ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Τρία Χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες , φίλοι
Πριν 3 χρόνια μια ομάδα από Έλληνες πατριώτες Αξιωματικούς εα όλων των Κλάδων των ΕΔ και των ΣΑ, συνεπικουρούμενοι από Τεχνοκράτες, έντονα προβληματισμένοι από την τραγικότητα της κατάστασης της Χώρας τόσο στον οικονομικό τομέα, αλλά και σε εκείνο των Αξιών του Έθνους, ίδρυσαν το κόμμα Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.

Έγινε γνωστό ως κόμμα ...
αποστράτων.
 Σε κλίμα πηγαίου ενθουσιασμού, σε κατάμεστο ξενοδοχείο της Αθήνας, την 21η Νοεμβρίου 2011 (Συμβολική ημερομηνία, ημέρα των ΕΔ και των Εισοδίων της Θεοτόκου) κοινοποιήθηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου κόμματος.

Εμπνεόμενοι οι ιδρυτές από το Στρατιωτικό Σύνδεσμο του 1909, που άλλαξε τον ρου της νεότερης ιστορίας και διπλασίασε την έκταση της Πατρίδας μας, με έντονο το πατριωτικό συναίσθημα έβαλαν στόχο, μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες, να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στη Χώρα. Να απαλλάξουν την Πατρίδα από αυτούς που την έφεραν στη σημερινή δεινή κατάσταση, να βάλλουν τους «κλέφτες στη φυλακή» και να αναδείξουν νέες άφθαρτες, αμόλυντες, υγιείς δυνάμεις που θα προβάλουν τις αρετές του Έλληνα και θα καταστήσουν την Πατρίδα μια περήφανη Χώρα με χαμογελαστούς και αισιόδοξους Έλληνες.

Το κόμμα συμμετείχε, με πλήρεις συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια, στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και στις Ευρωεκλογές του 2014. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Είμαστε εδώ, παρόντες στις επάλξεις. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς το αύριο, χωρίς να υποστείλουμε τις σημαίες, με πίστη στο στόχο και στο όραμα για μια δυνατή και ευημερούσα Ελλάδα.

Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στην Πατρίδα και στους Έλληνες.

Ελληνίδες - Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αισιοδοξία, ενωμένοι, με πίστη στην ιερότητα του καθήκοντος, με υπομονή στις δυσκολίες και εμμονή στο όραμα, μπορούμε να φτιάξουμε μια Νέα Πατρίδα.

Γιώργος Τσακίρης
Δημόσιες σχέσεις

ΥΓ: Γιορτάζουμε την επέτειο με ημερίδα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και 2 συνεντεύξεις του προέδρου μας, καθώς και ημερίδα στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/27/2014 09:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τρία Χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες