ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Ήταν στραβό το "πολιτικό κλ(ι)ήμα", το 'φαγε κι ο γάιδαρος..

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
"Καλά έκανε και το έφαγε για να φυτευτεί άλλο…"
Τι είναι αυτό βρε παιδιά, τέτοιο πρεσάρισμα ούτε η πιο δύσκολη πεθερά το κάνει…

Τα τελευταία 24ωρα η χώρα υφίσταται ομοβροντία πιέσεων και απειλών. Σαν να ήταν ¨συνεννοημένοι¨ οι γνωστοί φίλοι στην Δύση και οι γείτονες στην καθ ημάς Ανατολή και ¨το παίζουν καλά μαζί μας¨.
Γιατί όμως τώρα τους έπιασαν τόσες βιασύνες, τι ...
οσμίζονται στον γεωπολιτικό αέρα της ευρύτερης περιοχής;
Μήπως ξεχείλισαν τα πηγάδια του πετρελαίου στο Αιγαίο ή έσπασε η φιάλη του κοιτάσματος του Φ.Α στην Κυπριακή ΑΟΖ;

¨οι φίλοι¨ μας οι Τούρκοι
¨Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας με δηλώσεις του σε τηλεοπτική συνέντευξη του τόνισε ότι η Τουρκία “δεν θα επιτρέψει αυτό που η Ελλάδα, η Κύπρος ,το Ισραήλ και η Αίγυπτος θέλουν να κάνουν εναντίον της Τουρκίας στη Ανατολική Μεσόγειο”.

ο Τσαβούσογλου δηλώνει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία παρανομεί επιμένοντας ότι το ψευδοκράτος έχει δικαιώματα επί των ενεργειακών πηγών της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνεπώς οι γεωτρήσεις έπρεπε να γίνουν από κοινού τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να ιδρυθεί κοινή εταιρία και να διαμοιραστούν τα έσοδα στις δυο πλευρές.¨
onalert.gr/
18.11.2014

¨οι φίλοι¨ μας οι Δυτικοί
Α. Σε αδιέξοδο δείχνει να βρίσκεται η Ελληνική κυβέρνηση με τους διεθνείς πιστωτές της, αναφορικά με τον τελικό γύρο των μέτρων που απαιτούνται για να αποδεσμευτεί η τελευταία δόση προς τη χώρα. Η κυβέρνηση Σαμαρά αντιστέκεται στην πίεση της τρόικας για πρόσθετα μέτρα στον προϋπολογισμό του 2015 ύψους 2,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg. Οι κίνδυνοι ενός αδιεξόδου απειλούν την Ελλάδα να μείνει χωρίς στήριξη μετά την 1η Ιανουαρίου 2015, όταν και το τρέχον πρόγραμμα ολοκληρωθεί. 18/11/2014

Β. Διατήρηση του πολιτικού ρίσκου στην Ελλάδα προβλέπει η Credit Suisse, στο νέο της παγκόσμιο outlook για το επόμενο έτος, 2015, υπό τον τίτλο "Global Outlook 2015 - When Two Worlds Collide…".
Σύμφωνα με τους αναλυτές της ελβετικής επενδυτικής τράπεζας, ο κίνδυνος πρόωρων εθνικών εκλογών στην Ελλάδα είναι ορατός στις αρχές του επόμενου έτους, 2015.
"Η Ελλάδα μπορεί να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, ενόψει της κρίσιμης εκλογής για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας", εκτιμά η Credit Suisse για να προσθέσει πως το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών αυξάνει τον κίνδυνο για συγκρουσιακό κλίμα μεταξύ της Ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών.
19/11/2014 bankingnews.gr/

Τελικά μόνο ¨κακές¨ παρέες κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για αυτό και το ¨ κλήμα ¨ ήταν στραβό.
Λοιπόν οι ¨φίλοι μας¨ τόσο πολύ βιάζονται που δεν περιμένουν ούτε να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους . Φυσικά και δεν κάθονται στο τετριμμένο της συλλογής των 180 ΨΉΦΩΝ, σκασίλα τους… αλλά θέλουν μέσα από πιέσεις και απειλές αυτοί να κατευθύνουν τα πράγματα προς ίδιον όφελος.
Το κέρδος είναι η ¨αρπαγή του ενεργειακού κουμπαρά Ελλάδος-Κύπρου¨.
Τα συμφέροντα μετά από πολύ καιρό δεν φαίνονται διαπλεκόμενα , αλλά χώρισαν τα ¨τσανάκια¨ τους και ετοιμάζονται να αλληλοσπαραχθούνε.

Και στην μέση του ¨ενεργειακού αμπελώνα του ¨ο Έλληνας να παρακαλάει για μία επιπλέον ρύθμιση-αναπνοή να πληρώσει αυτά που του χρέωσαν από τις μίζες και τις αρπαχτές. ¨μας ξευτίλισαν οι ξευτιλισμένοι¨ και στο τέλος γελοιοποιήθηκαν οι πάντες και τα πάντα.

Προ διετίας αρθρογραφήσαμε με χιούμορ ¨ότι όταν υπογράφαμε τα μνημόνια έπρεπε να ρωτηθούν και οι γείτονες Τούρκοι αν συμφωνούν με αυτά¨. Σήμερα αυτός ο συλλογισμός είναι ενώπιον μας.

Οι Τούρκοι και στην περίπτωση της Ελλάδος, όπως και της Κύπρου έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τις σκοπιμότητες των Δυτικών να εμπλακούν στην οικονομική διάσωση της Ελλάδος-Κύπρου. Βλ. Πετρέλαια, Φυσικό Αέριο

Ας το πούμε πιο απλά …
Όταν οι Τούρκοι εκβιάζουν την Ελλάδα είναι σαν να εκβιάζουν τους ¨ διεθνείς τοκογλύφους¨ και όταν οι ¨τοκογλύφοι¨ εκβιάζουν την Ελλάδα είναι σαν να εκβιάζουν τους Τούρκους άρπαγες. ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ που τελικά ¨θα μας γλυτώσει¨ και από τους δύο.

Το πώς αντέξαμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα στο εικονικό περιβάλλον της ψυχοπαθολογικής καταστροφολογίας που μας επέβαλλαν, μόνο ο Άγιος ΘΕΟΣ το ξέρει και οι ψυχούλες μας.

Τώρα πλέον παίζουν με τις τελευταίες αντοχές μας όπως νομίζουν και μας θεωρούν ήδη τελειωμένους… έτσι θεωρούν οι δήθεν ¨φίλοι¨.

Δεν γνωρίζουν ότι τελικά τα παθήματα γίνονται μαθήματα και το επόμενο ΑΜΠΕΛΙ που θα φυτευτεί σε αυτό το Μεσογειακό περιβόλι θα είναι ΙΣΙΟ αναγκαστικά δίχως να το περιτριγυρίζουν με άνεση ¨ΓΑΙΔΑΡΟΙ¨ ακριβώς γιατί θα είναι βαρυφορτωμένοι με τα προβλήματα που ήδη παίζουν στις χώρες τους .

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/19/2014 01:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ήταν στραβό το "πολιτικό κλ(ι)ήμα", το 'φαγε κι ο γάιδαρος.."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες