ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αλληλεγγύη το όπλο μας.

Του Αυγερινού Χατζηχρυσού.
Σήμερα καθώς γράφω την επιφυλλίδα της Κυριακής το καθεστώς έδειξε για ακόμη μια φορά το σκληρό πρόσωπο του, κάτω από το προσωπείο της Δημοκρατικότητας.  Χτυπούσε αδιακρίτως άοπλους φοιτητές, χωρίς πλέον κανένα αίτιο, ούτε αυτών των παρακρατικών κουκουλοφόρων με τις μολότοφ που χρησιμοποιούν συνήθως ως πρόφαση.

Ο Κικίλιας «δικαίωσε» την καχυποψία μου συντομότερα από ό,τι περίμενα, μιας και μετά τον ακροδεξιό Δένδια πρόβαλε έναν ...
πιο μετριοπαθή χαρακτήρα,μόνον επικοινωνιακά βεβαίως γιατί ως γνωστόν είναι το αγαπητό «παιδί» της ομάδας του δικτύου 21.

Επίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης (;) Χ.Αθανασίου σε ένα επίσης «δημοκρατικότατο» ύφος δήλωσε ότι «πρέπει να αντιληφθείτε ότι υπάρχει κράτος δικαίου» και έκλεισε λέγοντας «αυτά που ξέρατε τελείωσαν» ισως από την πολύ δημοκρατική ευαισθησία του, όπως αυτή που είχαμε δει στο σκάνδαλο Μπαλτάκου και ακόμη βλέπουμε στο Κολαστήριο-Κρεματόριο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Απέναντι στα κρατική βία , όπλο μας είναι η αλληλεγγύη, έτσι στην Νίκαια
«…πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κινήματος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΛ.ΑΝΥ.Α) την Τετάρτη που πέρασε, συντονιστική συνέλευση για τη δημιουργία ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ σέ μιά προσπάθεια διεύρυνσης καί εξάπλωσης τού λαϊκού κινήματος στους χώρους των Ειρηνοδικείων όπου πλέον παίζεται ή “τελευταία πράξη τού έργου” καί ολοκληρώνεται ή καταστροφή και διάλυση των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων μέ τή δήμευσητής περιουσίας του. Στή συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη τού κινήματός μας, τής πρωτοβουλίας »ενάντια στή φτώχεια καί τό φασισμό στή Νίκαια’“, τών ΑΝ.ΕΛ Β” Πειραιά καί τής δημοτικής κίνησης Νίκαιας »κόντρα στό ρεύμα».

Συμφωνήσαμε στή δημιουργία μιάς κίνησηςενάντια στούς πλειστηριασμούς πού θά παρεμβαίνει κάθε Τετάρτη στό Ειρηνοδικείο Νίκαιας, μέ σκοπό νά ανακόπτει πλειστηριασμούς πού αφορούν κατοικίες οικογενειών πού έχουν πληγεί από τή βαρβαρότητα τού μνημονίου καί χάνουν τά σπίτια τους από χρέη πρός τράπεζες, δημόσιο καί ασφαλιστικά ταμεία… « όπως περιγράφει η ανακοίνωση τους. .

Το καθεστώς, πριν το τέλος του, επιδιώκει να κλιμακώσει την βία και την καταστολή γιατί έχει την δύναμη και το πλεονέκτημα να την επιβάλλει, έχουν τα γκλοπ για όπλο, εμείς έχουμε την Αλληλεγγύη, ειναι με το άδικο και είμαστε με το δίκιο.

το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ΧΩΝΙ της Κυριακής, 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Κ.ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ
twitter @avgerinosx


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/19/2014 01:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Αλληλεγγύη το όπλο μας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες