ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Υπάρχει πράγματι «άσσος» στο …μανίκι του Σαμαρά;

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Στους κύκλους των πιο γνωστών δημοσιογράφων / σχολιαστών / αναλυτών της επικαιρότητας που ενημερώνουν τους Έλληνες από όλα τα Μ.Μ.Ε., επικρατεί η άποψη ότι η πλειοψηφία του «πολιτικού προσωπικού» πιστεύει ότι θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο γιατί δεν θα έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και ότι « εξαιρούνται αρκετά στελέχη της κυβέρνησης που εκτιμούν ότι τελικά, θα βρεθούν οι απαιτούμενοι 180 βουλευτές και θα εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας».

Επικρατεί επίσης η πεποίθηση ότι ανάμεσα σ αυτούς που...
δεν πιστεύουν ότι θα γίνουν εκλογές συγκαταλέγονται ο Πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες. Και το δικαιολογούν λέγοντας ότι αυτοί είναι « οι άνθρωποι οι οποίοι αντικειμενικά γνωρίζουν το… κάτι παραπάνω».
Μερικοί απ΄ αυτούς φτάνουν μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται ότι «Αρχίζει να φαίνεται ο… άσσος από το μανίκι του Αντώνη Σαμαρά». Δείχνοντας δειλά προς κάποιες κατευθύνσεις αλλά χωρίς να το λένε. Με άμεσο αποτέλεσμα, απλώς να «παίζουν το παιχνίδι του Σαμαρά». Αυτό είναι και το κυριότερο και ισχυρότερο «όπλο» του πρωθυπουργού άλλωστε και αυτό είναι που θα χρησιμοποιήσει ως βασικό προεκλογικό άρμα. Προσωπικώς; Μακάρι να τον έχει τον άσσο στο μανίκι ο Σαμαράς. Τόσο γιατί πολύ αμφισβητώ τη δυνατότητα ενός «νικητή ΣΥΡΙΖΑ» να βάλει τάξη στο χάος μας, όσο και γιατί με ενδιαφέρει ο «άσσος», ο οποιοσδήποτε άσσος που υπάρχει μέσα στο μανίκι του Σαμαρά και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα βγει, να δώσει την ποθητή λύση για την έοδο της χώρας και του λαού μας από την φονική κρίση.


Αλλά ποιος είναι ο «άσσος»; Εγώ γιατί δεν τον βλέπω; Γιατί δεν με βοηθάει κανείς να καταλάβω; Και ταυτόχρονα να καταλάβουν κι όλες αυτές τις χιλιάδες, τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δυσπραγούν και περιμένουν πως και πως;

Υπάρχουν – λέει- ορισμένοι συνεργάτες του Πρωθυπουργού οι οποίοι διατείνονται ότι έχουμε ήδη τη λύση για το χρέος στο «πιάτο». Και ότι όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε κοντά σε λύση για την μετα- μνημονιακή εποχή.

Μακάρι. Να μας το πείτε όμως ρε παιδιά. Δεν πάει άλλο; Διότι τι θα πει « ορισμένοι πιστεύουν ότι το καλύτερο για τον Αντώνη Σαμαρά θα ήταν να κρατάει την τελική λύση για το χρέος στα χέρια του όταν αρχίσει η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας»;

Για πολιτικά – κομματικά παιχνίδια ισχύος δηλαδή; Και μέχρι τότε;


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/10/2014 09:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Υπάρχει πράγματι «άσσος» στο …μανίκι του Σαμαρά;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες