ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Δράση: " Ένας κήρυκας του πελατειακού κράτους δεν μπορεί να παραμείνει υφυπουργός Παιδείας."

Την άσκηση "πίεσης" σε ανθρώπους «που ωφελήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, που δούλεψαν για τη Ν.Δ., που πήρανε συμβάσεις από τη Ν.Δ. – συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου – άλλοι που πήγαν στα stage (…), που στα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. ωφελήθηκαν από τη Ν.Δ.» προωθούσε προεκλογικά (29/5/2012) ο νέος υφυπουργός Παιδείας κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Συνεπώς, τοποθετώντας τον στη θέση αυτή, ο πρωθυπουργός και συνολικά η...
κυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ επιβραβεύουν την αντίληψη ότι το κράτος είναι λάφυρο για την εκάστοτε κυβέρνηση και μπορεί να χρησιμοποιείται για την εξαγορά ψήφων, με το βόλεμα της εκλογικής πελατείας.

Η Δράση, που αταλάντευτα πιστεύει ότι οι πολίτες δεν είναι πελάτες, καλεί τον Πρωθυπουργό να αντικαταστήσει άμεσα τον κ. Γεωργαντά με έναν άνθρωπο που με το ήθος και την πολιτεία του θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή, για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε και μπορούμε να φτιάξουμε. Αν δεν συμβεί αυτό, θα αναλάβουμε άλλες πρωτοβουλίες, ώστε η απαράδεκτη αυτή στάση να μην μείνει χωρίς συνέπειες. Από την κρίση αυτή θα επιβιώσει ή η παραγωγική Ελλάδα ή το πελατειακό κράτος, που προκλητικά μας κουνά διά του νέου υφυπουργού "Παιδείας" το δάκτυλό του.

Δείτε το βίντεο από την προεκλογική τοποθέτηση του κ. Γεωργαντά σε εκδήλωση στο Κιλκίς: Υποχρεώσεις. Γιώργος Γεωργαντάς, ο νέος υφυπουργός μας.Οι δηλώσεις:
«Στους 10 που δεν ψήφισαν Ν.Δ. ενώ είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, οι 8 ξέρουμε ποιοι είναι. Πρέπει λοιπόν και στα χωριά και στην πόλη, αυτούς να τους πλησιάσουμε. Ο ρόλος λοιπόν των δημοτικών συμβουλίων, των δημοτικών συμβούλων και των αντιδημάρχων είναι καθοριστικός. Επίσης καθοριστικός θα είναι και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, σε ανθρώπους που δούλεψαν για τη Ν.Δ., σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη Ν.Δ. – συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου – άλλοι που πήγαν στα stage, αυτούς λοιπόν να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν τη μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουν όλοι ποιοι είναι αυτοί. Αυτοί που στα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. ωφελήθηκαν από τη Ν.Δ. σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε, να το πω απλά, ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουνε.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/12/2014 06:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δράση: " Ένας κήρυκας του πελατειακού κράτους δεν μπορεί να παραμείνει υφυπουργός Παιδείας.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες