ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Αφού μας "περισσεύουν" χρήματα γιατί δεν αγοράζει η Κύπρος πολεμικά πλοία για να περιπολεί την ΑΟΖ;

Γράφει ο Δρ. Κ. Βαρδάκας.
Για να μας ζητούν χρήματα μάλλον φαίνεται να μας ¨περισσεύουν¨.
Μας περισσεύουν άραγε;

¨Αγνοώντας επιδεικτικά την οικονομική κατάσταση Κύπρου και Ελλάδας, η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να αποφάσισε την αύξηση της συνεισφοράς των δύο χωρών στον κοινοτικό προϋπολογισμό. Σύμφωνα με BBC και Financial Times, η Κύπρος καλείται να ...
καταβάλει επιπλέον 42 περίπου εκατομμύρια ευρώ, η Ελλάδα 89, το Ηνωμένο Βασίλειο 2,1 δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον, η Ολλανδία 642 εκατομμύρια και η Ιταλία επιπλέον 340 εκατομμύρια ευρώ.

Στον αντίποδα, στον κατάλογο των χωρών με μείωση της συνεισφοράς τους, περιλαμβάνεται και η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης η Γερμανία.

Συγκεκριμένα, η Γαλλία παρουσιάζεται με μειωμένη συνεισφορά κατά 1 δισεκατομμύριο ευρώ, η Γερμανία κατά 780 εκατομμύρια και η Δανία κατά 321 εκατομμύρια ευρώ. Τον κατάλογο των χωρών με μείωση στη συνεισφορά τους στον κοινοτικό προϋπολογισμό περιλαμβάνονται Πολωνία και Αυστρία.¨
Νέστορα Βασιλείου 26.10.2014 19:36
Κύπρος sigmalive.com/news/

Αν μας ¨περισσεύουν¨ χρήματα τότε γιατί δεν αγοράστηκαν τα ενδεδειγμένα πολεμικά πλοία στην Κύπρο για να περιπολούν την ΑΟΖ της;

Ο κ. Κασουλίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πολίτης», έθεσε ένα μείζον εθνικό θέμα το οποίο απασχολεί την επικαιρότητα.
«Μην απαντήσω καλύτερα για το ελληνικό πλοίο. Γιατί δεν έχουμε στη διάθεση μας πλοία του Κυπριακού Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τις «μανούβρες» ασφαλώς και όχι τη «ναυμαχία». Δεν ζήτησε η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη την αγορά δύο σκαφών από το Ισραήλ; Δεν εμποδίστηκε από εμάς η αγορά».
Ο κ. Κασουλίδης αναφερόταν στη πρόταση για αγορά δύο πολεμικών πλοίων η οποία εμποδίστηκε από τα κόμματα με δικαιολογία την οικονομική κρίση.

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως «έχει δικαίωμα ο Κυπριακός λαός να μη νιώθει ταπεινωμένος όπως σε αυτή τη περίπτωση. Τα μέτρα όμως που έχουμε στη διάθεση μας είναι αυτά που αποφασίστηκαν και δεν μπορεί να είναι άλλα. Η στρατιωτικοποίηση της κρίσης θα λειτουργήσει εις βάρος του αδυνάτου και αδύνατοι είμαστε εμείς. Νομίζω πως δεν πρέπει να επιδιωχθεί στρατιωτικοποίηση»
Posted by onpolitika στο Οκτωβρίου 26, 2014
olympia.gr/

Όταν στην αυλή σου θέλεις να αντλήσεις Φ.Α δεν πάς ¨ξυπόλητος στα αγκάθια¨.
Πρώτα διασφαλίζεις τα νώτα σου, όχι φυσικά με μόνο συμφωνίες ¨ αλλά τούρκα¨. Πρέπει να μάθουνε οι Έλληνες και οι Κύπριοι για ποιους ακριβώς λόγους η επιλογή της αγοράς των Πολεμικών Πλοίων από την Κυπριακή κυβέρνηση ¨εμποδίστηκε¨ σύμφωνα με την παραπάνω δήλωση του κύπριου ΥΠΕΞ που μας άφησε σήμερα άναυδους εν μέσω μείζονος υποβόσκουσας κρίσης στην ΑΟΖ της Μεγαλονήσου;

Όταν η ΕΕ σου αυξάνει την συνεισφορά σου στον κοινοτικό προϋπολογισμό μάλλον μπορείς και με ¨δόσεις¨ να αγοράσεις πολεμικά πλοία για να διασφαλίσεις τα κυριαρχικά δικαιώματα σου;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/03/2014 07:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Αφού μας "περισσεύουν" χρήματα γιατί δεν αγοράζει η Κύπρος πολεμικά πλοία για να περιπολεί την ΑΟΖ;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες