ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας έφτασε στην Αστερούπολη Ιωαννίνων.

Γνωρίστε τη σχετικά άγνωστη πτυχή του αρχαιοελληνικού πολιτισμού που αποδεικνύει ότι η τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων, λίγο πριν το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου, ήταν εξαιρετικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας μας.

Ελάτε και δείτε από κοντά 25 επιλεγμένα από τα πιο σημαντικά και δημοφιλέστερα εκθέματα της τεχνολογίας των Αρχαίων Ελλήνων με ξενάγηση και πλήρη ανάλυση των...
εκθεμάτων αυτών.

Σκοπός μας είναι να φιλοξενήσουμε όλους τους μαθητές της πόλης αλλά και άλλων περιοχών δίνοντας τους την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα ξεχωριστό Μουσείο το οποίο αποτελεί πραγματικό ενδιαφέρον για μικρούς και μεγάλους.

Ο χώρος όπου φιλοξενείται το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας είναι το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων (έκστασης 52 στρεμμάτων), δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα.

Παρέχει όλες τις σύγχρονες υποδομές και διαθέτει χώρους για ελεύθερο παιχνίδι, σνακ, φαγητό, ροφήματα, αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους, σινεμά, κτλ.

Οι επισκέψεις Σχολείων και οργανωμένων εκδρομών γίνονται κατόπιν κράτησης μέσα από τη συμπλήρωση της φόρμας της ιστοσελίδας asteroupoliioanninon.gr και για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα +30 2651 078470, 73488.
Οι πόρτες του Μουσείου ανοίγουν από τις 17/11/14 έως τις 06/01/15
Ωράριο λειτουργίας 10π.μ. - 10μ.μ
Τιμή εισόδου 1€/άτομο.
Για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Στη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν στο δικό μας Χριστουγεννιάτικο χωριό με το όνομα: Αστερούπολη Ιωαννίνων. Η είσοδος είναι ελεύθερη και διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλους τους επισκέπτες.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/21/2014 12:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας έφτασε στην Αστερούπολη Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες