ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Οι Illuminati έκαναν και διαφήμιση στην τηλεόραση!

Για γέλια ή για κλάμματα; 

Οι Illuminati, ελληνιστί πεφωτισμένοι, έκαναν διαφημιστικό τηλεοπτικό spot το οποίο είδαμε στο κανάλι τους στο YouTube.
Μάλιστα στις πληροφορίες του βίντεο μας δίνουν στοιχεία για το ποιοί είναι και τι επιδιώκουν, που φυσικά, όπως έχουμε εκτεταμένα αναφερθεί, επιδιώκουν τη διαχείριση του πληθυσμού του πλανήτη (agenda 21), καθώς και την...
παγκοσμιοποίηση, τη λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ανοιχτές προτάσεις,  ανοιχτές προσκλήσεις. 
Πλησιάζει η ώρα μηδέν. 

Διαβάστε μόνοι σας και "κουφαθείτε"...

"Ο Οργανισμός των Illuminati είναι μια συλλογική ελίτ από πολιτικούς ηγέτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων (επιχειρηματίες), διασημότητες της ψυχαγωγίας, καθώς και άλλα επιφανή και σημαντικά μέλη αυτού του πλανήτη.

Με την ένωση των ηγετών του κόσμου μέσα σε λιγότερο περιοριστικό, ιδιωτικό τομέα - χωρίς πολιτικά, θρησκευτικά, και γεωλογικά όρια - ο οργανισμός μας βοηθά την προώθηση της ευημερίας του ανθρώπινου είδους στο σύνολό του.

Η διαχείριση της ζωής του πλανήτη, πάνω από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, είναι ένα δύσκολο έργο. Το καθήκον μας σε αυτόν τον πλανήτη έχει εκταθεί σε ολόκληρη αιώνες και επιβίωσε ακόμα και τους πιο καταξιωμένους φορείς της κυβέρνησης.
Για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε για κοινωνικές αλλαγές, οι εργασίες των Illuminati απαιτούν ανωνυμία τόσο για τα μέλη μας όσο και για το έργο μας. Δεν θα μας βρείτε σε οποιοδήποτε ιστορικό βιβλίο ή έγγραφo.
Ωστόσο, οι Illuminati βοήθησαν να διαμορφωθεί κάθε μεγάλη κίνηση σε αυτόν τον πλανήτη από την πρώτη ανθρώπινη κυβέρνηση από όταν ιδρύθηκε.

Η δουλειά μας συχνά χαρακτηρίζεται από διακριτά σύμβολα ως ένα μέσο για την ανίχνευση της επιρροή μας στην ιστορία, για όσους επιθυμούν να ερευνήσουν.

Με την καθοδήγηση από τον οργανισμό μας, το ανθρώπινο είδος θα επιτρέπεται να λειτουργεί στη φυσική τάξη του, ενώ παίζουμε το ρόλο του γραναζιού σε μια μηχανή για την καλυτέρευση του κόσμου."
THE ILLUMINATI

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/14/2014 11:44:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι Illuminati έκαναν και διαφήμιση στην τηλεόραση! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες