ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων.

Στη μνήμη του αδελφού μου Γιώργου Ζήση.
Ο Πολιτισμός δεν τρέχει με 100 στον αστικό ιστό και σιχαίνεται τις άνευ λόγου θορύβου-πόλεις όσες συναυλίες ή εκθέσεις και αν κάνουν.

Ο Δήμος μας ξεκίνησε τις αξιέπαινες προσπάθειες να γίνουν τα Γιάννενα η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021.
Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ...
ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα και παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το οδικό δίκτυο της πόλης μας ασφαλές. Είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει για να σταματήσει επί τέλους η αναίτια εξόντωση άλλων συμπολιτών (όπως του αδελφού μου) και η συντριβή ολόκληρων οικογενειών (όπως της δική μας).

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Νοεμβρίου: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ “ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ”.


Η Οργάνωση "SOS Τροχαία Εγκλήματα" δηλώνει ουσιαστική παρουσία και πραγματοποιεί σειρά ρηξικέλευθων εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο...

Δυστυχώς, απουσιάζουν τα Γιάννενα, αν και πέρυσι είχε προγραμματιστεί εκδήλωση των ποδηλατών στη Γ.Παπανδρέου, στο σημείο που χάσκει έρημο το ποδήλατο του Γιώργου Ζήση, αλλά τη ματαίωσε η βροχή. Από τότε μαρτύρησαν κι άλλοι ποδηλάτες κι άλλοι συμπολίτες στις καρμανιόλες της πόλης μας. Γιατί δεν προγραμματίστηκε κάτι;

Περιμένουμε να έρθει στο σπίτι μας το κακό (όπως πήγε σε εκατοντάδες Γιαννιώτικα σπίτια τα τελευταία χρόνια) για να ξυπνήσουμε;Παρακαλούμε όλους τους φορείς να συνδράμουν επί της ουσίας του φοβερού προβλήματος που στην πόλη μας είναι υπερβολικά διογκωμένο (μάλλον έχουμε τις χειρότερες επιδόσεις στην Ευρώπη: 20 νεκροί κατ΄ έτος στη Γιαννιώτικη άσφαλτο!!!) ώστε του χρόνου, τέτοια μέρα, να ηγηθούμε εμπράκτως των αφυπνιστικών προσπαθειών στη χώρα.

Εκτός των άλλων, αυτή η δράση θα μπορούσε να καταστεί η ακατανίκητη αιχμή του δόρατος προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τον τίτλο της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021: Δε χρειάζονται πολλά χρήματα, ΘΕΛΗΣΗ χρειάζεται.

Ιδιαίτερα, παρακαλούμε τα τοπικά ΜΜΕ και τους ανταποκριτές δημοσιογράφους μας με την πένα τους να διεμβολίσουν τις πολιτικές-υπηρεσιακές θανατηφόρες νοοτροπίες, ακόμη και την εξοργιστική αδιαφορία των μεγάλων ΜΜΕ του κέντρου.


Με εκτίμηση,
Όλγα Ζήση, …..sos Τροχαία Εγκλήματα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/14/2014 01:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for " Παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες