ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ανοιχτή αιμοληψία από τη ΦΟΕΑ στη Λ.Α.Φ.Ιωαννίνων.

Το Σάββατο 22/11/14 και ώρα 10.00 – 14.00 .

Κάθε χρόνο η χώρα μας χρειάζεται περίπου 650 χιλιάδες μονάδες αίματος για επείγοντα ή τακτικά περιστατικά ασθενών που απαιτούν μετάγγιση.
Δυστυχώς η προσφορά αίματος από συγγενείς ή εθελοντές αιμοδότες δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες αυτές οι οποίες ολοένα και...
αυξάνονται, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε ως χώρα να δανειζόμαστε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό, με μεγάλο κόστος για τη συντήρηση και τη μεταφορά προφανώς. Και εν καιρώ οικονομικής κρίσης, το πρόβλημα της έλλειψης αίματος γίνεται μεγαλύτερο, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες αδυνατούν να πληρώσουν το κόστος αυτό.

Κάπως έτσι, καταλήγουμε όλοι να ακούμε τελευταία για μεγάλη μείωση των μονάδων αίματος που θα παρέχει ο Ελβετικός Ερυθρός Σταυρός με αποτέλεσμα πολλές ομάδες πολυμεταγγιζόμενων ασθενών να αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον μεγάλο πρόβλημα έλλειψης αίματος.

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα πλαίσια της προσπάθειάς της αφενός να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το ζήτημα της έλλειψης αίματος και αφετέρου να συμβάλλει στην κάλυψη μέρους των αναγκών των νοσοκομείων της περιοχής μας, διοργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων (Λ.Α.Φ.Ι.) το Σάββατο 22/11/2014 και ώρα 10.00 – 14.00 σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων .

Καλούμε όλους τους κατοίκους των Ιωαννίνων να έρθουν να αιμοδοτήσουν βοηθώντας έτσι το έργο της Φ.Ο.Ε.Α. και των νοσοκομείων της πόλης μας και αποδεικνύοντας ότι το αίσθημα και η ανάγκη της εθελοντικής προσφοράς υπάρχει μέσα μας ακόμα, παρά τα προβλήματα της δύσκολης πια καθημερινότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περεταίρω πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Kωτσίνη Ιωάννα πρόεδρος ΔΣ Φ.Ο.Ε.Α.
τηλ : 6973464287
email : foeanews@gmail.com


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/20/2014 07:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή αιμοληψία από τη ΦΟΕΑ στη Λ.Α.Φ.Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες