ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Προτείνουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας τον καθηγητή Γεώργιο Κοντογιώργη.

Οι πολιτικοί θεωρούν ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι απόμαχος της πολιτικής, προχωρημένης ηλικίας, άνευ ισχυρού λόγου και πάνω από όλα μέρος του κατεστημένου!

Ακούγονται επίσης ως υποψήφιοι και κάποιοι μη πολιτικοί οι οποίοι όμως έχουν δώσει δείγματα γραφής στο παρελθόν που δεν αρμόζουν στο θεσμό.
Η χώρα διέρχεται μια μεγάλη κρίση και γι αυτό χρειάζεται ...
σημαντικούς ανθρώπους να την υπηρετήσουν και μάλιστα άφθαρτους και αφοσιωμένους στο δημόσιο συμφέρον.

Η Κοινωνία θέλει έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα έχει ισχυρή προσωπικότητα, θα είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και θα κατέχει ικανό πολιτικό λόγο και σχέδιο για τη χώρα.

Με τα λόγια και τα έργα του, θα αποτελεί παράδειγμα προς τους πολίτες.

Επίσης θα έχει τη δύναμη να ορθώσει ανάστημα στο εξωτερικό ώστε η χώρα μας να ανακτήσει την αξιοπρέπεια και τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα.

Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο Καθ. Γεώργιος Κοντογιώργης.
Σας παραθέτουμε σύντομο βιογραφικό του όπως το βρήκαμε στο διαδίκτυο. Θα θυμάστε τον υπέροχο διάλογό του με τον άλλοτε τσάρο της οικονομίας Γ. Παπακωνστατνίνου .Ο Γιώργος Κοντογιώργης έχει διακηρύξει ότι οι πολιτικοί πρέπει να υπερβούν τα διλήμματα που θέτουν τα Μνημόνια και να σκύψουν στο ελληνικό πρόβλημα που το εντοπίζει στην ολιγαρχική λογική. Δυστυχώς η ολιγαρχική συμπεριφορά αποτελεί πρακτική που εφαρμόζεται από τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς.

Ο Γ. Κοντογιώργης έχει δώσει σειρά διαλέξεων σε όλη την Ελλάδα όπου επισημαίνει ότι το ελληνικό πρόβλημα είναι κυρίως εσωτερικό, πολιτικό, και ότι χωρίς να ανασυγκροτήσουμε τα του οίκου μας, λύση δεν μπορεί να υπάρξει και θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Πάντοτε μιλά με επιχειρήματα και με τη φωνή της λογικής και κατά συνέπεια είναι αποδεκτός στον κόσμο!

Κάντε σημαντικά συμβολικά βήματα προόδου και οριοθετήστε το τέλος της Μεταπολίτευσης!

Τολμήστε την αλλαγή και προτείνετε τον Γιώργο Κοντογιώργη ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!

Με εκτίμηση,
Πάνος Σταμπουλίδης, Πολιτικός Επιστήμονας
Νεκτάριος Παπαδόπουλος, Δημόσιος Υπάλληλος
Μαίρη Στεφανίδη, Επικοινωνιολόγος
Αθηνά Κανελλοπούλου, Εκπαιδευτικός

Ο καθηγητής Γιώργος Κοντογιώργης χρημάτισε Πρύτανης του Παντείου Παν/μίου, Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ ΑΕ και Υπηρεσιακός Υφυπουργός Τύπου και ΜΜΕ. Docteur d’État του Παν/μίου του Παρισιού ΙΙ, Υφηγητής της Νομικής Σχολής του Παν/μίου Θεσ/κης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος (και Γενικός Γραμματέας) της Ελληνικής Εταιρίας Πολιτικής Επιστήμης, ιδρυτικό μέλος (και μέλος του Δ.Σ.) του European Political Science Network (EPSNET), μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου (και του Συμβουλίου Έρευνας) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, τιτουλάριος της έδρας Francqui του Ελεύθερου Παν/μίου των Βρυξελλών, Διευθυντής Ερευνών στο CNRS της Γαλλίας κ.ά. Είναι επίσης μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου και καθηγητής του Master in European Studies του Παν/μίου της Σιένας, και στη συντακτική ή στην επιστημονική επιτροπή ελληνικών και διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Έχει διδάξει σε πολλά ξένα πανεπιστήμια και, επί σειρά ετών, στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού. Είναι αντεπιστέλλον μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας του Πολιτισμού της Πορτογαλίας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/21/2014 01:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Προτείνουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας τον καθηγητή Γεώργιο Κοντογιώργη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες