ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: " Aπαιτούμε ένα ανοικτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ."

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της Κερκυραϊκής κοινωνίας.

Απαρτίζεται δηλαδή από άτομα τα οποία πλήττονται καθημερινά από την οικονομική κρίση και τα σκληρά μέτρα των τελευταίων ετών. Άτομα τα οποία κόντρα στα σημεία των καιρών, βγήκαν μπροστά στις τελευταίες εσωκομματικές διαδικασίες του...
κινήματος.
Βγήκαν μπροστά όταν άλλοι αποφάσιζαν να μεταπηδήσουν σε άλλους κομματικούς σχηματισμούς ή προτιμούσαν να κάνουν ένα βήμα πίσω παρακολουθώντας σιωπηλοί τις εξελίξεις.
Μοναδική πρόθεση, η ουσιαστική συμβολή μας στην προσπάθεια για ανασύσταση του κινήματος μας, με αυτονομία και αυτοτέλεια.

Πάγια θέση μας, για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, είναι ότι δεν νομιμοποιείται κανένας να αποφασίζει ερήμην της βάσης.
Για το λόγο αυτό στις 3-10-2014 σας εκφράσαμε την διαμαρτυρία μας και σας ενημερώσαμε ότι πρέπει να προηγηθεί συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση διεύρυνσης, μέσω του προαναγγελλόμενου συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.
Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Θεωρούμε την διαδικασία λανθασμένη, πρόχειρη και κατευθυνόμενη από ορισμένες ομάδες.

Θεωρούμε ότι τελικά το πάθημα δεν μας έγινε μάθημα.
Το πρώτο εγχείρημα της ΕΛΙΑΣ στις Ευρωεκλογές απέτυχε.
Δυστυχώς, δεν πείσαμε τον ελληνικό λαό, ότι το εγχείρημα αυτό θα ήταν επιτυχημένο, γιατί δε συνδιαλεχθήκαμε έγκαιρα με αυτόν.

Όσοι από τους ψηφοφόρους τίμησαν με την ψήφο τους το εγχείρημα αυτό, το έπραξαν αφενός για λόγους συναισθηματικούς και αφετέρου δίνοντάς μας μία ακόμη - τελευταία αυτή τη φορά - ευκαιρία επιβίωσης.
Δεν έχουμε καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλογιστούμε και να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες των πολιτών.
Για αυτούς δεν είναι ζητούμενο, οι βιαστικές απόπειρες αλλαγής, οι απύθμενες και οι ανούσιες διευρύνσεις του χώρου.
Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, όλους αυτούς, που τόσα χρόνια στηρίζουν το κίνημα μας και ακόμα και σήμερα είναι συνοδοιπόροι στις όποιες αποφάσεις του κινήματός.

Αν κάποιοι είχαν ακούσει τις φωνές που ζητούσαν μετά τις Ευρωεκλογές, συνέδριο ΠΑΣΟΚ αναδεικνύοντας και πάλι τον διάλογο με διαφανείς, δημοκρατικές διαδικασίες και στοχευμένη θεματολογία, δεν θα είχαμε φτάσει στα σημερινά δεδομένα.
Η αρχή των όποιων προσυνεδριακων διαδικασιών θα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και θα είχε ως σημείο αναφοράς τα ενεργά στελεχη του κόμματος, τα εκλεγμένα με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι τα διορισμενα με άγνωστα κριτήρια.

Η βάση σύντροφοι, δεν θα ανεχθεί άλλο ένα συνέδριο - παρωδία.
Ένα συνέδριο χωρίς σαφές πλάνο με θολές και άγνωστες διαδικασίες.

Με συναίσθηση λοιπόν της ιστορικής μας ευθύνης, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας συνεδρίασε στις 15,17 & 21 Νοεμβρίου 2014 όπου αποφασίστηκε ομόφωνα και κατόπιν έντονου προβληματισμού Μελών και Φίλων του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας να μην συμμετάσχει στις προσυνεδριακές διαδικασίες για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Αντ' αυτού, απαιτούμε ένα ανοικτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ, συμπαράταξης, όπου θα συζητηθούν όλα όσα αφορούν τις πολιτικές, την οργάνωση και την προοπτική του κινήματος.

Ένα συνέδριο στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στην μεγάλη παράταξη της Αλλαγής.
Ένα συνέδριο με κυρίαρχο σημείο την αλλαγή πολιτικής πλεύσης, με σαφείς θέσεις για την λειτουργία της Δημοκρατίας και των Θεσμών του τόπου.

Απο την συνεδρίαση της ψηφοφορίας απουσίαζε ο Μπιάγκης Δημήτρης.

Για την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας
Ο Γραμματέας
Αλεξάκης Αλέξανδρος

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
e-mail : nekerk@pasok.gr
Προς : Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ - Ευάγγελο Βενιζέλο Κέρκυρα 24/11/2014
Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟΚ – Νίκο Ανδρουλάκη
Κοιν.: Γραμματέα Οργανωτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ – Λευτέρη Κατσικαρέλη
Μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ

ΘΕΜΑ: Απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας για τη μη συμμετοχή στο συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/25/2014 08:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: " Aπαιτούμε ένα ανοικτό συνέδριο ΠΑΣΟΚ.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες