ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Ποιοί τυφλώνουν και φιμώνουν την δικαιοσύνη;

Καταγγελίες του πρώην εισαγγελέα Σ. Μουζακίτη για το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Γράφει ο απλός Έλληνας πολίτης.
Με θάρρος και ειλικρίνεια, όπως αρμόζει σε έναν έντιμο υπηρέτη της δικαιοσύνης, ο Σπύρος Μουζακίτης, δεκαπέντε μήνες μετά την παραίτησή του, προχώρησε σε φοβερές καταγγελίες, για ωμές παρεμβάσεις στο...
έργο του ιδίου και του κ. Γρηγόρη Πεπόνη, ως οικονομικών εισαγγελέων, ξεσκεπάζοντας την «συμμορία» του Γ. Παπανδρέου και τον συνεργάτη τους, Αντώνη Ρουπακιώτη.

Με προσωπική του συνέντευξή, που θα δημοσιευθεί σε κυριακάτικη εφημερίδα είπε:
«Μας είπαν κάτω τα μολύβια στη λίστα Λαγκάρντ και μας κατάργησαν, μόλις ζητήσαμε τον φάκελο για τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων».

Ακόμη, ο κ. Μουζακίτης αποκαλύπτει πως η ρύθμιση, τον Ιανουάριο του 2013, του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, με την οποία θεσπίστηκε ο θεσμός του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, ήταν μήνυμα προς τον ίδιο και τον συνάδελφό του κ. Γρηγόρη Πεπόνη, που τους έλεγε ωμά «κύριοι, κάτω τα μολύβια, είστε αναρμόδιοι, δεν μπορείτε να συνεχίσετε.».

Και αυτό, όπως σημειώνει, ενώ είχαν «ανοικτές υποθέσεις» και σε εκκρεμότητα κλήσεις για απολογίες και πολιτικών προσώπων.
Προσθέτει δε, ότι οι δικογραφίες που χειρίζονταν επέστρεψαν πάλι στους νέους οικονομικούς εισαγγελείς, όταν μετά από δύο μήνες και αφού είχαν παραιτηθεί οι ίδιοι, θεσπίστηκε η μεταβατική διάταξη.

Αποκαλύπτει ότι, με σχέδιο νόμου, που προωθούσε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ως υπουργός Δικαιοσύνης, επιχειρούσε την κατάργησή τους, λόγω συγκεκριμένων ποινικών προκαταρκτικών δικογραφιών που είχαν ανοίξει.

Επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:
«Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου όχι μόνο προσπάθησε να διακόψει τις έρευνες για υποθέσεις διαφθοράς, αλλά επιχείρησε να μας καταστρέψει»
και συμπληρώνει «όσοι δουλεύαμε το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ήμασταν υπό καθεστώς πειθαρχικής δίωξης».

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι συνεπεία αυτών δεν τους παρασχέθηκε υλική και οργανωτική βοήθεια. Εκτιμά ότι, η δικογραφία που ενόχλησε περισσότερο, ήταν εκείνη με τα δάνεια των κομμάτων, «μιας και είχαν χορηγηθεί χρήματα από τις τράπεζες, χωρίς εμπράγματες ασφάλειες» και «μόλις ανοίξαμε την υπόθεση μας κατάργησαν.».

Και σε αυτούς τους «πράσινους απατεώνες» είπε ο Βενιζέλος ότι πρέπει να πάρουν βραβείο για όσα έκαναν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία πέντε μνημονιακά χρόνια.
Σωστά. ένα εισιτήριο για τον Κορυδαλλό και δήμευση της περιουσίας τους!

Απλός Έλληνας πολίτης


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/10/2014 09:31:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ποιοί τυφλώνουν και φιμώνουν την δικαιοσύνη; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες