζημιώσεων από το Πρωτοδικείο Άρτας.

Σχετικά με το άρθρο ¨Απαράδεκτη καθυστέρηση αποζημιώσεων απαλλοτριώσεων Ιόνιας Οδού¨ που στάλθηκε από συγχωριανό μας και δημοσίευσαν πολλά site και εφημερίδες της Ηπείρου και των Αθηνών και σε επιστολές που κοινοποιήθηκαν στους αρμόδιους Υπουργούς και Υφυπουργούς ερχόμαστε και εμείς να επιβεβαιώσουμε το σχετικό άρθρο και να πούμε πως η διαδικασία έχει φρακάρει...
κυριολεκτικά.

Είμαστε πάνω από 5 χρόνια σε ομηρία, έχουμε χάσει τα χωράφια μας εδώ και κάποιους μήνες, μας πέταξε η εταιρία ΤΕΡΝΑ έξω από τις ιδιοκτησίες μας επικαλούμενη το άρθρο 7Α που ψηφίστηκε πρόσφατα και επιτρέπει ταχεία διαδικασία απαλλοτριώσεων όσον αφορά μόνο την εξασφάλιση γηπέδων για τη έναρξη των εργασιών χωρίς την καταβολή αποζημίωσης στους δικαιούχους.

Η διαδικασία της απόδοσης του ποσού στους δικαιούχους ¨τρέχει¨ παράλληλα αλλά με ρυθμούς χελώνας. Το ελληνικό δημόσιο σφυρίζει αδιάφορα στο μείζον αυτό θέμα. Πάνω από 300 άτομα στην περιοχή μας χάσαμε τις περιουσίες μας, βλέπουμε υπουργούς και ανώτατα στελέχη να διαλαλούν παντού την έναρξη των εργασιών και την ¨ανάπτυξη¨ δίνοντας πολλά εκατομμύρια στην ανάδοχο εταιρία για τη συνέχιση των εργασιών.

Τις πενιχρές αποζημιώσεις που καθόρισε το Υπουργείο με το σώμα ορκωτών εκτιμητών αλλά και η απόφαση του πρωτοδικείου Άρτας που άφησε τις ίδιες τιμές αρνούνται μέχρι σήμερα να τις καταβάλλουν στους δικαιούχους.

Όσοι καταφέρνουν να μπουν στη διαδικασία αναγνώρισης δικαιούχων από το Πρωτοδικείο Άρτας, οι δικαστές κάνουν πολλούς μήνες, πάνω από 10 να εκδώσουν τις αποφάσεις.
Όσοι τέλος καταφέρουν να τελειώσουν και με την αναγνώριση δικαιούχων (που είναι ελάχιστοι, μόλις 6) μπαίνουν σε άλλη χρονοβόρα διαδικασία από το Ταμείο Παρακαταθηκών για την απόδοση του ποσού, που μπορεί να κάνει έως και 1 χρόνο.

Είμαστε όλοι σε απόγνωση.
Πληρώνουμε φόρους, είμαστε σε όλες τις υποχρεώσεις μας συνεπείς, παραδώσαμε τις περιουσίες μας για την εκτέλεση ενός εθνικού έργου ποιος όμως νοιάστηκε για τους ιδιοκτήτες γης που έχασαν τις περιουσίες τους.

Ποιος μπορεί να ελέγξει τις κρατικές και δικαστικές αρχές αν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους; 
Τελικά λειτουργεί τίποτα σ αυτόν τον έρμο τον τόπο; 

Ομάδα δικαιούχων αποζημιώσεων


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/16/2014 08:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ομάδα δικαιούχων αποζημιώσεων Ιόνιας οδού Καμπής Άρτας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες