ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

ΑΝΕΛ Ιωαννίνων: " Casus Belli η σχεδιαζόμενη εκποίηση...

...εκτάσεων εντός του ορίου του Δήμου Ιωαννιτών από το ΤΑΪΠΕΔ."

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που κατατέθηκε στο Δήμο Ιωαννιτών.
Μετά από την ενημέρωση μας από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών, στο οποίο συμμετείχαν οι πολιτευτές μας Βασίλης Παπαγγέλης και Αντώνιος Βασιλείου καθώς και το μέλος του...
Εθνικού Συμβουλίου Κώστας Ευθυμίου, και η οποία αφορούσε στην σχεδιαζόμενη εκποίηση εκτάσεων εντός των ορίων του Δήμου Ιωαννιτών από το ΤΑΙΠΕΔ, καταθέσαμε στον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωαννιτών ψήφισμα – πρόταση, με το οποίο δηλώνουμε ότι :
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ξεκάθαροι, πιστεύουμε στην ανάπτυξη, θέλουμε υγιή ανταγωνισμό, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, αρκεί να ισχύει καθεστώς πολιτικής διαφάνειας, να υπάρχει αποδεδειγμένο οικονομικό όφελος υπέρ της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αποδεδειγμένη ανταποδοτικότητα έναντι της κοινωνίας.

Η Ελλάδα είναι χώρα στην οποία οι πολίτες αποφασίζουν και η κυβέρνηση οφείλει να εκτελεί, όχι χώρος στον οποίο αλωνίζουν νεοαποικιοκράτες δήθεν «επενδυτές» με μία Πολιτεία παράλυτη και παραδομένη στις διαθέσεις τους.

Είμαστε αντίθετοι με την εκποίηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ εκτάσεων είτε ανήκουν στον Δήμο Ιωαννιτών, είτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και μάλιστα εκτάσεις οι οποίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την βιώσιμη ανάπτυξη και την εξέλιξη του Δήμου για τις επόμενες δεκαετίες καθώς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ενέργειες σαν και αυτή αποτελεί casus belli και καλούμε το Γιαννιώτικο λαό να αντιδράσει και να αντιταχθεί με σθένος και επιμονή στην εκποίηση των συγκεκριμένων εκτάσεων και όχι μόνο.

Να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την εκποίηση των τριών οικοπέδων στους Αμπελόκηπους και των έξι εκτάσεων πλησίον της λίμνης Παμβώτιδας στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

Από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο δημοκρατικής και πολιτικής έκφρασης και αγώνα για να παραμείνει η περιουσία μας στο λαό και τα παιδιά μας.

Ιωάννινα 17-11-2014
Ανεξάρτητοι Έλληνες


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/17/2014 08:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΑΝΕΛ Ιωαννίνων: " Casus Belli η σχεδιαζόμενη εκποίηση... "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες