ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Συνάντηση φορέων Π.Ε. Άρτας για θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Θέματα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης απασχόλησαν τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, στην Π.Ε. Άρτας.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Πρόνοιας, Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης κ. Οδ. Πότσης, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Εθελοντισμού κ. Ι. Καραμπίνας, οι Δήμαρχοι Κεντρικών...
Τζουμέρκων κ. Περ. Μίγδος, Νικολάαου Σκουφά κ. Ν. Γιαννούλης, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων κ. Κ. Πατήλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αναστ. Σίμου, Κων. Παπαδημητρίου, Δημ. Βαρέλης, εκπρόσωποι από την Ιερά Μητρόπολη Άρτας, κοινωνικών φορέων, συλλόγων και υπηρεσιακά στελέχη.

Κατά τη συζήτηση εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία όλων των αρχών και των φορέων, με σκοπό τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας ευέλικτης και αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής προς όφελος των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του τόπου μας.

Επικαιροποιήθηκαν τα διαθέσιμα στοιχεία και τέθηκαν οι στόχοι για την περίοδο που ακολουθεί. Ο κ. Ι. Καραμπίνας αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ο εθελοντισμός στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης σε πολλούς συμπολίτες μας. Ο κ. Ο. Πότσης επεσήμανε το γεγονός ότι στην Ήπειρο, παρ’ όλη την κρίση, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά αστέγων και δεν αναφέρθηκε κανένα περιστατικό ασιτίας.

Οι παραβρισκόμενοι εκπρόσωποι των φορέων και των συλλόγων αναφέρθηκαν εκτενώς στις δράσεις καθενός και επεσήμαναν το γεγονός ότι παρότι διαθέτουν λίγα μέσα, προσπαθούν και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα περιστατικά που αφορούν άπορους πολίτες της περιοχής μας.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ Β. Ψαθάς δήλωσε ότι οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, αρμόδιοι για θέματα κοινωνικής πολιτικής, θα επισκέπτονται πιο συχνά την Άρτα έτσι ώστε να είναι καλύτερα ενημερωμένοι για την επικρατούσα κατάσταση, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ αρχών και φορέων ώστε να αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά ανέχειας άμεσα και με αξιοπρέπεια για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 11/14/2014 12:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση φορέων Π.Ε. Άρτας για θέματα κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής αλληλεγγύης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες