ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Γεροντο-έρωτας υπουργού...

Mεσήλικας υπουργός βιώνει τον έρωτά του με την κατά 30 χρόνια νεότερη συνεργάτιδά του. Πιστεύει πως η ανιψούλα βρίσκεται μαζί του γιατί είναι όμορφο και γοητευτικό παλικάρι… Όπως όλοι οι υπουργοί άλλωστε.

Για αυτήν όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού στο βιογραφικό της έχει γράψει κι άλλους μεσήλικες ισχυρούς από το χώρο της τηλεόρασης και της πολιτικής. Κάτι σαν...
επάγγελμα, σαν καριέρα. Κρίση έχουμε.

Ο προ-τελευταίος ισχυρότατος παντρεμένος πολιτικός, που σαγήνεψε η νεαρά 30χρονη δασκάλα του.. έρωτα, κατάφερε να απαλλαγεί εγκαίρως από τα φουστάνια της (λίγα φοράει) και να τη διώξει, προτού το σούσουρο πάρει διαστάσεις σκανδάλου.

Η νεαρά δεν πήγε μακριά, αποσπάσθηκε στο γραφείο του εν ενεργεία υπουργού της ιστορίας μας, και «πήδησε» στην αγκαλιά του, σαγηνεύοντάς τον με τα ερωτικά της κόλπα, χάδια και ..γλυκά λόγια.

Ο υπουργός (μας) έχει χάσει το μυαλό του και καθημερινά κάνει γκάφες. Από την άλλη η μικρή με περίσσια καπατσοσύνη και με βήματα γοργά, αποκτά εξουσία στο υπουργείο και την προσωπική του ζωή, σε τέτοιο βαθμό που αναρτά στο facebook απροκάλυπτα φωτογραφίες από τα τοπία που επισκέπτονται στα ταξίδια τους, προσαρτώντας τους σχετικούς ποιητικούς αναστεναγμούς. Ναι τα ταξίδια τους! Γιατί ξεχάσαμε να σας πούμε πως ο υπουργός (μας) ταξιδεύει.. ταξιδεύει πολύ! Μόνο εκεί βρίσκει ησυχία με την μικρή του. Και τώρα.. τώρα προγραμματίζουν «ημέρες μέλιτος» για τόπους μακρινούς κι ονειρεμένους.

Τα ταξίδια του όμως, δεν φαίνεται να τον πηγαίνουν μακριά στη ζωή. Γιατί, πρώτον η μικρή δεν είναι φυσικά ερωτευμένη και μαζεύει στοιχεία (βλ. υπόθεση Ζαχόπουλου), δεύτερον γιατί οι Έλληνες στην κρίση θα «βαρεθούν» να πληρώνουν τα αναίτια ταξίδια και τους έρωτες και των δύο τους και τρίτον.. γιατί ο υπουργός (μας) είναι και ..παντρεμένος με ..παιδιά.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι, του φιλόδοξου υπουργού (μας), τρίβουν τα χέρια τους, γιατί πως να το κάνουμε.. κάποιος του την έστειλε την μικρή και τώρα τον περιμένουν να πέσει! Κάποιος από τους παραπάνω τρεις λόγους ή και οι τρεις μαζί θα σκάσουν.

Το πιθανότερο όμως είναι πως επειδή ο ίδιος, ανίκανος, δεν μπορεί ούτε από το γραφείο του να την διώξει και να απαλλάξει τους Έλληνες από έξοδά της, το Μαξίμου σίγουρα θα λάβει τα μέτρα του και θα τους διώξει και τους δύο. Πολύ πριν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μετά τον ΕΝΦΙΑ, τα ροζ σκάνδαλα του έλλειπαν του Σαμαρά.

Ο γεροντο-έρωτας είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα επανέλθουμε.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/04/2014 07:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Γεροντο-έρωτας υπουργού..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες