ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Ο Μ. Κασσής στην ολομέλεια της Βουλής για θέματα τις επικαιρότητας.

Σε χθεσινή παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής αναφέρθηκε στα παρακάτω θέματα:

Για το θέμα των επεισοδίων στη Νομική Αθηνών σημείωσε: 
«Αυτές τις μέρες, προπαραμονή της 17ης Νοεμβρίου, ο Πρύτανης ας συμμαζευτεί λίγο.
Δεν χρειάζεται για ψύλλου πήδημα να καλούμε την αστυνομία. Δεν ξέρω αν στο σπίτι, όταν μαλώνουν τα...
παιδιά, φωνάζει την αστυνομία. Υπάρχουν τρόποι να λειτουργήσουν τα πανεπιστήμια χωρίς και την παρουσία της αστυνομίας. Ούτε η παρουσία των πολιτικών στους συγκεκριμένους χώρους βοηθάει διότι οξύνει τα πράγματα.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της τροπολογίας για τις 100 δόσεις των ληξιπροθέσμων οφειλών λέγοντας: 
«Ψηφίσαμε πριν μια εβδομάδα το νόμο για τις ρυθμίσεις στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, που σήμερα μοιρολογεί, δεν το ψήφισε. Ο νόμος είναι πάρα πολύ καλός και αυτό το λέει ο κόσμος έξω, το λέει η αγορά.
Σε καμία όμως περίπτωση, κύριε Υπουργέ, κύριε Σταϊκούρα, δεν θα δεχθώ να αποσυρθεί από την παράγραφο 7 η β΄ υποπαράγραφος που αναφέρεται όπως ψηφίστηκε.

Ούτως ή άλλως ο ΕΝΦΙΑ θα πληρωθεί σε δώδεκα ή είκοσι τέσσερις δόσεις. Όταν, λοιπόν, είναι εξακόσια ευρώ ο μέσος όρος -είτε οκτακόσια είτε ακόμα και χίλια- αν το διαιρέσεις, το ελάχιστο είναι περίπου πενήντα - εξήντα ευρώ το μήνα.
Άρα νομίζω ότι το θέμα του ΕΝΦΙΑ είναι ξεκαθαρισμένο και μπορώ να το δεχτώ.

Δεν μπορώ, όμως, να δεχτώ την κατάργηση όλων των άλλων, γιατί πέραν από κει δεν δίνει τη λύση στα πρόστιμα που είναι πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, πράγμα το οποίο δεσμεύτηκε το Υπουργείο Οικονομικών ότι θα το κάνει με τη ρύθμιση των «κόκκινων» δανείων.»

Τόνισε επίσης πως :
«Δώσαμε πολύ μεγάλο αγώνα ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προκειμένου στις ρυθμίσεις των «κόκκινων» δανείων να συμπεριληφθούν τα δάνεια των αγροτών όλου του αγροτικού χώρου. Δηλαδή και αυτά που είναι στις τράπεζες και αυτά που είναι στον εκκαθαριστή και στις συνεταιριστικές τράπεζες που είναι υπό εκκαθάριση.»

Τέλος για το θέμα των μικρό-ομολογιούχων είπε τα εξής: 
«Όσον αφορά τους ομολογιούχους που πήραν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου πρέπει ως Κυβέρνηση να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να βρούμε λύση. Πέραν από τις τροπολογίες, οι οποίες έχουν κατατεθεί από πλευράς του συνόλου της Αντιπολίτευσης, νομίζω ότι ως Κυβέρνηση έχουμε χρέος να το κάνουμε.»


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/14/2014 11:56:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Μ. Κασσής στην ολομέλεια της Βουλής για θέματα τις επικαιρότητας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες