ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Οι σύγχρονοι εφιάλτες πολιτικοί δεν ομιλούν καθόλου για τα Εθνικά μας θέματα, δεν ομιλούν για τη Μακεδονία, περιορίζονται μόνο στα θέματα της οικονομίας με τα οποία έχουν ζαλίσει τον Ελληνικό Λαό. Τα μνημόνια τώρα τα βάπτισαν «δίχτυα ασφαλείας»……

Η Ιστορία της Μακεδονίας είναι γνωστή από τις εγκυκλοπαίδειες, και τα βιβλία ιστορίας των σχολείων.
 Εδώ θα ασχοληθούμε με τη...
τρέχουσα επικαιρότητα της Μακεδονίας.

Σε πείσμα των γεγονότων της Αμφίπολης, η ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, δεν λένε να βάλλουν μυαλό, αλλά επιμένουν στα ανιστόρητα σχέδιά τους.
 Όσον αφορά τους δικούς μας πολιτικούς, πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων, της σημερινής κατοχικής κυβέρνησης, τελούν υπό τις εντολές του Εβραϊκού ιερατείου της Ε.Ε. η οποία τελεί υπό κατοχή της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας.

Εδώ θα αναφέρουμε όλα τα πρόσφατα γεγονότα, για να αποδείξουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας του Φιλίππου & Μ. Αλεξάνδρου.

Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, εξεφώνισεν έναν εμπνευσμένο ιστορικό λόγο, από το ιερό βήμα του Ναού της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης τη Κυριακή 05/10/14 όπου ανέλυσε την ιστορία της Μακεδονίας μας, και έτσι απέδειξε την Ελληνικότητα αυτής.
Για την ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας, ο λόγος αυτός έπεσε ως ο σπόρος του σίτου επί την πέτραν και εξηράνθη.

Ο λόγος του Παναγιωτάτου Ανθίμου, ήταν μεστός με λεπτομερή ιστορικά γεγονότα από τα αρχαία χρόνια της Μακεδονίας, μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους, τη δράση του ηρωϊκού Παύλου Μελά, μέχρι σήμερον.
Την Κυριακή 12/10/14 στη χειροτονία του νέου Μητροπολίτου Γρεβενών, ο Παναγιώτατος Άνθιμος βροντοφώναξε μέσα στο ναό του Αγίου Δημητρίου, μαζί με τον νέο-χειροτονηθέντα Μητροπολίτη Γρεβενών, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ενώπιον όλης της παρισταμένης Ιεραρχίας της Ορθοδοξίας, και της πολιτικής & Στρατιωτικής ηγεσίας, και του πλήθους του εκκλησιάσματος, των Ελλήνων Μακεδόνων.

Ενώ αυτά συνέβαιναν, και ενώ ο Μητροπολίτης Άνθιμος βροντοφώναζε για το όνομα της Μακεδονίας μας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εκρύβη εις τα ενδότερα του Ιερού του Ναού, «διά τον φόβον των Ιουδαίων», για να μην εκτεθεί στα αφεντικά του, τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχους της Γης, τους νέους Γραμματείς και Φαρισαίους, αυτούς που φέρνουν όλα τα δεινά στην ανθρωπότητα, πολέμους, χρεοκοπίες, καρκίνους, ΕΜΠΟΛΑ, λιμούς, λοιμούς, σεισμούς, και καταποντισμούς, πυρός, μαχαίρας, επιδρομής αλλοφύλων, (Ισλαμιστές παράνομοι μετανάστες), και άλλα δεινά στην ανθρωπότητα.

Τώρα οι Σατανιστές Κοσμοκράτορες σπείρουν τον ιό ΕΜΠΟΛΑ για να θανατώσουν την ανθρωπότητα.
Τόσο δολοφόνοι είναι!

Ο Αρχιεπίσκοπος αντί να είναι σημαιοφόρος του αγώνα για τα εθνικά μας θέματα, εναντίον των Σατανιστών Παντοκρατόρων εχθρών της ανθρωπότητας, απλώς εκρύβη εις το Ιερόν Βήμα του Ναού!
Υπενθυμίζω το Δοξαστικόν ποίημα της Κασσιανής τη Μ.Τρίτη βράδυ, «Κρότον τοις ωσίν ηχηθείσα, τω φόβω εκρύβη».
 Ο κρότος είναι το όνομα «Μακεδονία» στα αυτιά του Αρχιεπισκόπου!

Πάντοτε κρύβεται αυτός ο φοβισμένος άνθρωπος.
Για να είναι κανείς στη θέση αυτή, πρέπει να είναι γενναίος πατριώτης!
Η ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι αυτή των τοκογλύφων, γυπών, γερακιών, και αρπακτικών που πίνουν το αίμα της ανθρωπότητος, και με τα προσόντα αυτά θέλουν να κυβερνήσουν το πλανήτη Γη, επειδή βρίσκουν τοπικές σε κάθε κράτος ορντινάντσες να τους υπηρετούν!

Ανάλυση
Το πρόβλημα του ονόματος της Βαρντάσκα-Σκοπίων, ταλανίζει τον Ελληνικό πολιτικό βίο από το 1945 μέχρι σήμερα.
Πρώτος ο Εβραίος Πρόεδρος Ιωσήφ Τίτο της τότε Γιουγκοσλαβίας το ήγειρε, πιόνι της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Για τους περισσότερους Ευρωπαίους το όνομα Μακεδονία παραπέμπει στη Βόρεια Ελλάδα, στα σημαντικά ιστορικά χρόνια της Μακεδονίας των Βασιλέων Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σήμερα παρατηρείται μια διεθνής διπλωματική διαπλοκή και διαπάλη γύρω από το όνομα της Βαρντάσκα-Σκοπίων, με προεξάρχουσα της πανηγύρεως-διαπλοκής, τη παγκόσμια Σιωνιστική Παντοκρατορία των Σατανιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης, επειδή μισούν κάθε τι το Ελληνικό.
Οι Σκοπιανοί είναι απλώς πιόνια των Σατανιστών Επικυρίαρχων.
Επειδή οι Σατανικοί Κοσμοκράτορες θέλουν να δώσουν στα Σκόπια το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας, και την όλη διεθνή διαπλοκή την πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, και η Ελλάς.

Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους, το ιστορικό κράτος της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διηρέθη υπό των τότε μεγάλων δυνάμεων, σε τρία κομμάτια.
Τον κύριο κορμό της όλης Μακεδονίας, αποτελεί το μεγάλο κομμάτι της Βορείου Ελλάδος, ή αλλιώς Ελληνικής Μακεδονίας.
 Tο δεύτερο κομμάτι είναι η νότια επαρχία της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, γνωστή με το όνομα Βαρντάσκα, με πρωτεύουσα τα Σκόπια, Σλαβικής καταγωγής, το οποίον είχε κατακτηθεί από τους αρχαίους Μακεδόνες του Φιλίππου και Αλεξάνδρου.
Οι Σλάβοι ήρθαν στη περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ. Το όνομα Βαρντάσκα εδόθη στην περιφέρεια αυτή από τους Σλάβους κατοίκους, από το ποταμό Βαρδάρη που διασχίζει τη περιφέρεια αυτή. Τέλος το τρίτο κομμάτι της αρχαίας Μακεδονίας, υπάγεται σήμερον στη Νότιο Δυτική Βουλγαρία με το όνομα PIRIN.

Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία, μη σεβόμενη την ιερά ιστορικότητα της Ελληνικής Μακεδονίας, (βλέπε ιερά ευρήματα ανασκαφών Βεργίνας, Αμφίπολης, Δίον, κ.λ.π.), προβαίνει σε εντονότατες διπλωματικές ενέργειες, διαπάλη και διαπλοκή μεταξύ κρατών, με συντονιστή τον Εβραίο Ματθαίο ΝΙΜΙΤΣ, να ιδρύσει το Αιγαιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Ελληνική Θεσσαλονίκη, ενώνοντας τα τρία αυτά κομμάτια, υπό Σκοπιανή Σλαβική διακυβέρνηση.
Εάν τα ένωνε στην Ελληνική επικράτεια θα ήταν εν δικαίω, σύμφωνα πάντα με την Ιστορία.

Στην ουσία πρόκειται για συνομωσία της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας δικτατορίας.
Δηλαδή θέλουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι να πάρουν την Ελληνική Μακεδονία, και το κομμάτι ΠΙΡΙΝ της Βουλγαρίας, και να τα δώσουν στα Σλαβικά Σκόπια-Βαρντάσκα, ιδρύοντας έτσι το νέο κράτος υπό Σκοπιανή Σλαβική διακυβέρνηση.

Έχουν οι ίδιοι βλέψεις για να κατοικήσουν εδώ, γιαυτό φέρνουν τους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες.
Δεν τους ενδιαφέρει η Ιστορία & ο Πολιτισμός της Ελληνικής Μακεδονίας, γιαυτούς πολιτισμός- Ιστορία είναι ΜΟΝΟ το κέρδος και η παγκόσμια κυριαρχία!

Αυτό θέλουν να το επιτύχουν με τη μορφή της εθνοφυλετικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλήνων & Σκοπιανών Σλάβων, αλλά και με την όψιμη εθνική αφύπνιση των λεγομένων Σλαβο-Μακεδόνων, που αποκρύπτουν το πρώτο σκέλος της καταγωγής τους, οχυρωμένοι πίσω από το αλυτρωτικό κρατίδιο-μόρφωμα, που ίδρυσε ο Σιωνιστής Εβραίος Ιωσήφ Τίτο, μαζί με τον Σιωνιστή Εβραίο Ιωσήφ Στάλιν, και το ονόμασαν αυθαιρέτως Μακεδονία αντί Βαρντάσκα.

Έκτοτε κατά καιρούς η πλειοψηφία των κρατών του ΟΗΕ, πιεζόμενη από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, ανεγνώρισε τη Βαρντάσκα ή Παιονία, υπό το όνομα FYROM ή Ελληνιστί ΠΓΔΜ.
Από το 1945 το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα εξακολουθεί να διχάζει και να διαιρεί τα Βαλκανικά κράτη, αφού μπήκε και η Τουρκία στο παιχνίδι παρά το πλευρό των Σκοπιανών-Σλάβων.

Ένα μεγάλο ιστορικό λάθος διέπραξε το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη, με τον πρώην Συνασπισμό αριστερών δυνάμεων, σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, συμπαρατασσόμενοι όλοι αυτοί υπό τας διαταγάς του Εβραίου «Κομμουνιστή» Ιωσήφ Στάλιν (Δικτάτορα της πρώην ΕΣΣΔ), από τη Γεωργία, και του Εβραίου Ιωσήφ Τίτο, που ανεγνώρισαν την Ελληνική Μακεδονία ως «Ανεξάρτητη Μακεδονία», με εντολές της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Ακόμη και σήμερα ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά μας θέματα δεν έχει φωνή, τα έχει εγκαταλείψει στη διάθεση των Κοσμοκρατόρων.
Δηλαδή οι σημερινοί πολιτικοί Δεξιάς & Αριστεράς είναι πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Εφαρμόζουν στην οικονομία και στα Εθνικά μας θέματα, ότι διαταχθούν από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους, δεν έχουν Εθνική πατριωτική πολιτική.
Πιστεύουν στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Κάνουν ότι διατάξουν τα αφεντικά τους, η ελίτ των Παντοκρατόρων.

Ο Ρότσιλντ-(πρόεδρος της ελίτ των Κοσμοκρατόρων)- διαλέγει τον εκάστοτε Πρόεδρο, Πρωθυπουργό, & Αρχιεπίσκοπο των Ελλήνων, οι δε απληροφόρητοι Βουλευτές, και΄Έλληνες ψηφοφόροι απλά ψηφίζουν.
Η δε Ορθοδοξία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Δικαιοσύνη, και Ακαδημαϊκοί, δηλαδή η ελίτ των Ελλήνων, «Μούγκα» λέει ο Λαός, λόγω άγνοιας.

Αναζητείται ένας νέος ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ να αφυπνίσει τους Έλληνες, αλλά αν βρεθεί θα τον καταδικάσουν οι σύγχρονοι πολιτικοί εφιάλτες.

Το ιστορικό αυτό λάθος-υποτέλεια των τότε αριστερών δυνάμεων- συνεχίζεται με την ανεκτικότητα και υποτέλεια-δουλοφροσύνη των δεξιών συντηρητικών Ελληνικών Κυβερνήσεων, με εντολές των Δυτικών Σιωνιστών «συμμάχων», προκειμένου να ευοδωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Πρόκειται για προδοσία όλων των πολιτικών δεξιάς & αριστεράς.
Υπήρχε μια απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 να μην δοθεί το όνομα «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.
Η απόφαση αυτή καταστρατηγήθηκε από όλους τους σύγχρονους πολιτικούς, Άνδρες και Γυναίκες.
Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία και αν δοθεί, τελικά οι Σλάβοι Σκοπιανοί θα λέγονται Μακεδόνες, και τα Σκόπια Μακεδονία.

Η σιωπή των σύγχρονων εφιαλτών πολιτικών σημαίνει συνενοχή και προδοσία της Μακεδονίας. Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες Μακεδόνες που ψηφίζουν τους σημερινούς πολιτικούς προδότες της πατρίδας.
Το όλον Σιωνιστικό εγχείρημα καταλήγει με τις σημερινές παλινωδίες των Σαμαρο-Βενιζέλων, απέναντι στις αλυτρωτικές εκρήξεις των γειτόνων Σλάβων των Σκοπίων του μορφώματος κρατιδίου της Βαρντάσκα.
Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Μακεδόνες βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους εφιάλτες Σαμαρο-Βενιζέλους πρόσφατα.

Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι τους κάτοικοι των νομών της Μακεδονίας-Θράκης.
Πρέπει στις εκλογές να τους μαυρίσουν.
Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραμανλής, είχε αποβάλλει από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών τον τότε ΥΠ.ΕΞ. Σαμαρά, για αυτό το Μακεδονικό ζήτημα, και οι σημερινοί Μακεδόνες βουλευτές τον στηρίζουν……

Η πέτρα του σκανδάλου για τη γεωγραφική αυτή περιοχή των Βαλκανίων, όπως και για όλες τις περιοχές του πλανήτη υπό αναταράξεις, ονομάζεται παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και Ν.Τ.Π.

Πονηρό παιχνίδι στο όλο πρόβλημα παίζει και η σημερινή Σιωνιστική Τουρκία, το ίδιο παιχνίδι που παίζει με τους Κούρδους, και με το Ισλαμικό χαλιφάτο των Τζιχαντιστών.
Τελευταία εξέλιξη για το Σκοπιανό έχουμε τη πρόταση-Σοκ του Εβραίου διαπραγματευτή Μάθιου ΝΙΜΙΤΣ για όνομα σύνθετο στη Βαρντάσκα, «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας».

Έτσι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ανοίγουν πόρτα στον «Μακεδονικό αλυτρωτισμό».
Στη πρόταση ΝΙΜΙΤΣ γίνεται λόγος για «Μακεδονική» γλώσσα, και για «κατοίκους της Άνω Μακεδονίας».

Οι Επικυρίαρχοι βρήκανε το κατάλληλο άνθρωπο για διαμεσολαβητή!
Η λύση που προτείνει ο Εβραίος ΝΙΜΙΤΣ είναι ουσιαστικά «λύση» Βόρειας & Νότιας Κορέας δυναμιτίζοντας την όλη κατάσταση. Το δόγμα «Διαίρει και Βασίλευε» σε όλο του το μεγαλείο!

 Μετά από αυτό οι Σλαβο-Σκοπιανοί θα ζητήσουν εδάφη της Ελλάδος.
Με την ονομασία που προτείνει ο μισέλλην Εβραίος ΝΙΜΙΤΣ, η Ελλάς θα χάσει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα!
Κρεμαστήκαμε από τα αρ@@@@@ του Εβραίου ΝΙΜΙΤΣ ο οποίος με τη σειρά του εκτελεί εντολές της ελίτ της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Δεν ξέρουν οι προδότες πολιτικοί να προβάλλουν VETO στη παρουσία του ΝΙΜΙΤΣ αφού είναι εχθρικά διακείμενος έναντι της Ελλάδος.

Τη σύνθετη αυτή ονομασία την είχε αποδεχθεί και η Ντόρα ως ΥΠ.ΕΞ. στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Να γιατί τώρα ο Κώστας Καραμανλής-αμείλητος ων- ψηφίζει τους Σαμαρο-Βενιζέλους.
«Όμοιος ομοίω» λέει ο Λαός.
Βρε, που μας τύχανε όλοι αυτοί οι δειλοί και φοβισμένοι, ορντινάντσες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π. ΄

Λάβρος ο Μητροπολίτης Άνθιμος κατά του Βενιζέλου που αναγνώρισε στον ΟΗΕ σύνθετο όνομα για τη Βαρντάσκα, που περιέχει και τη λέξη «Μακεδονία».

Οι Σιωνιστές θέλουν το όνομα αυτό για τα Σκόπια, για να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους, σε πείσμα των ανακαλύψεων της Βεργίνας & Αμφίπολης, σε πείσμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού.

Αλλά οι αγράμματοι και απολίτιστοι Κοσμοκράτορες δεν σέβονται τίποτε.
Ο Βενιζέλος δήλωσε, αν τα Σκόπια πάρουν το όνομα «Μακεδονία» σε μια σύνθετη ονομασία δεν…… τρέχει τίποτα!

Μετά όμως κύριε Ευάγγελε, θα ζητήσουν εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος, και ποιος θα αντισταθεί;; μήπως εσείς; ή ο Σαμαράς;

Όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο προκάλεσε την οργή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ο μόνος που αντιστέκεται μέσα στον Ελλαδικό χώρο για τα Εθνικά μας Θέματα.

Όλοι οι άλλοι πολιτικοί, θρησκευτικοί, Στρατιωτικοί, & Ακαδημαϊκοί ηγέτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, από άγνοια γεωπολιτικής.
Το φαιδρόν είναι ότι ο Λαός της Θεσσαλονίκης ψηφίζει Μπουτάρη…..
Ο κ. Άνθιμος κρούει το κώδωνα του κινδύνου, και καλεί όλους τους Έλληνες σε συναγερμό!
Η Ελλάδα με τη Μακεδονία ζητά τη συμπαράσταση του Ελληνικού Λαού, και ο Λαός ψηφίζει Σαμαρο-Βενιζέλους, Ελιές και Ποτάμια από άγνοια των Εθνικών Θεμάτων.
Η Μακεδονία κινδυνεύει, και οι προδότες πολιτικοί το χαβά τους!

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΜΟΝΟΣ κάνει το δικό του αγώνα μήνες τώρα για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, χωρίς να έχει καμία συμπαράσταση από τη προδοτική πολιτική εξουσία, ούτε και από την Στρατιωτική ηγεσία.
Η Ιεραρχία της Ορθοδοξίας αδιαφορεί, ενώ ήρθε το Ισλάμ και έστησε τζαμιά μέσα στην Ορθόδοξη Ελλάδα, προς δόξαν των Βαρθολομαίου και Ιερώνυμου.

«Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» είχε πει ο Κων/νος Καραμανλής, ενώ ο ανιψιός του ψηφίζει τους εφιάλτες στη Βουλή!
Βλέπετε φοβάται τους κακούργους Κοσμοκράτορες, και σιωπά…….

 
Οι Αλβανοί βλέποντας την ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα, ύψωσαν σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» σε ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα στο γήπεδο του Βελιγραδίου.
Βρήκαν «μακάκες» φοβισμένους πολιτικούς από εδώ μεριά και τα κάνουν αυτά.
Η «Μεγάλη Αλβανία» περιλαμβάνει την Ήπειρο, τη Κέρκυρα, και τη δυτική και νότια Ελληνική Μακεδονία, την υπόλοιπη Μακεδονία την άφησαν για τους Σκοπιανούς!

Τέτοια χάλια και κατάντια των Σαμαρο-Βενιζέλων, και εμείς σαν χαζοχαρούμενοι τους ψηφίζουμε!

Οι επίδοξοι κλέφτες και παραχαράκτες της ιστορίας και του πολιτισμού, είναι βέβαιο ότι θα ηττηθούν, διότι το πολύ φως από την επιστήμη επιβεβαιώνει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι ανακαλύψεις του τύμβου της Αμφίπολης, έχουν αφήσει άφωνη όλη την ανθρωπότητα, και μόνον οι Κοσμοκράτορες Ιουδαίοι & Φαρισαίοι, Μασώνοι, Illuminati, Μορμόνοι, κ.λ.π. ασχολούνται με τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και βάσει αυτών προσπαθούν να κατακυριεύσουν τον κόσμο.
Οι ανακαλύψεις της Αμφίπολης μόνο τους Επικυρίαρχους δεν άγγιξαν.
ΕΚΕΙΝΟΙ ασχολούνται με τράπεζες, χρηματιστήρια, σαράφικα, αγορές, οίκους αξιολόγησης, Moody:s, Standard & Poor, Fitch, χρεοκοπίες κρατών, πολέμους, Τζιχαντιστές, και πώς να κλέβουν τους ανθρώπους.

ΙΔΙΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ!
Αυτοί είναι οι Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι του πλανήτη!

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι με τέτοια προσόντα θέλουν να κυβερνήσουν το πλανήτη.
Νόμισαν ότι μπορούν να γίνουν Πλανητάρχες, επειδή κυρίευσαν όλο το χρυσό της Γης.

Εντυπωσιασμένη είναι όλη η ανθρωπότητα, και η διεθνής αρχαιολογική κοινότητα, από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αμφίπολης.
Αυτό δεν είναι τάφος, αλλά ανάκτορο νεκρών, ή ναός νεκρών.
Ο Λέων στη κορυφή, οι διάδρομοι, οι θάλαμοι, οι Καρυάτιδες, οι οκτάφυλλοι ρόδακες, και τώρα το ψηφιδωτό.
Το Αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN μιλάει για τάφο-ανάκτορο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ίδωμεν…………

Δέος και θαυμασμό σε όλη την αρχαιολογική κοινότητα προκαλούν τα νέα ευρήματα του ταφικού μνημείου-ανακτόρου της Αμφίπολης.

Μόνο τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης δεν συγκινούν!

Το ψηφιδωτό δάπεδο πίσω από το χώρο των Καρυάτιδων είναι μοναδικό, ενώ σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, θα δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του μεγάλου νεκρού.
Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά του ψηφιδωτού της Αμφίπολης, με την αρπαγή της Περσεφόνης από το Πλούτωνα που απεικονίζεται στο τάφο της Περσεφόνης στις Αιγές.
Αυτά όλα να τα δούν οι αγράμματοι, ανιστόρητοι, απολίτιστοι και βάρβαροι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. μήπως και ανανήψουν, και βάλλουν μυαλά.

Οι Αρχαιολόγοι συνιστούν υπομονή μέχρι να μιλήσουν οι ανασκαφές.
Το ψηφιδωτό εμφανίζει το Θεό Ερμή να οδηγεί στον Άδη το άρμα με δύο ίππους, ενώ στο άρμα επιβαίνει η ψυχή του Μεγάλου των Ελλήνων.
 Η περίφημη τοιχογραφία του ταφικού μνημείου είναι η μαγεία και η συνέχεια του αρχαίου Ελληνισμού.
Το ψηφιδωτό αυτό αποδεικνύει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, και μόνον οι ανιστόρητοι και απολίτιστοι Κοσμοκράτορες δεν συγκινούνται, αλλά συνεχίζουν τις προκλήσεις μέσω των βαρβάρων βορείων γειτόνων.

Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι ότι πρόκειται για ένα μοναδικό έργο.
Ένα έργο που δεν έχει απαντηθεί σε άλλο ταφικό μνημείο στο κόσμο όλο.
Ένα ταφικό ανάκτορο γεμάτο πνευματικότητα.

Μόνο οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δεν συγκινούνται να αλλάξουν τα πλάνα τους για τη Μακεδονία και την Ελλάδα.
Μισούν την Ελλάδα και την Μακεδονία, όπως μισούν τον Μέγα Αλέξανδρο!
Μπροστά σε όλα αυτά τα μεγαλειώδη, οι αγράμματοι και απολίτιστοι ανιστόρητοι βάρβαροι Κοσμοκράτορες αδιαφορούν.
Μένουν ασυγκίνητοι με όλα αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ευρίσκονται στο επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης ίσον με τα δημιουργήματα αυτών τους δολοφόνους βαρβάρους Τζιχαντιστές.
Γιαυτό λέμε τους Κοσμοκράτορες όντα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

Εάν η Μακεδονία καταληφθεί από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο που να θυμίζει το πολιτισμό επάνω σε αυτό το πλανήτη.

Αυτά να τα βλέπουν οι αγράμματοι και ανιστόρητοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, που στη προσπάθειά τους για παγκόσμια Δικτατορία, έχουν ισοπεδώσει τα πάντα.

Επειδή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με το μίσος που την διακρίνει εναντίον της Ελλάδος, δυνατόν να χρησιμοποιήσει μισθοφόρους κομάντος να καταστρέψουν τον τύμβο της Αμφίπολης, προτείνουμε ο Ελληνικός Στρατός να φυλάσσει και προστατεύει τον τύμβο και τη γύρω περιοχή.

ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Στράβων 63 π.χ.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/03/2014 08:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εστίν ουν Ελλάς και η Μακεδονία"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες