ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Σχετικά με τη φωτογραφία του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κατερίνης.

2epal-kater.pie.sch.gr
Από την ιστοσελίδα του ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Ως Υπεύθυνος του τομέα Πληροφορικής του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, διαχειριστής του δικτυακού τόπου της σχολικής μονάδας και υπεύθυνος σχεδόν όλων των αναρτήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο δικτυακό τόπο (2epal-kater.pie.sch.gr) θα ήθελα να σημειώσω τα ακόλουθα:
Η φωτογραφία του κ. Τσερμπάκ Κύριλλου που...
κυκλοφορεί στο διδίκτυο σε γραφείο όπου εμφανίζεται ο Κεμάλ, φυσικά και δεν είναι φωτογραφία από το γραφείου Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, αλλά φωτογραφία από γραφείο Τούρκου Διευθυντή, η οποία έχει τραβηχτεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Leonardo το 2013, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μαζί με άλλες έξι χώρες.

Οι υπόλοιποι καθηγητές στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι οι Διευθυντές του Τούρκικου, του Ιταλικού και του Ρουμάνικου σχολείου.
Όπως τονίζω στο σχετικό δημοσίευμα και σε άλλα δημοσιεύματα στο δικτυακό τόπο του σχολείου, η Ελληνική αποστολή έτυχε άριστης φιλοξενίας και στην Τουρκία και στην Ισπανία και στην Τσεχία πρόσφατα, όπου συμμετείχε σε αντίστοιχες συναντήσεις.
Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα σχετίζεται με μια πρωτοβουλία του τομέα Πληροφορικής του Σχολείου και αφορά την "Επαυξημένη πραγματικότητα - Augmented Reality" στην Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση.


2epal-kater.pie.sch.gr

2epal-kater.pie.sch.gr

2epal-kater.pie.sch.gr


Δεν έχει δοθεί σε κανέναν άδεια από εμένα ή από την Διεύθυνση του σχολείου για αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού από τον δικτυακό τόπο που αφορά την σχολική κοινότητα χωρίς την αναφορά την πηγής.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πηγή του δημοσιεύματος είναι η ακόλουθη, όπου μπορεί οποιοσδήποτε να διαβάσει ολόκληρο το δημοσίευμα και φυσικά να καταλάβει από που προέρχονται οι φωτογραφίες.

Συνεπώς, οποιαδήποτε ανάρτηση αφορά την σχολική μονάδα χωρίς να αναφέρει την πηγή είτε των φωτογραφιών είτε των κειμένων, είναι παράνομη και θα κινηθούν οι σχετικές νομικές διαδικασίες.

Αποκλειστικά και μόνο για την δημοσιότητα και την ακροαματικότητα τις τελευταίες ημέρες διάφορα blog, sites, ραδιοφωνικοί σταθμοί και κανάλια αναπαράγουν επιλεκτικά ψευδείς πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώνουν με αποτέλεσμα να θίγουν μια ολόκληρη σχολική κοινότητα, μαθητές, καθηγητές, οικογένειες και να έχουν αναστατώσει χωρίς κανένα λόγο μια ολόκληρη τοπική κοινωνία.
 Οποιαδήποτε απόφαση του συλλόγου καθηγητών της σχολικής μονάδας εκφράζεται επίσημα μόνο μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου είτε με σχετική ενυπόγραφη ανακοίνωση στον τύπο.

Οτιδήποτε αφορα τις αποφάσεις του συλλόγου καθηγητών της σχολικής μονάδας μπορείτε να ενημερώνεστε από το δικτυακό τόπο του σχολείου, ο οποίος ενημερώνεται καθημερινά.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/10/2014 01:17:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σχετικά με τη φωτογραφία του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κατερίνης. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες