ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τεράστια η επιτυχία του Καγιάκ Greece.

Μεγάλο το ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα για το πρόγραμμα του 2015 .

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εθελοντική προσπάθεια του Kayak Greece η οποία στέφθηκε μα απόλυτη επιτυχία και πραγματικά απίστευτα μεγάλη συμμετοχή.
Ο κόσμος του αθλήματος του κάνοε καγιάκ αγκάλιασε από το ξεκίνημά της την προσπάθεια και βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της. Μια προσπάθεια η οποία στήριξε τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο και η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής ...
Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

«Το Kayak Greece ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο συντονισμό και στη διοργάνωσή του. Όταν ξεκινήσαμε, πριν από περίπου ένα χρόνο, δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση. Ο κόσμος αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια μας και το γεγονός αυτό αποτυπώθηκε στη τόσο μεγάλη συμμετοχή. Θεωρώ ότι ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες και καταφέραμε να εντυπωσιάσουμε ακόμα και αυτούς που δεν πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουμε».

Λόγια του Αλέξανδρου Τσάκωνα, του εμπνευστή, διοργανωτή και διεθνή εν ενεργεία αθλητή (ΝΑΣ) του κάνοε καγιάκ, ο οποίος συνέχισε μιλώντας μετά την ολοκλήρωση των 4 διοργανώσεων που έγιναν με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή, με συνθήματα το «4 πόλεις, 1 διοργάνωση, 1 όραμα» και το «Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί»…

«Επειδή μπορώ να δω τη διοργάνωση και από το πρίσμα της αθλητικής μου ιδιότητας, πιστεύω ότι πετύχαμε τους στόχους μας. Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής αλλά και της κοινωνικής προσφοράς. Για πρώτη φορά η νίκη πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Σκοπός ήταν να περάσουμε όλοι καλά. Εξάλλου, αφού αγωνιστήκαμε για την στήριξη του Συλλόγου Φλόγα, είμαστε όλοι νικητές! Όσον αφορά το μέλλον, σκεφτόμαστε πολλά. Οι προτάσεις είναι αρκετές και θα σχεδιάσουμε προσεκτικά τα επόμενα βήματα. Δύναμη μας πλέον είναι η προβολή που έχει το Kayak Greece. Πολλά σωματεία – πόλεις θέλουν να συμμετέχουν στο Kayak Greece και μέσα από τα μέσα του να πετύχουν μεγαλύτερη προβολή του έργου και του τόπου τους. Σίγουρα, το Kayak Greece πρέπει να συνεχίσει. Ο χώρος έδειξε ότι χρειαζόταν μια τέτοια πρωτοβουλία».

Φέτος πρώτη χρονιά του Kayak Greece ξεκίνησε έχοντας 4 αγώνες στο πρόγραμμά του. Ο πρώτος αγώνας έγινε στην Νεάπολη Λακωνίας, ακολούθησαν εκείνοι στην Σκάλα Σαλαμίνας και στην Βουλιαγμένη Αττικής και ο τελευταίος έγινε στην Χαλκίδα. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος του κόσμου του αθλήματος είναι και οι αριθμοί συμμετοχής που ξεκίνησαν από το 150, ξεπέρασε τους 200 και οι δύο τελευταίοι αγώνες είχαν συμμετοχή από 300 αθλητές και αθλήτριες.

Και ο Αλέξανδρος Τσάκωνας κατέληξε:
«Φυσικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που δούλεψαν σκληρά για να γίνει πράξη αυτή η προσπάθεια, την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ, τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τους χορηγούς – υποστηρικτές μας που οραματίστηκαν μαζί μας και βοήθησαν τα μέγιστα για την υλοποίηση του Kayak Greece».

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές.
Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro’s, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranean College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος.
Πληροφορίες facebook.com/kayakgreece, kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/06/2014 08:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τεράστια η επιτυχία του Καγιάκ Greece."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες