ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Έκκληση στον ΟΑΣΘ από τους Πειρατές: "Σκεφτείτε την πόλη."

Η απόφαση του ΟΑΣΘ και της κυβέρνησης να αυξηθεί η τιμή των εισιτηρίων και να διακοπούν τα νυχτερινά δρομολόγια, αποτελεί ξεκάθαρο πλήγμα για την πόλη.

Οι "Πειρατές στη Θεσσαλονίκη" δεν πήραμε καμιά απάντηση στα ζητούμενα από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Χρ. Στεφανίδη κατά την  παρέμβαση στο δημοτικό ...
συμβούλιο. Υποσχέσεις εν καιρώ για τα νυχτερινά δρομολόγια και για την θέσπιση ενιαίου εισιτηρίου.

Η εικόνα τον Σεπτέμβριο όπου κόπηκαν τα νυχτερινά δρομολόγια είναι η εξής:
Εργαζόμενοι στην νύχτα, μαθητές μετά το φροντιστήριο, φοιτητές που κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ΔΕΝ μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους με το λεωφορείο. ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν ταξί ή να βρουν κάποιον άλλον τρόπο, γεγονός που μειώνει το ήδη τσεκουρεμένο εισόδημα-χαρτζιλίκι τους.

Οι "Πειρατές στην Θεσσαλονίκη" θεωρούμε το ζήτημα με τον ΟΑΣΘ ως πρωτεύον για την πόλη, καθώς μιλάμε για τον μοναδικό μέσο συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη.

Και επισημαίνουμε τα εξής:
- Δεν είναι δυνατόν την μείωση της κρατικής χρηματοδότησης να την χρεωθεί ο επιβάτης.
- Ταυτόχρονα με την αύξηση του κομίστρου έχουμε και μείωση των υπηρεσιών που προσφέρει το "μονοπώλιο" του ΟΑΣΘ. Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
- Η αντίδραση των φορέων της πόλης για όλα αυτά είναι αναιμική. "ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ" παραφράζοντας το παλιό τηλεοπτικό σλόγκαν.

Πέρα από τα οικονομικά ζητήματα που επηρεάζονται άμεσα από την κεντρική πολιτική, οι "Πειρατές στη Θεσσαλονίκη" απευθύνουμε έκκληση στον ΟΑΣΘ να επαναφέρει άμεσα τα νυχτερινά δρομολόγια.
Είναι ζήτημα ανάσας για την πόλη, για την οικονομία της και τον εξωστρεφή χαρακτήρα της.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Επικεφαλής της παράταξης "Πειρατές στη Θεσσαλονίκη"


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/08/2014 11:02:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έκκληση στον ΟΑΣΘ από τους Πειρατές: "Σκεφτείτε την πόλη.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες