ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Παράνομα οικοτροφεία, μαύρο χρήμα και τουρκικές εθνικιστικές κατασκηνώσεις στην Ξάνθη .

Το όργιο παρανομίας του τουρκικού εθνικισμού συνεχίζεται στην ελληνική Θράκη κάτω από τη μύτη των κοιμώμενων ελληνικών υπηρεσιών και της αδιάφορης  χριστιανικής κοινωνίας.

Ποταμοί μαύρου χρήματος έχουν εισρεύσει στην περιοχή μας δημιουργώντας ένα δαιδαλώδες σύστημα παρανομίας.
Όχημα για τον βαθύτερο εκτουρκισμό των Πομάκων αποτελούν παράνομα οικοτροφεία που...
υπάρχουν στην πόλη της Ξάνθης και τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί από τουρκικά θρησκευτικά τάγματα.

Χάρη στο μαύρο χρήμα έχουν αγοραστεί οικόπεδα και οικίες όπου γίνεται τουρκική εθνικιστική προπαγάνδα στις ψυχές των μικρών Πομάκων.
Διάφοροι παράγοντες της τουρκόφωνης πλευράς εκμεταλλεύονται την θέληση πολλών γονιών στα Πομακοχώρια της Ξάνθης, που θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους σε δημόσια σχολεία, τα οποία υπάρχουν μόνο μέσα στην πόλη.

Έτσι, δημιούργησαν παράνομα οικοτροφεία στα οποία μετά το σχολείο γίνονται τα περίφημα μαθήματα κουράν κουρσού όπου μαζί με τα θρησκευτικά διοχετεύεται τουρκική εθνικιστική προπαγάνδα και μίσος κατά της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, παράνομο οικοτροφείο υπάρχει στην οδό Στενημάχου 25 – 27.
Το οικοτροφείο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας χρηματοδοτείται από το θρησκευτικό τάγμα των Σουλεϊμαντζή. Το μάθημα γίνεται στο ισόγειο ενώ τα πάνω μέρη των οικιών χρησιμοποιούνται για την στέγαση των νέων Πομακόπουλων.
Απέναντι από τα δύο κτίρια υπάρχει αλάνα όπου παίζουν τα παιδιά και η οποία είναι βακουφική περιουσία.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει συνεργασία με τουρκόφωνους εθνικιστές από το ψευδοκράτος των Σκοπίων. Κάποιος Ομέρ έρχεται συχνά πυκνά στην Ξάνθη (κάτω από τη μύτη των κοιμώμενων ελληνικών μυστικών υπηρεσιών) μέσα σε μία μαύρη μερσεντές και κάνει στα παιδιά κήρυγμα στα τουρκικά. Ο εν λόγω Ομέρ έχει στενές σχέσεις και με μειονοτική εφημερίδα που εκδίδεται στην Ξάνθη.

Δεύτερο παράνομο οικοτροφείο υπάρχει στη συνοικία Σαμακώβ της Ξάνθης, σκαρφαλωμένο στις υπώρειες του βουνού.
Ανήκει σε δύο εκτουρκισμένους Πομάκους από τις Θέρμες (άντρας και γυναίκα) οι οποίοι έχουν φοιτήσει σε ανάλογο κουράν – κουρσού στην Τουρκία και οι οποίοι γυρνώντας στην Ελλάδα «διορίστηκαν» δάσκαλοι στο παράνομο σχολείο.
Τα μαύρα λεφτά στην συγκεκριμένη περίπτωση προέρχονται από το θρησκευτικό τάγμα των Ναζιμπεντί που δραστηριοποιείται τόσο στην Τουρκία όσο και σε Αραβικές χώρες. Το παράνομο οικοτροφείο είναι ολόκληρη πολυκατοικία και βρίσκεται απέναντι από το τζαμί, δίπλα από το οποίο υπάρχει χώρος για τα μαθήματα ενώ αξιοσημείωτο είναι και η ύπαρξη καμερών ασφαλείας στο … μιναρέ. Το παράνομο οικοτροφείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει 6 – 7 δασκάλους και προσφέρονται τρία γεύματα την ημέρα στα παιδιά.

Τρίτο παράνομο οικοτροφείο υπάρχει στην περιοχή πριν το Δροσερό, κοντά στα νεκροταφεία, στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας 10.
Το μαύρο χρήμα στην περίπτωση αυτή προέρχεται από το ίδρυμα του Φετουλάχ Γκιουλέν ενώ πρέπει να στοίχισε κοντά στα 170.000 ευρώ προερχόμενα τα πιο πολλά από τη Μεγάλη Βρετανία.
Στο κτίριο δεν έχει πινακίδα από έξω που να γράφει την επωνυμία του «ιδρύματος» ενώ σύμφωνα με τους γείτονες πρόκειται για …σχολείο.
Πίσω, υπάρχει μαγειρείο, ενώ μπορεί κανείς να διακρίνει και το δορυφορικό πιάτο που έχει τα τουρκικά κανάλια. Εκεί μέσα έχουν στα μουλωχτά μεταφερθεί παιδάκια από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης. Σύμφωνα με την καταγγελία, το παράνομο ορφανοτροφείο είναι υπό την … ευλογία του γιαλαντζί μουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ.
Φυσικά, δεν είναι ένα απλό οικοτροφείο αφού και εκεί μέσα γίνεται καθημερινά προπαγάνδα της τουρκικής ταυτότητας και ιδεολογίας με σκοπό την μετατροπή των μικρών Πομάκων σε αυριανούς ταλιμπάν.
Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, άνθρωπος που σχετίζεται με τον Μετέ, κάποιος Χουσεΐν από τα χωριά της Μύκης, δάσκαλος (πληρώνεται δηλαδή και από το ελληνικό δημόσιο, να τον χαίρονται οι προϊστάμενοι του) είναι εκείνος που έχει το γενικό πρόσταγμα.

Σε όλα αυτά τα σχολεία δεν λείπουν οι εθνικιστικού περιεχομένου εκδρομές στην Τουρκία, που γίνονται την περίοδο των εορτών ή το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το οίκημα της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας φέτος πήγε στην εθνικιστική κατασκήνωση των Γκρίζων Λύκων του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, που γίνεται στο Έρτζεες της Καισάρειας όπου το καλοκαίρι αυτό γίνεται συναπάντημα των απανταχού Τούρκων.

Οι παρανομίες φυσικά δεν τελειώνουν εδώ.
Επιφυλασσόμεθα σε επόμενα φύλλα της εφημερίδας μας να γράψουμε και για το τέταρτο παράνομο οικοτροφείο στην Ξάνθη, για οικίες όπου γίνονται παράνομα κουράν κουρσού, για τα μαθήματα υπολογιστών – τουρκικής προπαγάνδας, στα οποία δουλεύει γυναίκα βουλευτή του Σύριζα και πολλά άλλα.

zagalisa.gr


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/17/2014 09:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Παράνομα οικοτροφεία, μαύρο χρήμα και τουρκικές εθνικιστικές κατασκηνώσεις στην Ξάνθη ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες