ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Νοεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από nikos

Επί ποδός… για να σωθεί το τραυματισμένο αρκουδάκι στο Μέτσοβο.

Συναγερμός  σήμανε το πρωί της Δευτέρας(24/11/2014) στο Δασαρχείο Μετσόβου ύστερα από τηλεφώνημα του Δημάρχου Κ. Τζαφέα ο οποίος ενημέρωσε τον προϊστάμενο της υπηρεσίας πως κάτοικος του οικισμού είχε εντοπίσει σε οικόπεδο ένα τραυματισμένο αρκουδάκι.

Ο προϊστάμενος του δασαρχείου Μετσόβου με τη σειρά του, ειδοποίησε τον επικεφαλής της Ομάδας Άμεσης ...
Επέμβασης (υπάλληλο του Δασαρχείου) ο οποίος μαζί με τον γιατρό του τοπικού κτηνιατρείου μετέβησαν στην περιοχή όπου είχε εντοπιστεί το τραυματισμένο ζώο και διαπίστωσαν ότι είναι σε ημικωματώδη κατάσταση από τραύμα που φέρει στο κεφάλι ύστερα από χτύπημα, πιθανόν από αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια αφού μετέφεραν το άτυχο ζώο στο κτηνιατρείο για τις πρώτες απαιτούμενες εξετάσεις ειδοποίησαν τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων «Αρκτούρος» & «Καλλιστώ» προκειμένου να συνδράμουν στην διάσωσή του και στην παροχή εξειδικευμένης ιατρικής βοήθειας καθώς η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Μετσόβου έχει συσταθεί –όπως προβλέπεται από την σχετική ΚΥΑ- προκειμένου να παρακολουθεί τα περιστατικά προσέγγισης αρκούδων σε κατοικημένες περιοχές, να τα καταγράφει και να ενημερώνει τη Συντονιστική Επιτροπή η οποία στη συνέχεια προχωρά στην εξειδίκευση των μέτρων που λαμβάνονται είτε άμεσα, είτε μακροπρόθεσμα για τη διαχείριση των συγκεκριμένων περιστατικών.

Μάλιστα η Συντονιστική Επιτροπή που έχει συσταθεί σε επίπεδο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να εκτιμήσει τα περιστατικά προσέγγισης αρκούδων που έχουν καταγραφεί σε κατοικημένες περιοχές και να εξετάσει (μετά και το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού) «την τύχη» των άλλων δύο νεαρών αρκούδων που κινούνται στον οικισμό του Μετσόβου.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 11/25/2014 06:18:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Επί ποδός… για να σωθεί το τραυματισμένο αρκουδάκι στο Μέτσοβο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες