ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

17εκ.ευρώ επιπλέον σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών».

Με το ποσό των 17 και πλέον εκατ. ευρώ ενισχύεται το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γεώργιου Καρασμάνη δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και όσοι είχαν καταταχθεί στην κατηγορία των «επιλαχόντων».

Συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο...
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γεώργιος Καρασμάνης αυξάνονται κατά 58εκατ. ευρώ οι αρχικές εγκεκριμένες πιστώσεις ύψους 140εκατ. ευρώ του συνολικού προγράμματος «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών» από τα οποία στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, για το έτος 2014, κατανέμεται προϋπολογισμός δημόσιας δαπάνης ύψους 5.387.000 ευρώ και 11.950.000 ευρώ αντίστοιχα.

Την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή εκφράζει η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά καθώς από την πρώτη στιγμή η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είχε αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ένταξη στο πρόγραμμα και των επιλαχόντων, κάτι που καθίσταται εφικτό με την αύξηση των πιστώσεων. Υπενθυμίζεται, ότι με το υπ’ αριθμ. οικ.37843/1747-17/6/2014 έγγραφό της προς την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η Γενική Γραμματέας ζητούσε την αύξηση των πιστώσεων του προγράμματος καθώς με την λήξη της υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας είχε διαπιστωθεί έντονο ενδιαφέρον από νέους γεωργούς ειδικά στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο αίτημα ,το επανέφερε και στη διάρκεια των παραστάσεων που έκανε στο Υπουργείο όλο αυτό το διάστημα μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητούσε με την ηγεσία του.

«Η κυβέρνηση, επισημαίνει σε δήλωσή της η κα Ευταξά, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως καταβάλλει προσπάθειες για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα καθώς θεωρεί ότι αποτελεί κρίσιμο «κρίκο» στη συνολική προσπάθεια τόνωσης της ανάπτυξης και της παραγωγικής δραστηριότητας»

Να σημειωθεί πως, με την υπουργική απόφαση οι υποψήφιοι που είχαν καταταχθεί στην κατηγορία των «Επιλαχόντων» καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων και θα κληθούν, το επόμενο χρονικό διάστημα, να παραλάβουν τις αποφάσεις ένταξης τους, στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
• Στη Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Ηπείρου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δ. Μακεδονίας, τηλ. 2651090265 (κ. Χήρας Πέτρος), 90264 (κ. Κασιούμη Μαρία), 90261 (κ. Δερέκα Θεοδώρα).

• Στη Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Δ. Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δ. Μακεδονίας, τηλ. 2461350261 (κ. Νικόλαος Τσανίδης) και 2461350268 (κ. Καρυπίδου Μακρίνα).

• Στις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομίας και Κτηνιατρικής στις κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου,

• Τους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: minagric.gr και agrotikianaptixi.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/14/2014 12:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "17εκ.ευρώ επιπλέον σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες