ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Οκτωβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό κοινωνικό φροντηστήριο.

-Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υπογραφή του κέντρου on line εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ.
-Ελεύθερη πρόσβαση σε 30.000 μαθήματα με διδασκαλία σε video για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Εκπληρώνοντας την αποστολή του για μια γνώση οικουμενική και ελεύθερη, το Κέντρο On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ εγκαινιάζει μια ακόμα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης σε...
συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑΡΝΟΣ, που έχει ήδη δεχθεί πάνω από 1.300.000 επισκέψεις στην ιστοσελίδα του arnos.gr παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερα από 12.000 e- μαθήματα για όλες τις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου, επεκτείνει την κοινωνική του δράση και προσφέρει επιπλέον όλα τα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Με απόλυτη συναίσθηση της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, το Κέντρο On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ καθίσταται αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τους δημότες του, προσφέροντας, μέσω της πρωτοποριακής εκπαιδευτικής του πλατφόρμας, δωρεάν 24ωρη πρόσβαση σε πάνω από 30.000 μαθήματα με διδασκαλία σε video, που καλύπτουν όλη τη διδακτέα ύλη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, όπως on line τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα, λύσεις θεμάτων εξετάσεων, λύσεις της Τράπεζας θεμάτων της Α’ Λυκείου, κλπ.

Το Κέντρο On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ ενώνει τις δυνάμεις του με το Δήμο Θεσσαλονίκης μέχρι το 2015 και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, η οποία μέσω του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης προχωρά στη δημιουργία του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν on line ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, καθώς και ανέργων και πολυτέκνων οικογενειών, για τη σχολική περίοδο 2014 - 2015. Κηρύσσοντας την έναρξη του προγράμματος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη για συνεισφορά και κοινωνική ευαισθησία στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο και ευχαρίστησε, εκ μέρους όλων των δημοτών, το Κέντρο On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ για την χορηγία του.

Χαιρετίζοντας τη νέα συνεργασία, ο μαθηματικός και πολιτικός μηχανικός, κ. Ιωάννης Κρόκος, Διευθυντής του Κέντρου On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αυτή η πρωτοπόρα κοινωνική δράση εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Δήμο Θεσσαλονίκης, την καρδιά των Βαλκανίων. Ο κ. Μπουτάρης άλλη μια φορά καινοτομεί και παρουσιάζει ένα σημαντικό και πολύπλευρο κοινωνικό έργο στους δημότες του με ευαισθησία και ευθύνη. Η γνώση και η μάθηση συνιστούν πολύτιμα όπλα στη ζωή των ανθρώπων, γι’ αυτό και η εκπαίδευση όλων των παιδιών, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας, πρέπει να αποτελεί το πρώτο μας μέλημα».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς - κηδεμόνες παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση, αναφέροντας τους λόγους που καθιστούν αναγκαία τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου και είτε να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: a.lakia@thessaloniki.gr είτε να την καταθέσουν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης (Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους 57), από την Παρασκευή 17/10/2014 έως και την Παρασκευή 24/10/2014 και ώρα 13:00. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Για την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων που θα δηλώσουν ενδιαφέρον, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του προγράμματος από την επιστημονική ομάδα του Κέντρου On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Βασιλέως Γεωργίου 1, 1ος όροφος), την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού: 2310-841109 και 2310-841498 καθώς και στις ιστοσελίδες του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr και του εκπαιδευτικού ιστότοπου ΑΡΝΟΣ arnos.gr.

Σταθερό στο όραμά του για «Πράξεις Παιδείας», το Κέντρο On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ αναπτύσσει ένα πλούσιο και πολύπλευρο κοινωνικό έργο. Χαρακτηριστικά δείγματα της κοινωνικής του δράσης αποτελούν η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του πρώτου δωρεάν διαδικτυακού Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά», σε συνεργασία με την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινοπουλιτών και το ΕΜΠ, η υλοποίηση ενός προγράμματος υποτροφιών για τους μαθητές της Ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και η συνεργασία του με τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου On-Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210-3822495.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 10/24/2014 11:12:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό κοινωνικό φροντηστήριο. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες