ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Π.Α.Μ.: " Infiltration, Clonization, Daemonization, Execution."

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. 
Με αυτήν την σειρά, (Διείσδυση, Κλωνοποίηση, Δαιμονοποίηση, Εκτέλεση), ήδη από τη δεκαετία του '70, η Νέα Τάξη, μας δίδασκε στα «καλύτερα» Πανεπιστήμιά της, (βλ. πχ Georgetown University, Washington DC), το πώς θα καθοδηγηθούν/κυβερνηθούν οι ανά τον κόσμο ανθρωπόμαζες .

Τότε, νεαροί επαναστάτες και οραματιστές, γελούσαμε ειρωνικά στα έδρανα των αμφιθεάτρων, για την...
«επιστημονική φαντασία» των «ακαδημαϊκών» και «δασκάλων» μας.

Σήμερα, η πραγματικότητα, αποδεικνύει το «πόσο εύκολο» τελικά ήταν, να εφαρμόσουν το απλοϊκό στη σύλληψη αλλά και στην κακότητά του, σχέδιό τους.

Αναφέρομαι για μια ακόμη φορά στη διαδικασία αυτή, γιατί διακρίνω μια ακόμη «γενική επίθεση» κλωνοποίησης των αρχών που τηρούμε με ευλάβεια και προσήλωση, τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια:
Των αρχών της Άμεσης Δημοκρατίας, όπως αυτή υλοποιήθηκε εδώ και 154 χρόνια στην Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια, και εδώ και 4 χρόνια, στην Ισλανδία του Όλαφουρ Γκρίμσον.

Χατζηαβάτες, βεληγκέκες, μπαρμπαγιώργηδες αλλά και νεοέλληνες καραγκιόζηδες, έχουν στήσει έναν ακόμη χορό, στο θέατρο σκιών της τουρκομπαρόκ νεοελληνικής πραγματικότητας.

Ανώνυμοι και σπανίως και επώνυμοι «αμεσοδημοκράτες», ξεφυτρώνουν από παντού.
Ξεκίνησαν από το διαδίκτυο, επιχείρησαν να μεταφέρουν την πλατφόρμα του κλώνου σε «πάνελ» συζητήσεων, και τώρα μεγαλόσχημοι ακαδημαϊκοί, μαθαίνω πως ενδιαφέρονται εντελώς ξαφνικά, για την Άμεση Δημοκρατία, για τη σκέψη του μέγιστου πολιτικού ανδρός, Ιωάννη Καποδίστρια.

Δεν έχω τι άλλο να πω, με την αδύναμη φωνή μου, την αποκομμένη από παντού, παρά μόνον αυτό:
Ελληνίδες και Έλληνες.
Μην συμμετέχετε σε οτιδήποτε αναφέρεται στην Άμεση Δημοκρατία και στον Καποδίστρια.
Μην γίνεστε πειραματόζωα και πρόβατα της κλωνοποίησης που επιχειρούν.
(Μετά τα ΠΑΠΑΜ, ΠΙΠΑΜ, ΕΠΑΜ, ΛΑΠΑΜ κλπ κλώνους που δεν τους προέκυψαν, επιχειρώντας να ισοπεδώσουν την δυναμική του Πατριωτικού Μετώπου, ΠΑΜ).

Το όραμα της Άμεσης Δημοκρατίας, η σκέψη του Ιωάννη Καποδίστρια, όπως αυτή υλοποιήθηκε το 1815 στην Ελβετία και υλοποιείται σήμερα στην Ισλανδία, υπάρχει, είναι ολοζώντανο, και είναι το Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας που διατυπώθηκε εδώ και 20 χρόνια στην πλέον ολοκληρωμένη του μορφή.

Γυρίστε την πλάτη σας σε αυτούς που σας λένε σήμερα πως είναι «οι συνεχιστές, ή οι υλοποιητές» του οράματος του Μπαρμπα Γιάννη (όπως αποκαλούσε ο Κολοκοτρώνης τον Καποδίστρια).

Οι αμεσοδημοκρατικοί κλώνοι που ξεφυτρώνουν μέσα από τα σκοτεινά διαμερίσματα του συστήματος, επιχειρούν να επικεντρώσουν την προσοχή σας, σε επετειακούς, μνημοσυνιακούς, μεταλλαγμένους τελικά «αμεσοδημοκρατικούς» δρόμους, κατασκευασμένους στο Λάνγκλευ της Βιρτζίνια.
Προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας στο δάχτυλο του Καποδίστρια, και όχι στον ουρανό που αυτό δείχνει, από το 1831, χρονιά δολοφονίας του.

Μην συγκινείστε με τα κροκοδείλια δάκρυα, των απογόνων αυτών που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια.
Μην συμμετέχετε στα στημένα τους φόρα, της ημερίδες τους, τα κλωνοποιημένα πάνελ τους.
Δράστε αντί να συνεδριάζετε.
Δείτε τον ουρανό που επιχειρούν να συσκοτίσουν, κοινωνώντας με το όραμά του μέγιστου πολιτικού ανδρός.
Διαβάστε, μελετήστε την ολοζώντανη σκέψη του, στα 381 άρθρα του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, που παραδόθηκαν εδώ και χρόνια και στον ελληνικό Λαό και στη διεθνή κοινότητα των ενεργών πολιτών.

Προετοιμαστείτε για το αύριο που πλησιάζει με γρήγορους πλέον ρυθμούς. Αυτό το αύριο που τρομοκρατεί τους εξουσιαστές όλου του κόσμου, αριστερούς και δεξιούς, νεοφιλελεύθερους και μαρξιστές.

Αυτό το αύριο που ανήκει στις γενιές που έρχονται.
Αυτό το αύριο που το χρωστάμε στους νεκρούς και στα αγέννητα.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Mην ξεχνάτε ποτέ:
Άμεση Δημοκρατία σημαίνει: Ο Λαός νομοθέτης, ο Λαός δικαστής, ο Λαός υπεύθυνος για την ασφάλεια της γειτονιάς και της Πατρίδας του.

Οτιδήποτε επιχειρούν να σας «διδάξουν», πέρα από αυτές τις θεμελιώδεις αρχές της Άμεσης Δημοκρατίας, είναι απάτη, συνομωσία, εσχάτη προδοσία.

Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/12/2014 07:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ.: " Infiltration, Clonization, Daemonization, Execution.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες