ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Νέα Φιλική Εταιρεία: Εκλογές "γιοκ", .... "Kontinuität" διέταξε η καγκελαρία!

Στην περίπτωση που δεν βρεθούν οι εννέα ψήφοι, που λείπουν ακόμη από τους συνολικά "180" που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου, τότε λέγεται ότι έχει προγραμματιστεί , να υπάρξει στις πρώτες μέρες του 2015, Γερμανική "βοήθεια", είτε μέσω "Κορυδαλλού" ή μέσω της εμφάνισης "απρόσμενων" φαινομένων σε θέματα εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, οπότε πολλοί θα είναι αυτοί που ... θα δουν εαυτούς αναγκασμένους, να ψηφίσουν με "τα τσαρούχια" όποιον τους προταθεί ...!

Προ του κινδύνου να υπάρξουν δυσάρεστες αλλαγές στην ...
πολιτική σκηνή, η Μέρκελ επιθυμεί να αποφευχθεί πάση θυσία η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα. Αποφάσισε να μην «εγκαταλειφθεί» η κυβέρνηση Σαμαρά στην τύχη της, επιδιώκει δε, μέχρι το Πάσχα του 2016 και την μέρα που θα την διαδεχθεί η Ούρσουλα φον ντε Λάϊεν, σημερινή Ομοσπονδιακή Υπ. Αμύνης, στην καγκελαρία, να υπάρξει ησυχία στο «ελληνικό μέτωπο».

Με αυτό το σκεπτικό έκανε πρόσφατα, πρωτάκουστο για μια Μέρκελ, δημόσιες δηλώσεις, πάνω στο θέμα της ΑΟΖ, υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας και έδωσε την εντολή στους συνεργάτες της, τους υπεύθυνους για την Ελλάδα, να βάλουν ένα οριστικό "τέλος" στις φήμες εκείνες, που θεωρούνται κακό υπόβαθρο για διεθνείς προβλέψεις και αναλύσεις, που επιμένουν να βλέπουν την Ελλάδα να εισέρχεται , λόγω προεδρολογίας, σε περιπέτειες και σε καταστάσεις διαρκούς εσωτερικής πολιτικής αστάθειας και θέλουν να υποστηρίζουν ότι στην πορεία της θα συμπαρασύρει και άλλες χώρες του Νότου, καταστώντας έτσι την Ευρωζώνη και τη Γερμανική Οικονομία, ως τελικό αποδέκτη, ευάλωτες στις επιθέσεις των σπεκουλαδόρων ... εξηγούν έγκυρες πηγές του Βερολίνου.

Η είδηση αυτή διασταυρώθηκε ήδη σε κυβερνητικό επίπεδο, τόσο στο "Willy Brand Haus" όσο και στα Γερμανικά Υπουργεία Οικονομκών και Εξωτερικών! Ανάλογη ήταν και η "εσωτερική" ενημέρωση που έκανε το Βερολίνο στην πρεσβεία του στην Αθήνα .

Οι Γερμανοί ισχυρίζονται ότι «έδεσε» η συμφωνία τους με το ΣΥΡΙΖΑ , τόσο στην πρόταση όσο και στους όρους που θα συνοδεύσουν το "παγώμα" ενός μέρους του χρέους, με λογικό αποτέλεσμα, την παράταση του μνημονίου έως την 31η Οκτωμβρίου του 2072!

Η Ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει προ πολλού το "οΚ" της στην απόσυρση (πάγωμα) μέρους του χρέους, ύψους 100 έως 140 δισ. € όπως και στην επιμήκυνση της αποπληρωμής του κατά 50 χρόνια.

Η εταιρεία συμβούλων "Roland Berger Strategy Consultants" έχει επωμισθεί την ευθύνη για την δημιουργία και την επεξεργασία των προτάσεων που θα καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα θα κληθεί να υλοποιήσει , εντός τακτού χρονικού διαστήματος, τους αντισταθμικούς όρους, τις ασφαλιστικές δικλείδες δηλαδή που θέτουν οι πιστωτές της ως προϋπόθεση προκειμένου να «κλείσει» η νέα συμφωνία. Ε.Ε., Ε.Κ.Τ. και Δ.Ν.Τ (ΗΠΑ) συμφωνούν απόλυτα με το Βερολίνο στον «τρόπο πλεύσης» με αποτέλεσμα το Ελληνικό πρόβλημα να περιορίζεται δραστικά και να εστιάζεται τώρα μόνο στην μονολεκτική απάντηση που θα δοθεί στο ερώτημα, ... αν θα βρεθεί ο «Χριστιανός» σ’ αυτή την χώρα που θα εξηγήσει σε κάποιους πολιτικούς της, τι εστί «ξένη κατοχή» και τους πείσει να προσγειωθούν άμεσα, έστω και ανώμαλα, στη σκληρή πραγματικότητα.

Νέα Φιλική Εταιρεία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/05/2014 02:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Νέα Φιλική Εταιρεία: Εκλογές "γιοκ", .... "Kontinuität" διέταξε η καγκελαρία!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες