ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ελλήνων Πολιτεία: " Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. "

Η «Ελλήνων Πολιτεία» προ ημερών γνωστοποίησε στα ΜΜΕ ανακοίνωση-απάντηση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, σε προσφυγή συμπολιτών μας για παραβίαση του άρθρου 28 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως από την ελληνική κυβέρνηση, όπου με μη δημοκρατικό τρόπο κατάργησε με Νόμο το δικαίωμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και τις αντικατέστησε με σημαντικά πιο αδύναμες ρυθμίσεις.

Στην απάντησή της η Επιτροπή Αναφορών του ...
Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, αναφέρει πως δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα σχετίζεται με την εφαρμογή του κοινοτικού δικαίου της Ενώσεως, από τη στιγμή που η Ελλάδα αποδέχτηκε το Δεύτερο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής (Μνημόνιο) με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ). Ως εκ τούτου είναι αναρμόδια σε τέτοια ζητήματα θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Τα παραπάνω είναι ακριβώς το αποτέλεσμα του εγκληματικού έργου της κυβερνήσεως Παπαδήμου και όλων εκείνων των επιλησμόνων του ιερού καθήκοντός τους βουλευτών, που ψήφισαν την υπαγωγή της Πατρίδας μας στο Αγγλικό Δίκαιο, καταργώντας την προστασία που μας παρείχε μέχρι τότε το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Ε.Ε.


Η «Ελλήνων Πολιτεία» θεώρησε πως, έπρεπε να ενημερώσει την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) για το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης-απάντησης της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και για τον λόγο αυτό, την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 12:00) αντιπροσωπεία της επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΓΣΕΕ στην οδό Πατησίων, και είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Νικόλαο Κιουτσούκη όπου του παρέδωσε την εν λόγω απάντηση της Ε.Ε.

Η «Ελλήνων Πολιτεία» δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την προάσπιση του συμφέροντος της Πατρίδος και των πολιτών της.
Θα αγωνίζεται μαζί με άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις να αποτινάξει τα Μνημόνια που κατακερματίζουν την Πατρίδα μας και δυστυχούν το λαό της!

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/06/2014 08:14:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ελλήνων Πολιτεία: " Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες