ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιώργος Κ

Τα βοθρολύματα τραγουδάνε ακόμα ....

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου.
Εφόσον απέκτησαν όλοι στόμα και ομιλούν κρύβοντας την θρασυδειλία τους πίσω από κομματικές και εξουσιαστικές φούστες δεν γίνεται ο αποδέκτης αυτών των βοθρολυμάτων να κάθεται και να τα ανέχεται χωρίς ανταπαντήσεις.

Δεν χρειάζεται κανείς ελεύθερος άνθρωπος καμία δημόσια εκπροσώπηση για να επιτεθεί στις κοτρόνες που πετά το κάθε καλοβολεμένο κωθώνι από τα μπαλκόνια των βασιλικών οίκων τόσο των ΜΜΕ όσο και του...
κοινοβουλίου.

Όταν λοιπόν η εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης, Σοφία Βούλτεψη, απειλεί ότι αν βγει κάποια άλλη κυβέρνηση τα ΑΤΜ των τραπεζών θα κλείσουν δεν θα περιμένουμε τον Σύριζα και τον Πάνο Καμμένο να ανταπαντήσει υποστηρίζοντας ότι τα ΑΤΜ θα παραδίδουν χρήμα.
Σοφία Βούλτεψη, στα «τέτοια» μας κι αν κλείσουν τα ΑΤΜ.
Και τι έγινε άμα κλείσουν τα ΑΤΜ;
Το πολύ-πολύ να πάτε αυτεπάγγελτα όλοι μαζί στο αυτόφωρο και μετά στην φυλακή διότι από το 2011 αυτό που κάνατε ήταν να δώσετε το δικαίωμα στις ιδιωτικές τράπεζες (αφού ιδιωτικοποιήσατε εντελώς και αυτές που ελεγχόταν στα ΔΣ από το κράτος) να έχουν μόνο αυτές το δικαίωμα να δίνουν μισθούς και συντάξεις.

Και τι έγινε άμα κλείσουν οι τράπεζες;
Δεν θα δοθούν οι συντάξεις και οι μισθοί;
Τολμήστε να το κάνετε αυτό και θα δείτε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος, διότι Σοφία Βούλτεψη, ο μισθός και η σύνταξη δεν είναι παράς της ιδιωτικής τράπεζας αλλά αντίτιμο της εργασίας του κάθε πολίτη που φορολογείται από το ελληνικό κράτος.

Τι θα γίνει δηλαδή;
Ποιοι θα πάθουν κακό αν κλείσουν οι Τράπεζες;
Ποια μερίδα του ελληνικού λαού το έτος 2014 έχει ακόμα πάρε δώσε με την τράπεζα;
Συνταξιούχος, εργαζόμενος στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά ακόμα και κατεστραμμένος επιχειρηματίας το μόνο που έχει με την Τράπεζα είναι επιβεβλημένο χρέος και απειλές για κατάσχεση της οικογενειακής του εστίας.

Κλείστε τις, λοιπόν.
Τι κάθεστε;
Κάντε το και παρακολουθείστε τι έχει να γίνει από εκατομμύρια συνταξιούχους και υπαλλήλους που θα στηθούν στην ουρά όχι για την δόση του δανείου που πρέπει να πληρώσουν αλλά για τα δεδουλευμένα τους.
Άντε κάντε το, να γελάσουμε.

Δεν την κόβετε την πλάκα με τις Τράπεζες οι μεν της συγκυβέρνησης και με τους «κουμπαράδες» χρηματισμού οι δε της αντιπολίτευσης;

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Βουλή ξυρίζεται.
Ένας λαός από κάτω μετράει τα κέρματα να βγάλει την εβδομάδα και αμολάτε από τα έδρανα του κοινοβουλίου τόσα εκατομμύρια πήρες εσύ και τόσα εκατομμύρια πήρε ο άλλος.

Στα «τέτοια μας» ποιος πήρε τι και από πού διότι το θέμα μας είναι ότι εμείς όχι μόνο δεν έχουμε δουλειές αλλά μάς τα παίρνετε κιόλας από εκεί που δεν έχουμε.
Απειλούνται εκατομμύρια πολιτών με κατασχέσεις και φυλακίσεις για τις μαλακίες που κάνατε 30 χρόνια και εσείς ακόμα γράφετε άθλια ποιηματάκια και τα εκφωνείτε με ύφος Τζώρτζ Κλούνεϊ και Μέριλ Στριπ γιατί σάς παίρνει η κάμερα των καναλιών.
Κάνετε κόντρες ποιος θα πει την μεγαλύτερη μαλακία να την διαδώσουμε σε εφημερίδες, μπλογκ, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.

Έχουν ακόμα στόμα και μιλάνε βοθρολύματα τύπου Πάγκαλου λέγοντας ότι οι κομουνιστές σφάζουν.
Το λέει αυτός που μεγάλωσε σε έναν σπίτι του οποίου οι τοίχοι ήταν διακοσμημένοι με κεφάλια πολιτικών αντιπάλων του δικτάτορα παππού του, δημοσιογράφων που είχαν στόμα και μιλούσαν αλλά και κομουνιστών.
Έλα, Θόδωρε, να σου δείξω τα αιματοβαμμένα αμπελοχώραφά σου!

Και πολύ καλά κάνεις να φοβάσαι μία πραγματική αριστερή, δίκαιη κυβέρνηση γιατί εσύ να είσαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις την τιμή να στηθείς σε τοίχο, αλλά να πας δώρο ταξιδάκι στο Κουρδιστάν να σου θυμίσουν την 16η Φεβρουαρίου του 1999 και κάποιον που τον έλεγαν Αμπντουλάχ Οτσαλάν.
Τέτοιες ημέρες που ζούνε οι Κούρδοι αυτές τις εποχές θα ήταν καλό να γελάσει λίγο το χειλάκι τους.
Σιγά μη σε έστελναν σε σταλινικό γκουλάγκ να γράφεις ποιήματα και μυθιστορήματα, να τα πουλάς για να κονομήσεις.
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

Χαρείτε τον πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά να χαρακτηρίζει το «επίδομα φτώχειας» των 100 ευρώ κατ’ άτομο και 50ευρώ ανά παιδί ως κοινωνική δικαιοσύνη.
Βαρέστε παλαμάκια που με καμάρι εγκαινίασε το κατάπτυστο επίδομα αναξιοπρέπειας βάζοντάς του ταμπέλα «κοινωνικό, δίκαιο, δημοκρατικό».

Πού είναι ο Χίτλερ να τον φιλήσει σταυρωτά διότι αυτό το ναζιστικό μυαλό δεν το σκέφτηκε τότε όταν έφτιαχνε στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Γιατί να βρομίζουμε τα τρένα;
Γιατί να χαλάμε πετρέλαιο να τους μεταφέρουμε μέχρι τους φούρνους;
Γιατί να πρέπει να τους ντύνουμε με στολές;
Γιατί πρέπει να χαλάμε την ζαχαρένια μας για το αν η μιζέρια τους θα γραφεί κάποτε σε φωτογραφίες ντοκουμέντα;

Δώσε στα κατώτερα όντα 100 ευρώ το μήνα, κοστολογήστε το παιδί τους στα 50 και σπάσε πλάκα όταν θα σε χειροκροτούνε κιόλας.
Θα σε λένε «Σωτήρα» και όχι μακελάρη.

Διότι ποια είναι η διαφορά να πεθαίνεις σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης από το να πεθαίνεις σε ένα Νταχάου βοθρολυμάτων με το όνομα Ελλάδα.
Γλυτώνεις και τα μεταφορικά!

Παίξτε, λοιπόν, όλοι σας συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι στην παιδική χαρά της Βουλής και των τηλεοπτικών καναλιών.

Παίξτε προστατευμένοι και καλυμμένοι από την πραγματική ζωή.

Εδώ έξω, στην πραγματική ζωή είναι αλλιώς.
Το σώμα μας είναι κολλημένο στην λάσπη των βοθρολύματών σας και τεντωνόμαστε στις μύτες των ποδιών μας να μείνει το στόμα μας αβύθιστο μόνο για έναν λόγο:
 Γιατί εδώ έξω κάποτε θα σάς ανταμώσουμε.

Στον τοίχο με τον Γιάννη Λαζάρου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιώργος Κ στις 10/16/2014 02:02:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τα βοθρολύματα τραγουδάνε ακόμα ...."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες