ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής.

Τα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στον Πολύγυρο επισκέφτηκε την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Βλάχο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιώργο Τάσσο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία του...
Τουριστικού Οργανισμού και η παροχή τεχνογνωσίας ώστε κάτω από κατάλληλες προϋποθέσεις να λειτουργήσει ανάλογο μοντέλο στα Ιωάννινα και ίσως στην Ήπειρο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου , τους δήμους, το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο κλπ με συντονιστή τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Στρ. Ιωάννου.

Την αντιπροσωπεία ενημέρωσαν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού κ. Γρηγόρης Τάσιος και ο Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιώργος Μπρουτζάς. Ακολούθησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο παρουσία και της Περιφερειακής Συμβούλου κας. Αικατερίνης Ζωγράφου.

Συνάντηση στις 12 Νοεμβρίου με Ιταλούς Tour Operators.
Το γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τις Minoan Lines διοργανώνουν fam trip με 15 Tour Operators από την Ιταλία στην Ήπειρο . Οι Ιταλοί Tour Operators φιλοξενούνται στις 12 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα από ξενοδοχείο μέλος της Ένωσής μας. Τα μέλη μας θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν μαζί τους για ένα χρονικό διάστημα δύο (2) ωρών . Κατά την διάρκεια της συνάντησής μας θα τους παρουσιάσουμε όλα τα τουριστικά προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και θα προσπαθήσουμε για μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους..

Προγραμματισμός Β2Β συναντήσεων με Τούρκους Tour Operators στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Δεκεμβρίου.
Το γραφείο του ΕΟΤ Τουρκίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου προγραμματίζουν στις 10 Δεκεμβρίου την διοργάνωση Β2Β συναντήσεων με Τούρκους Tour Operators στην Κωνσταντινούπολη στο Συσμανόγλειο Μέγαρο. Σε συνεργασία με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ. Στρ. Ιωάννου στείλαμε τις μορφές τουρισμού που αντιπροσωπεύουμε ως Ιωάννινα και περιμένουμε την ανταπόκριση ενδιαφέροντος από τους Τούρκους Tour Operators. Ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την αποστολή 14 μέλη μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/11/2014 08:29:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων επισκέφθηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες