ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Σε λειτουργία το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας.

Του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την  Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (Κ.Α.Κ.Ε.) Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στην οδό Ηφαίστου 9 στη Λάρισα.

O Πρόεδρος του Οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος στο...
θερμό του καλωσόρισμα υπογράμμισε την πολύτιμη στήριξη των ανθρώπων με ψυχή από την περιοχή της Θεσσαλίας για τη δημιουργία του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην έναρξη συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων της Θεσσαλίας μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόλου Ιγνάτιος ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στη νέα αυτή προσπάθεια δηλώνοντας «ερχόμαστε συνεργοί, συνεργάτες, συνοδοιπόροι σε αυτή τη μεγάλη πλέον πανελλαδική προσπάθεια να σταθούμε κοντά στο κάθε παιδί απ’ όπου και αν προέρχεται» καθώς και ο Περιφερειάρχης κος Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως όλη η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει τη νέα αυτή δομή προστιθέμενης αξίας αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Οργανισμού.

Το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας υπό το συντονισμό του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης θα παρέχει, επί του παρόντος, τις ακόλουθες υπηρεσίες:
• Στήριξη Παιδιών με προβλήματα διαβίωσης
• Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Υγείας
• Ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών
• Λήψη καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης παιδιών
• Επιτόπιες παρεμβάσεις για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο
• Ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και οικογενειώνΤο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Οργανισμού και είναι εξοπλισμένο με Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Στήριξης Παιδιών και των Οικογενειών τους. Στη διάθεσή του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας επίσης τίθενται όλες οι δράσεις που υλοποιεί πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
• Εθνική Γραμμή για Παιδιά SOS 1056
• Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000
• AMBER ALERT Hellas
• Ασθενοφόρα για νεογνά και παιδιά
• Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής
• Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι διασώστες του Οργανισμού με 2 ασθενοφόρα, η κινητή ιατρική μονάδα καθώς επίσης και το όχημα άμεσης παρέμβασης για περιπτώσεις εξαφανισμένων παιδιών με εκπροσώπους της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», που σε συνεργασία με πιστοποιημένο στην έρευνα σκύλο πραγματοποίησαν επίδειξη περιστατικού ανεύρεσης εξαφανισμένου παιδιού.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/05/2014 03:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σε λειτουργία το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες