ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή της ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη για την επιβολή υψηλού ΕΝΦΙΑ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δολιανών.

Αναβλήθηκε η συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στη Βουλή, της Επίκαιρης Ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα την επιβολή υψηλού φόρου ιδιοκτησίας ακινήτων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δολιανών, που καθιστά επισφαλή τη λειτουργία του Συνεταιρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία εκκαθάρισης του...
ΕΝΦΙΑ για το 2014 που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός καλείται να καταβάλλει το ποσό των 47.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 35.000 ευρώ περίπου είναι συμπληρωματικός φόρος. Η αναβολή ζητήθηκε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, λόγω των διαβουλεύσεων που έχει με την τρόικα.

Ο Σταύρος Καλογιάννης έκανε στη Βουλή την ακόλουθη δήλωση: «Κατέθεσα μία Ερώτηση για την επιβολή υψηλού φόρου ιδιοκτησίας ακίνητης περιουσίας σε έναν υγιή Συνεταιρισμό, στην ακριτική περιοχή των Δολιανών. Η Ερώτηση δεν απαντήθηκε και την μετέτρεψα σε Επίκαιρη, ώστε να συζητηθεί στη Βουλή, αλλά ο κ. Υπουργός δεν προσήλθε. Επειδή το θέμα είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνον για την Κοινότητα Δολιανών και τους κατοίκους της, αλλά για όλους τους Έλληνες πολίτες και δεδομένου ότι θα πρέπει το Υπουργείο να δώσει μία σαφή απάντηση και χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αναθεωρημένων τιμών ζώνης στα ακίνητα, θα επαναφέρω προς συζήτηση το θέμα στη Βουλή».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/11/2014 08:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for " Αναβλήθηκε η συζήτηση στη Βουλή της ερώτησης του Σταύρου Καλογιάννη για την επιβολή υψηλού ΕΝΦΙΑ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δολιανών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες