ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Νεολαία ΑΝΕΛ: " Aνίκανη, ανήθικη, εθελόδουλη και ανάλγητη η Συγκυβέρνηση."

Για άλλη μια φορά, η Συγκυβέρνηση των προθύμων αποδεικνύει πόσο ανίκανη, ανήθικη, εθελόδουλη και ανάλγητη είναι με την εμμονή του Υπουργείου Οικονομικών να επιβάλλει φόρο επιτηδεύματος στους συλλόγους εθελοντικής αιμοδοσίας, όπως καταγγέλλει η Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών ΠΕ Καβάλας.

Το Υπ. Οικ. φέρεται να απάντησε ότι «οι φορολογικές ελαφρύνσεις είναι σε...
συνάρτηση της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων της ανάπτυξης της φορολογίας και της αύξησης της φορολογικής συμμόρφωσης». Ας μας απαντήσει λοιπόν κάποιος από το Υπουργείο Οικονομικών πόσο κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή και γιατί οι πόροι του Κράτους πρέπει να συλλέγονται από εκεί και γενικά από τον δύσμοιρο όπως μας κατάντησαν ελληνικό λαό, την ώρα που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβοι και λοιποί, η δε φοροδιαφυγή έχει φτάσει σε τρομακτικά πλέον επίπεδα. Και για να πληρώσουν τι; Ένα χρέος που δεν έχει ελεγχθεί λογιστικά και έχει διογκωθεί με τοκογλυφικά επιτόκια;

Στη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων πιστεύουμε ότι οι φόροι πρέπει να μπαίνουν αναλόγως της φοροδοτικής ικανότητας όπως ορίζει το Σύνταγμα και βέβαια να μην οδηγούν σε κλείσιμο φορείς και συλλόγους που επικουρούν σε θέματα πρόνοιας, στα οποία η Συγκυβέρνηση έχει στη πράξη αποδείξει ότι είναι όχι απλά απούσα αλλά και επιβλαβής. Ειδικά στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι γνωστό πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει μόνιμο πρόβλημα έλλειψης αποθεμάτων αίματος.

Ας καταλάβουμε όλοι, γιατί πληρώνουμε φόρους – εισφορές, αφού φθάσαμε στο σημείο που πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα. Με απλά λόγια, φόρο καταβάλουμε υποχρεωτικά οι πολίτες άμεσα ή έμμεσα και από την πλευρά του το Κράτος πρέπει να προσφέρει κάποιες παροχές που καλύπτονται με αυτό το ποσό. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν, οι πολίτες που τα τελευταία χρόνια πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε τι, ποιες και πόσες παροχές λάβαμε έναντι του ποσού που καταβάλαμε και συνεχίζουμε να καταβάλουμε ως φόρο. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πως ο πολίτης έχει υποστεί κυριολεκτικά αφαίμαξη εξαναγκαζόμενος να πληρώνει υπέρογκους φόρους για να εξυπηρετείται ο διεθνής παράγοντας και οι εγχώριοι υπάλληλοί του σε ένα υδροκέφαλο κράτος. Αν μάλιστα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί χαρακτηρίζεται φοροφυγάς, κλέφτης και διώκεται ποινικά. Το κράτος που εισπράττει με όποιο τρόπο και δεν δίνει παροχές πως χαρακτηρίζεται;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/21/2014 01:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νεολαία ΑΝΕΛ: " Aνίκανη, ανήθικη, εθελόδουλη και ανάλγητη η Συγκυβέρνηση.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες