ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

Διανομή τροφίμων στα Γιάννενα από την πρωτοβουλία "τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες."

Αγαπητοί φίλοι, Η πρωτοβουλία πολιτών «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» της πόλης των Ιωαννίνων συνεχίζοντας τις δράσεις της σε μια περίοδο συνεχώς επιδεινούμενης κρίσης:

-για να φθάσουν φθηνά και ποιοτικά τρόφιμα απ’ ευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή
-για να απαντήσουμε με συνεργασία και αυτοοργάνωση στην απομόνωση και τις ατομικές λύσεις
-για να εξασφαλίσουμε με την αλληλεγγύη μας την ...
αξιοπρέπειά μας στην παραγωγή, στη διατροφή και στη ζωή
θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 16 Νοέμβρη 2014 κατά τις ώρες 9:00 έως 15:00 νέα, την 9η κατά σειρά, διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στο χώρο στάθμευσης του ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Ιωαννίνων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας η διάθεση των προϊόντων θα γίνει αλφαβητικά, σύμφωνα με το αρχικό γράμμα του επωνύμου ως εξής:
9 π.μ. έως 11 π.μ.: Από Α έως και Ι
11 π.μ. έως 1 μ.μ.: Από Κ έως και Ν
1 μ.μ. έως 3 μ.μ.: Από Ξ έως και Ω

Τιμές και προϊόντα
Ρύζι Μεσολογγίου Καρολίνα/Κίτρινο/Νυχάκι/Καστανό/Γλασέ 0,90€/κιλό, σε συσκευασία 1 κιλού.
Φακή ψιλή ποικιλίας «Σάμος» από Αγ. Κων/νο Φαρσάλων, καθαρισμένη, 1,33€/κιλό, σε συσκευασίες 2,25 κιλών.
Ρεβύθια μέτρια ποικιλίας «Θηβών» από Αγ. Κων/νο Φαρσάλων 1,80€/κιλό, σε συσκευασία 2,25 κιλών.
Φασόλια μέτρια από Αγ. Κων/νο Φαρσάλων 2,25€/κιλό, σε συσκευασία 2 κιλών.
Φάβα από λαθούρι από Αγ. Κων/νο Φαρσάλων 2,50€/κιλό, σε συσκευασία 1 κιλού.
Πλιγούρι από Αγ. Κων/νο Φαρσάλων 2,00€/κιλό, σε συσκευασία 1 κιλού.
Γίγαντες-ελέφαντες από Μικρολίμνη Πρεσπών 3,20€/κιλό σε συσκευασία 2 κιλών.

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται έως και το βράδυ της Τετάρτης 12/11/2014 με συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας παραγγελίας που έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπό μας trofima-xoris-mesazontes-ioannina.blogspot

Οι ενδιαφερόμενοι ενθαρρύνονται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους. Σε περίπτωση αδυναμίας ή/και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έλθουν στο στέκι του Δικτύου Αλληλεγγύης, Τοσίτσα 16, Κουρμανιό (πρώην γκαλερί Αμυμώνη) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 26510-79595 καθημερινά και τις ώρες 6:00-8:00μ.μ. και το Σάββατο 10:00-12:00π.μ. και 6:00-8:00μ.μ.
Σημειώνεται ότι η ποιότητα όλων των προϊόντων έχει διασφαλιστεί με υπογραφή συμφωνητικού από τους παραγωγούς.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ:
1.Οι τιμές είναι τελικές για όλα τα προϊόντα (περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ).
2.Κατά την πώληση θα εκδίδονται οι υποχρεωτικές από τον νόμο αποδείξεις.
3.Οι παραγωγοί θα διαθέτουν κατά την πώληση όλα τα απαραίτητα νόμιμα πιστοποιητικά για την ποιότητα του προϊόντος και τη νομιμότητα της μεταφοράς και πώλησης.
Παράλληλα η ομάδα «Τρόφιμα Χωρίς Μεσάζοντες» πραγματοποιεί συλλογή φαρμάκων για διάθεση στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας και σχολικών ειδών και βοηθημάτων για μαθητές του νομού μας που τα χρειάζονται.
Οι συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν τέτοια είδη μπορούν να τα φέρουν στο χώρο της διανομής την Κυριακή 16 Νοεμβρίου ή στο στέκι μας τις παραπάνω μέρες και ώρες.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν στηρίξει τις προηγούμενες δράσεις μας ότι οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟ.ΜΕ. μπορούν να διαθέσουν τα παρακάτω προϊόντα τους, φυσικά απορρυπαντικά, καθαριστικά και σαπούνια κατόπιν προ-παραγγελίας που μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή στο στέκι μας τις παραπάνω μέρες και ώρες.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/06/2014 08:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Διανομή τροφίμων στα Γιάννενα από την πρωτοβουλία "τρόφιμα χωρίς μεσάζοντες." "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες