ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Startups στην Πάτρα.

“Startups στην Πάτρα: Ζουν εδώ, αναπτύσσονται παγκόσμια” είναι ο τίτλος της δίωρης εκδήλωσης των ID-GC (Industry Disruptors - Game Changers) Πάτρας στο πλαίσιο του 17ου Forum Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 04:00-06:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Αστήρ”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις επιτυχίες των startups της πόλης μας, ενώ παράλληλα να θίξει το ζήτημα της σχέσης τους με την ...
τοπική κοινωνία.

“Πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουν ότι στην Πάτρα υπάρχει ένα αξιόλογο οικοσύστημα από startups, από το οποίο ξεκίνησαν εταιρείες όπου όχι μόνο έχουν αποσπάσει επενδύσεις ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έχουν δημιουργήσει καινοτόμες εφαρμογές με παγκόσμια επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας 25χρονος φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ πριν καν αποφοιτήσει έχει δεχτεί επένδυση 350.000 Ευρώ από το εξωτερικό για την επιχείρησή του, ενώ ανάμεσα στις καινοτόμες επιχειρήσεις, που γεννήθηκαν κι αναπτύχθηκαν στην Πάτρα, συναντά κανείς την TOBEA με το SEATRAC, παγκόσμια μοναδικό σύστημα πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα, όπως και την Accusonus με το Drumatom, λογισμικό που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί των Aerosmith και των Cure στις ηχογραφήσεις τους” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Γιάννης Κανελλόπουλος, πατρινός εκπρόσωπος της ID-GC και αντιπρόσωπος Ολλανδικής συμβουλευτικής εταιρείας που εξειδικεύεται στην ανάλυση και τη διαχείριση ρίσκων συστημάτων λογισμικού μεγάλης κλίμακας.

Στο πλαίσιο του 17ου Forum Ανάπτυξης, ο Γιάννης Κανελλόπουλος θα μιλήσει τόσο για το οικοσύστημα των startups στην περιοχή μας, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία ανταποκρίνεται ή όχι στα αιτήματα των νέων επιχειρηματιών.

Μαζί του θα αναλύσουν το θέμα διακεκριμένοι νέοι επιχειρηματίες της Πάτρας, όπως ο Αλέξανδρος Τσιλφίδης, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Accusonus, που ειδικεύεται σε καινοτόμες τεχνολογίες ήχου και ηχογραφήσεων, ο Ιγνάτιος Φωτίου, Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός και Διευθυντής της ΤΟΒΕΑ LTD, που από το 2012 δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ, ο Βασίλης Γεωργιτζίκης, CEO & Lead Developer της Codebender και ιδρυτικό μέλος του συνεργατικού χώρου P-Space που στηρίζει τα startups στην πόλη μας, αλλά και άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων στην Πάτρα, όπως ο κύριος Θεόδωρος Τσούμπελης, Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Στη συζήτηση αναμένεται να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι από άλλους φορείς, όπως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Πατρέων και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Δ.Ε.).Μέσα στο δίωρο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι άνθρωποι που θα παρακολουθήσουν, αλλά και θα συμμετέχουν στη συζήτηση, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για το τι είναι τα startups, για τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο η Πάτρα μπορεί να αγκαλιάσει αυτές τις νέες επιχειρήσεις κόντρα στην ανεργία και στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Χρήστος Συρίμπεης, Ραδιοφωνικός Παραγωγός και συμπαρουσιαστής της εκπομπής για θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και επιστημονικής έρευνας “Why Not?”.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/21/2014 12:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Startups στην Πάτρα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες