ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Αισχρό έγκλημα. Λόγω "ανάπτυξης" σκοτώνουν τους υπερήλικες.

-"Υπάρχει Εντολή", καταγγέλλει πρώην Υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ.
-"Στους υπερήλικες ασθενείς να μη δίνετε ακριβά φάρμακα ή συσκευές!"

Γράφει ο Απλός Έλληνας πολίτης. 
Το στυγνό, απάνθρωπο και μνημονιακό πρόσωπο της εξουσίας, ξεσκεπάζει η πρόσφατη φοβερή καταγγελία του πρώην υπουργού Υγείας και βουλευτή Δωδεκανήσου κ.Δημήτρη Κρεμαστινού και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ...
υπάρξει ΑΜΕΣΗ παρέμβαση εισαγγελέα.

Και για να το λέει ένας καρδιολόγος, και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής, η υπευθυνότητα του οποίου είναι πασίγνωστη, δεν μπορεί να μη συμβαίνει, να μην αποτυπώνει την πραγματικότητα.

Γι' αυτό και η επώνυμη καταγγελία του δεν είναι μόνο συγκλονιστική και ανατριχιαστική, αλλά προκαλεί και τρόμο, όταν στο όνομα των Μνημονίων και της ανάπτυξης σκοτώνουν ανθρώπους.

Η κατάσταση θυμίζει τον Καιάδα των Σπαρτιατών, με θύματα όχι βρέφη, αλλά υπερήλικες, απόμαχους της εργασίας και της κοινωνίας, οι οποίοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν στο κράτος.

«Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους, είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης», επισημαίνει ο κ. Κρεμαστινός σε τμήμα της επείγουσας επιστολής που έστειλε, ως πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στον πρόεδρο του ΚΕΣΥ, Π. Σκανδαλάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης ΚΕΣΥ, Ιωάν. Δατσέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΦ, Δημ. Λιντζέρη, τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Δ. Κοντό και τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, την οποία κοινοποιεί και στον υπουργό Υγείας, Μ. Βορίδη, σημειώνει αναλυτικά τα εξής:
«Κατόπιν επανειλημμένων καταγγελιών πολιτών προς τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, στις οποίες συγκεκριμένα αναφέρεται, ότι επιτροπές γιατρών αποφασίζουν να μη χορηγούν ακριβά φάρμακα ή συσκευές, με το αιτιολογικό ότι οι ασθενείς είναι υπερήλικοι, θα παρακαλέσω άμεσα με εντολή σας να πάψουν να ισχύουν αυτές οι αποφάσεις.

Εφόσον η ηλικία δεν αποτελεί αντένδειξη σύμφωνα με τις διεθνώς αποδεκτές κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines), η στέρηση του δικαιώματος στη ζωή αντίκειται όχι μόνο στους Ιπποκρατικούς και θρησκευτικούς νόμους, αλλά αποτελεί ευθέως ποινικό αδίκημα για αυτόν που το διαπράττει. 
Η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής δεν ανήκει στους ανθρώπους. 
Είναι αποκλειστικό προνόμιο της φύσης. Παρακαλώ όπως άμεσα αντιδράσετε στην απαράδεκτη αυτή τακτική».

Στον κ. Κρεμαστινό αξίζει ένα «μπράβο», γι' αυτή του την ενέργεια...
Ταυτόχρονα δεν πρέπει να μας διαφεύγει, το πόσα μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους ψήφισε, σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τα οποία έφεραν τη χώρα στη σημερινή απελπιστική κατάσταση.
Την ίδια ευαισθησία θα έπρεπε να είχε δείξει και τότε, απέχοντας από αυτές τις ψηφοφορίες, που εξανάγκασαν σε αυτοκτονία, πάνω από 6.000 συνανθρώπους μας...

Έως πότε πρέπει να ανεχόμαστε τους συγκυβερνώντες, που δίνουν τέτοιες εντολές για τους υπερήλικες γονείς μας;

Θα θυσιάσουμε κι' αυτούς, εκτός από εμάς και το μέλλον των παιδιών μας, στο βωμό των απαιτήσεων μιας αισχρής και απάνθρωπης συγκυβέρνησης, που εκπροσωπεί και ενεργεί με βάση τις εντολές ξένων δανειστών;

Δικαιούμαστε να μην απαντήσουμε άμεσα.
Υποχρεούμαστε όμως να απαντήσουμε στην επερχόμενη κάλπη.

Απλός Έλληνας πολίτης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/17/2014 08:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αισχρό έγκλημα. Λόγω "ανάπτυξης" σκοτώνουν τους υπερήλικες. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες