ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιώργος Κ

Το παλιό το πασαπόρτι, σαν και την καρδιά σου μόρτη, σαν...

... την κάλπικη καρδιά σου τη σκληρή!*

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος .
Στην χθεσινή τηλεοπτική ''Ελληνοφρένεια'', έδειξαν την επίσκεψη του ''πρωθυπουργού'' μαζί με κάποιους παρατρεχάμενους σε κάποιο ΚΕΠ.
Η υπεύθυνη του ΚΕΠ διαφημίζοντας το έργο που παρέχει στους πολίτες, κάλεσε τον ''πρωθυπουργό'' να δώσει την ταυτότητά του να του βγάλουν όποιο ...
πιστοποιητικό ήθελε.

''Διαβατήριο κάνει;'' ρώτησε τότε εκείνος βγάζοντας συγχρόνως από το σακάκι το διαβατήριο!
Δηλαδή δεν είχε μαζί του ταυτότητα, διαβατήριο όμως είχε!

Έτοιμοι όλοι τους ''προς αναχώρησιν''!


Θυμίζει το παλιό ανέκδοτο με το επικείμενο αεροπορικό ατύχημα και την αεροσυνοδό να καλεί τους επιβάτες για ''ταυτότητες στα δόντια''!
Τέτοια ετοιμότητα!
Τόση γνώση και συνειδητοποίηση της κακουργίας που επιτελούν!

Και πού είναι άραγε το περίεργο;
Φανταζόμαστε ότι δεν ξέρουν τί πράττουν;
Είναι δυνατόν ποτέ να μην καταλαβαίνουν τί πάνε να κάνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ..όταν θα μπει ολόκληρος ο ελληνικός λαός και επισήμως σε νέο μνημονιακό καθεστώς (μνημόνιο Ντράγκι), με όσα δεινά συνεπιφέρει αυτό, για να πάρουν οι τραπεζίτες 5 δισεκατομμύρια;

Η Ελλάδα δηλαδή ως κράτος θα βρίσκεται σε καθεστώς επιτήρησης της οικονομίας της από την ΕΕ και την ΕΚΤ, προκειμένου να μπορέσουν οι ελληνικές τράπεζες να πουλήσουν τα ABS που διαθέτουν σε ξένους ''γύπες'' που ελπίζουν να μπορέσουν να αρπάξουν περιουσιακά στοιχεία οφειλετών.
( Τα ABS δημιουργούνται από τις τράπεζες συγκεντρώνοντας στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά κλπ. δάνεια, κατά προτίμηση ''κόκκινα'', για να τα μεταπωλήσουν σε κάποιο ποσοστό της αξίας τους )

Σε μιά πραγματική ''Ελληνική Δημοκρατία'', όπως αναφέρεται στο ίδιο το έγγραφο του διαβατηρίου στο εξώφυλλο,
...θα έπρεπε με την ανάληψη των καθηκόντων τους οι ασκούντες κυβερνητική εξουσία, να τους αφαιρούνται τα διαβατήρια, ώστε να μην μπορούν να διαφύγουν σαν κλέφτες και κοινοί εγκληματίες, όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι!

Θα πείτε, σιγά μην τους εμποδίσει αυτό να ''την κάνουν'' όταν δούν τα δύσκολα!
Σύμφωνοι! Έτσι είναι!
Θα έδειχνε όμως μιά κάποια διάθεση ελέγχου της Πολιτείας προς τους κατά καιρούς εξουσιαστές!

Και αυτοί δεν θα είχαν την αίσθηση του ανεξέλεγκτου και της ατιμωρησίας, ...της πλήρους ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, που έχουν τώρα!..

* Τραγούδι ''Η δουλειά κάνει τους άντρες'' ή ''Το παλιό το πασαπόρτι'', στίχοι Λευτέρης Παπαδόπουλος, μουσική Μάνος Λοϊζος.

Ουδέν Σχόλιον ( ο Μαντατοφόρος)


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιώργος Κ στις 10/08/2014 11:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το παλιό το πασαπόρτι, σαν και την καρδιά σου μόρτη, σαν..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες

Μας ακολουθούν στο Google+