ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Σ. Καλογιάννης: "Η χώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη σοβαρότητα...

...υπευθυνότητα και όχι αιφνιδιασμούς."

Η πρόσφατη Απόφαση (υπ’ αριθ. 6686/2014) των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών περί «Χωροθετήσεως σταθμών διοδίων και καθορισμού τελών διοδίων στην Εγνατία οδό και στους καθέτους άξονες αυτής» (που υπεγράφη στις 14/11 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3086/Β’ στις 17/11), θέτει σειρά θεμάτων για τα οποία όφειλε προηγουμένως το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών να ενημερώσει τους...
πολίτες.

Στο πλαίσιο της εν λόγω Απόφασης προβλέπεται, μεταξύ άλλων, μετά από ένα εξάμηνο, να λειτουργήσει και ο σταθμός διοδίων της Παμβώτιδας στο νομό Ιωαννίνων.

Για το θέμα αυτό ο Σταύρος Καλογιάννης είχε τοποθετηθεί προχθές (18/11) στην αρμόδια Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, κατά την ακρόαση του νέου Προέδρου της Εγνατίας Οδού κ. Σκόδρα, και είχε απευθύνει συγκεκριμένη ερώτηση προς τον παριστάμενο Υπουργό Υποδομών, ο οποίος δεν απάντησε, μολονότι η σχετική απόφαση είχε ήδη υπογραφεί!

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε στη Βουλή:
«Οι σταθμοί διοδίων, είναι ένα μεγάλο ζήτημα, το οποίο μας έχει απασχολήσει πολύ. Για την Εγνατία οδό ισχύει η Υπουργική Απόφαση του 2000, περί χωροθετήσεως 13 σταθμών διοδίων στον βασικό κορμό της Εγνατίας, χωρίς τους κάθετους άξονες. Υπήρξαν δημοσιεύματα χθες (17/11) που ανέφεραν ότι ενδεχομένως θα υπάρξει ένας διαφορετικός αριθμός σταθμών διοδίων που θα τεθούν σε λειτουργία. Θα θέλαμε μια ενημέρωση επί αυτού. Υπάρχουν όμως και σταθμοί διοδίων, η χωροθέτηση των οποίων δεν ήταν η βέλτιστη βάσει της αρχικής Απόφασης του έτους 2000. Ένας εξ αυτών έχει κατασκευαστεί στο νομό Ιωαννίνων, δεν έχει τεθεί σε λειτουργία - αναφέρομαι στην Παμβώτιδα - και αυτό δεν έγινε, ακριβώς διότι διαπιστώθηκε, εκ των υστέρων, ότι θα δημιουργούσε προβλήματα».

Σε σημερινή δήλωσή του ο Σταύρος Καλογιάννης τόνισε:
«Σε αντίστοιχη περίπτωση κατά την οποία επρόκειτο να τεθεί σε λειτουργία νέος σταθμός διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, ως αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών είχα συγκαλέσει δεκάδες συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους προκειμένου αυτοί να ενημερωθούν, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις επί του θέματος.

Σήμερα που η Κυβέρνηση έχει πετύχει να αλλάξει το κλίμα στη χώρα και οδεύουμε, με κόπους και θυσίες, προς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, χρειάζεται ακόμα περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ενημέρωση των πολιτών και διαφάνεια. Κυρίως όμως δεν χρειάζονται αιφνιδιασμοί, οι οποίοι μπορούν να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/20/2014 07:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σ. Καλογιάννης: "Η χώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερη σοβαρότητα..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες