ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Έντι Ράμα και Πύρρος Δήμας.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,
επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”.
Στις ημέρες μας παρακολουθούμε να παίζονται ένθεν κι εκείθεν, πολλά και διάφορα γεωστρατηγικά παιχνίδια που θέτουν σε κίνδυνο την Παγκόσμια ειρήνη.

Βλέπουμε αλλόφρονες ηγέτες να υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές που επιδιώκουν να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη και εμπόδιο στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους δεν θα είναι ούτε εκατόμβες νεκρών, που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των ...
φρικαλέων σχεδίων τους.

Βλέπουμε, την καθημερινώς αυξανόμενη παράνοια του “Σουλτάνου” Ερντογάν που προσπαθεί αφ΄ ενός μεν να δημιουργήσει δεδομένο με την προσάρτηση των κατεχομένων της Κύπρου στην Τουρκία και αφ΄ ετέρου να δυναμιτίζει την ευρύτερη περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ, στέλνοντας στην περιοχή το ερευνητικό σκάφος Barbaros.
Και μετά την συμφωνία του Καΐρου για την οριοθέτηση ΑΟΖ, μεταξύ Ελλάδος-Κύπρου και Αιγύπτου, να δηλώνει με περίσσια θρασύτητα: “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στο θέμα του φυσικού αερίου στην Κύπρο”.

Ωστόσο, επίσης βλέπουμε ακραίους εθνικιστές που φαντασιώνονται μια «Μεγάλη Αλβανία» και κατ΄ αυτόν τον τρόπο υποδαυλίζουν την ειρήνη στα Βαλκάνια και με τις φασιστικές ενέργειές τους προσπαθούν να ανάψουν, για μια ακόμη φορά, το φυτίλι της καταστροφής σε όλη την περιοχή.

Εκφραστής αυτών των εξτρεμιστικών σχεδίων, ο πολλά βαρύς, Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα.
Ο Έντι Ράμα ανέλαβε καθήκοντα στις 9 Σεπτεμβρίου 2013, ηγούμενος από το 2005 του Σοσιαλιστικού Κόμματος της γείτονας χώρας.  Σε αυτό το μικρό διάστημα κατάφερε με την αλυτρωτική και εξόχως επικίνδυνη προπαγάνδα του περί της «Μεγάλης Αλβανίας», να έχει επιτύχει την ευρύτερη αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Όμως, αυτός ο πολιτικά και θρησκευτικά μισαλλόδοξος Πρωθυπουργός της Αλβανίας, δεν έχει μείνει μόνο στην προπαγάνδα περί της «Μεγάλης Αλβανίας», αλλά έχει προχωρήσει και σε πολεμικές ενέργειες.

Επί της ουσίας υποκίνησε τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι (14/10/2014) κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των Εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας, για τα προκριματικά του Euro 2016.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν στο γήπεδο εμφανίστηκε τηλεχειριζόμενο αεροπλανάκι και στο οποίο κρεμόταν σημαία της Αλβανίας που πάνω της είχε σκιαγραφηθεί ο χάρτης της «Μεγάλης Αλβανίας» και περιελάμβανε τη Σερβία, αλλά και την Κέρκυρα και την Ήπειρο!!

Αυτή η εξόχως πολιτική πρόκληση δεν ήταν δυνατόν να μην δημιουργήσει φοβερή αντιπαλότητα μεταξύ των δυο κρατών.
Έτσι, ο προκλητικότατος Πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε: “Η Σερβία θα μπορέσει να γίνει μια κανονική χώρα, όταν καταλάβει ότι η «Μεγάλη Αλβανία» είναι δικός της εφιάλτης και όχι δικό μας έργο”.

 Και ανταπάντησε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς: “Όσοι ισχυρίζονται ότι η «Μεγάλη Αλβανία» είναι εφιάλτης μας, έχουν απόλυτο δίκιο. Αλλά δεν είναι μόνο δικός μας εφιάλτης, αλλά και της Ευρώπης και ολόκληρης της ανθρωπότητας κι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την πραγμάτωσή του. Ελπίζουμε ότι οι λογικοί Αλβανοί θα κατανοήσουν αυτό το μήνυμα”.

Δυστυχώς όμως, οι Σέρβοι δεν ακύρωσαν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Σερβία, την πρώτη Αλβανού Πρωθυπουργού μετά από 68 χρόνια, δηλαδή από της εποχής του τυραννικού καθεστώτος του Χότζα.

Έτσι, το φασιστοειδές Έντι Ράμα – ήταν σίγουρο - δεν σεβάστηκε την απλόχερη φιλοξενία μιας χώρας που στο πλαίσιο χτισίματος καλών διακρατικών σχέσεων, άφησε κατά μέρος την μέγιστη προσβολή με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι.

Αλλά, άνθρωπος γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!
Και ο Έντι Ράμα με θρασύτητα και προκλητικότητα δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Σέρβο ομόλογό του: “Το Κόσσοβο είναι ανεξάρτητο κράτος και αυτό αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει”.

Παρ΄ ότι αυτή η προκλητικότητα σε άλλες εποχές ήταν αφορμή κηρύξεως πολέμου, εν τούτοις ο Σέρβος Πρωθυπουργός αρκέστηκε να πει: “Το Κόσσοβο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μας ταπεινώνει μέσα στο Βελιγράδι”.

https://www.youtube.com/watch?v=ywkohaEmheI#t=66

Όταν δε, ολοκληρώθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου, επιδεικτικότατα ο Σέρβος Πρωθυπουργός αποχώρησε χωρίς να περιμένει τον ομόλογό του.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς ακύρωσε την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Έντι Ράμα, δηλώνοντας: “Η Αλβανία δε θα μπορέσει να βρει θέση στη Ευρώπη αν δεν εγκαταλείψει το όνειρο της «Μεγάλης Αλβανίας»”.

Παρ΄ όλα ταύτα και χωρίς διόλου να ταραχτεί ο Έντι Ράμα, την επομένη επισκέφτηκε την νότια Σερβία και συγκεκριμένα την κοιλάδα του Πρέσοβο, όπου το αλβανικό στοιχείο αποτελεί πλειοψηφία.
Και για τον λόγο αυτό ο αμετροεπής Αλβανός Πρωθυπουργός, εισέπραξε θερμή υποδοχή.

Ήταν όμως, αυτό το ταξίδι άλλη μια σπίθα γενικής ανάφλεξης της περιοχής, με απρόβλεπτες συνέπειες και για την Ελλάδα.
Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως η αλβανική πλευρά ανεβάζει συνέχεια τους τόνους στο ανύπαρκτο ζήτημα της Τσαμουριάς.

Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάει ο απανταχού Ελληνισμός, πως η Αλβανία δεν τιμά τα συμφωνηθέντα και υπογραφέντα και από την ίδια που ορίζονται στο «Πρωτόκολλο της Κέρκυρας» της 17η Μαΐου 1914 (εγγυήτριες οι 6 μεγάλες δυνάμεις της εποχής).
Όπου, καθιερωνόταν επίσημα ως “Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός”, ο Ελληνισμός της περιοχής και η Αυτόνομη Πολιτεία, αναγνωριζόταν ως “Βόρειος Ήπειρος”.
Παραχωρείτο δε, πλήρες καθεστώς Αυτονομίας, δηλαδή, διοικητικής, δικαστικής, εκπαιδευτικής και θρησκευτικής.

Οσονούπω, το «Πρωτόκολλο της Κέρκυρας» το αγνοούν οι Αλβανοί, κάνουν πως το έχουν ξεχάσει οι κυβερνώντες ετούτο το Έθνος, που ενώ νοιάζονται για τα δικαιώματα κάθε καρυδιάς καρύδι, εν τούτοις ξεχνούν τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειο-Ηπειρωτών.

Επιτρέπεται όμως, να ξεχνούν τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στην Πατρίδα, Βορειοηπειρώτες που ήλθαν στην Ελλάδα και εκείνη και ο λαός της τους αγκάλιασε με μεγαλοσύνη;

Και πιο συγκεκριμένα:
Ο Πύρρος Δήμας, εντάχθηκε στην Εθνική Ελλάδος στην Άρση Βαρών και σήκωσε στις πλάτες του όλο τον Ελληνισμό με τις τιτάνιες νίκες του σε συνεχείς Ολυμπιάδες.
Αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές και απήλαυσε αγαθά, όσα λίγοι άλλοι έχουν απολαύσει!
Ουδείς διαμαρτυρήθηκε!

Ωστόσο, ο άνθρωπος όλων των Ελλήνων, θέλησε ξαφνικά να γίνει ο άνθρωπος μιας μικρής μερίδας πολιτών που ψηφίζουν το προδοτικό (εκ της ιστορίας του πλέον) και εφιαλτικό ΠΑΣΟΚ (πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του εμπλέκονται σε κακουργηματικές πράξεις).

Έτσι, ως βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2012, συντάχθηκε με εκείνους που διαχρονικά εξαθλίωσαν τον λαό μας.
Συντάχθηκε συνειδητά με την ψήφο του, με τα Μνημόνια των τοκογλύφων δανειστών μας.
Ήταν όμως, μια προδιαγεγραμμένη πορεία.
Από τη στιγμή που στα τέλη του Ιανουαρίου 2012, παραβρέθηκε στην εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του τότε αρχηγού της αλβανικής αντιπολίτευσης και σημερινού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα!

Αλήθεια, κύριοι Δήμα και Σαμπάνη, ακόμη και σήμερα τρέφετε τα ίδια αισθήματα φιλίας με το φασιστοειδές Έντι Ράμα;Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/25/2014 08:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Έντι Ράμα και Πύρρος Δήμας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες