ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Συντήρηση - αποκατάσταση; Άγνωστες λέξεις...

Η συντήρηση και η αποκατάσταση ζημιών που έχουν γίνει -οι πιο πολλές- από ανθρώπινο χέρι, αλλά και από το πέρασμα του χρόνου φαίνεται να είναι άγνωστες λέξεις για τη Δημοτική μας Αρχή.

Κατεστραμμένα κιγκλιδώματα, μεταλλικά κάγκελα, ξύλινες περιφράξεις παιδικών χαρών, φωτιστικά σώματα, παγκάκια, πλάκες πεζοδρομίων και πεζουλιών, οδοστρώματα...
είναι μερικά μόνον από όλα εκείνα που μπορεί κανείς να "θαυμάσει" σε μια απλή βόλτα του στην πόλη. Να΄ναι καλά η Παμβώτιδα που τα δέχεται όλα εντός της αδιαμαρτύρητα.

Πώς να πάει όμως έτσι κανείς μπροστά; Όταν η δημόσια περιουσία απαξιώνεται μ' αυτόν τον τρόπο, χωρίς να συντηρείται η να επιδιορθώνεται τίποτε; Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού κ.Γκόλας τι έχει να πει, aς πούμε, για όλα αυτά;

Οι παρακάτω φωτογραφίες -αδιάψευστοι μάρτυρες- είναι δειγματοληπτικές. Τα "φαινόμενα" είναι πάρα πολλά για να τα καταγράψει κανείς συνολικά.


Ολόκληρο τοιχίο εξαφανισμένο..


Τα υπολείμματα πεταμένα στη λίμνη...

  Παγκάκι ποδηλατόδρομου προς Ανατολή

  Ξύλινες πεζογέφυρες στον ίδιο ποδηλατόδρομο

Πινακίδες ανάποδα...

Πινακίδες ξηλωμένες

Πεζούλια...

     Πεζοδρόμια...


Δρόμοι χωματόδρομοι... και πάμε για Δεκέμβριο


Κάγκελα ...μικρά μεγάλα

Πεταμένες πλάκες από πεζούλια στη λίμνη

Παγκάκι παραλίμνιας οδού

  Τοιχοποιΐα ακτής Μιαούλη

  Φωτιστικά πάρκου Κατσάρη
ioannina- skeptomenoi polites


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/19/2014 12:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συντήρηση - αποκατάσταση; Άγνωστες λέξεις..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες