ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Ανοιχτή επιστολή στον κύριο Κλικλίκο της digea και λοιπούς ακόλουθους...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Αγαπητέ μου κύριε Κλικλίκο της διάσημης πλέον οικογένειας Κλικλίκου της Digea ( πολύ πετυχημένη και προβεβλημένη η διαφήμιση, δεν μπορώ να μην το πω).

Από καιρό ήθελα να σου γράψω δύο λόγια για την πολυδιαφημισμένη Digea, το ψηφιακό σήμα με την HD ανάλυση και την αγορά των αποκωδικοποιητών Mpeg4... και να που ήρθε η ευκαιρία.
Καταρχήν θέλω να σε ρωτήσω αν η οικογένειά...
σου ( οικογένεια κλικλίκουυυυ) και εσύ,  θεωρείς ότι η Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και μερικές ακόμη μεγαλουπόλεις είναι η Ελλάδα.
Καταννοώ ότι πρέπει από αυτές τις πόλεις, εφόσον ζει το μεγαλύτερος μέρος του πληθυσμού της χώρας, να ξεκινήσει και εδραιωθεί η ψηφιακή τηλεόραση, όμως στον χάρτη υπάρχουν και άλλες πιο "μικρές κουκίδες"...

Αυτό το λέω γιατί εφόσον μεταβήκαμε πλέον, υποχρεωτικά, στην ψηφιακή εποχή της τηλεόρασης, τα προβλήματα που υπάρχουν στις άλλες τις μικρές κουκίδες του χάρτη είναι πάμπολλα.

Για παράδειγμα στην Κόνιτσα και τα χωριά της, από εχθές το απόγευμα έως και αυτή τη στιγμή, 29-12-2014 και ώρα 13:30 , κύριε Κλικλίκο, δεν εκπέμπεις σήμα.

Γνωστό το πρόβλημα του κέντρου αναμετάδοσης του Βασιλικού.
Προ-υπήρχε, δεν είμαι άδικος.
Όμως στην παλιά την εποχή... αυτήν του αναλογικού σήματος, το κάθε κανάλι ήταν υπεύθυνο για τον αναμεταδότη του και αναλόγως την οικονομική του ευχέρεια είχε, σε περίπτωση βλάβης, άμεση ή έμμεση τεχνική υποστήριξη.
Έτσι λοιπόν αν χαλούσε ένα κανάλι έπαιζε ένα άλλο, και πολύ σύντομα, λόγω ανταγωνισμού, όλα.

Αλλά για ποιόν ανταγωνισμό να μιλήσουμε εδώ, εφόσον κύριε Κλικλίκο κάποιοι φρόντισαν να είσαι μονοπώλιο στην ενημέρωση των πολιτών. 
Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Στην πολυδιαφημιζόμενη "νέα εποχή" του ψηφιακού σήματος και δεδομένου ότι κάθε μήνα γεμίζεις τις τσέπες σου με τριχίλιαρα ευρώπουλα από τα επαρχιακά τηλεοπτικά κανάλια, δεν θα έπρεπε, λέω εγώ τώρα, να έχεις άμεση τεχνική υποστήριξη;
Αφού δεν εκπέμπεται κανένα αναλογικό σήμα και όλα περνούν από το δικό σου "διακόπτη", έχεις το μονοπώλιο της ενημέρωσης των πολιτών.

Πες μου κύριε Κλικλίκο...
Έπειτα από την παχυλή είσπραξη, δεν θα μπορούσες να δώσεις εργασία σε ένα κάτοικο της περιοχής που τόσο μαστίζεται από την ανεργία, όπως και σε όλη την υπόλοιπη χώρα εξάλλου, και να τον έχεις συνεχώς standby, εφόσον γνωρίζεις τα προβλήματα του κέντρου αναμετάδοσης του Βασιλικού;
Έτσι θα "βούλωνες" και μερικά στόματα κακεντρεχών, όπως ίσως με χαρακτηρίσεις...

Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η  ενημέρωση και επομένως η ύπαρξη  6000 πολιτών στην περιοχή της Κόνιτσας.
Έχω όμως να σου πώ πως αυτές οι οικογένειες αγόρασαν αποκωδικοποιητή. 
Τό "έσκασαν" λοιπόν το 20ευρω, στη φθηνότερη περίπτωση...

Και μιας και μιλάμε για τους αποκωδικοποιητές, θέλω να σε ρωτήσω... 
μήπως έκανες εσύ, ή η οικογένειά σου, όλη την εισαγωγή των μηχανημάτων για την Ελληνική αγορά;
Λέω εγώ τώρα με το μυαλό μου...

Και βέβαια,  καλό είναι να πέσουν χρήματα στην αγορά είτε με τους αποκωδικοποιητές είτε με κανούργιες τηλεοράσεις. Ακόμη και εν καιρώ κρίσης αλλά και πολλαπλών εξόδων για τους πολίτες.
Κύκλος να γίνεται το χρήμα.
Αρκεί κάποιοι να μην πλουτίζουν από αυτήν την ιστορία.
Δεν πιστεύω να είσαι ένας από αυτούς κύριε Κλικλίκο;

Και για να τελειώνω.
Ναι στην επιχειρηματικότητα.
Ναι στην τεχνολογία.
Ναι στην ψηφιακή εποχή ( εξάλλου πρώτος της "οπαδός" είμαι και εγώ.)
Ναι στην διευκόλυσνη του τρόπου ζωής των πολιτών.

Αλλά...
Χωρίς πονηριές.
Χωρίς κερδοσκοπίες.
Χωρίς επιλεκτική επιλογή.

Με σεβασμό σε όλους τους πολίτες αυτής της έρμης χώρας, σε όποια "κουκίδα" του χάρτη και να ζούνε.
Γιατί κανείς δεν πρέπει να είναι "πίσω από τον ήλιο", όπως λένε και στο χωριό μου.Αυτά τα ολίγα κύριε Κλικλίκο.
Φιάξε το κέντρο αναμετάδοσης του Βασιλικού. 
Και πάλι εδώ θα είμαστε,  να τα ξαναπούμε... 


Τρύφωνας Τιπούρτης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 12/29/2014 01:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

2 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή στον κύριο Κλικλίκο της digea και λοιπούς ακόλουθους..."

 1. Χάρη τους έκαναν και τους απάλλαξαν από τις ψευτολογίες που εκπέμπουν 24 ώρες το 24 ωρο τα χουντοκάναλα. Αν θέλουν να έχουν ενημέρωση θα πρέπει να έχουν υπολογιστή και ίντερνετ.
  Τι θα μάθουν από τους κλικλίκους; ότι διατρέχουμε θανάσιμο κίνδυνο αν δεν μας απομυζούν και δεν ξεπουλάν την χώρα τα παράσιτα της μεταπολίτευσης και οι αριστερές παραφυάδες τους.
  Καλλίτερα χωρίς την προπαγάνδα τους.
  Μην ανησυχείς Τρύφωνά μου, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Δεν θα πάψουν να είναι Ελλάδα επειδή δεν θα εκπέμπουν οι κλικλίκοι.
  Εξάλλου οι κλικλίκοι δεν έχουν λεφτά! Για αυτό δανείζονται, και το μόνο που κάνουν είναι να προπαγανδίζουν για αυτούς που φροντίζουν να πληρώνουμε εμείς τα δάνειά τους.
  Λίγη αποτοξίνωση από την άθλια και τρομοκρατική προπαγάνδα τους δεν βλάπτει!

  ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

 2. Ωραία η Σοφία. Έχει απόλυτο δίκιο. Όμως είναι δικαίωμα του καθενός να ενημερώνεται από την τηλεόραση ( άσχετα με το αν αυτό ονομάζεται ενημέρωση ή προπαγάνδα.)
  Ούτε στο Μπαγκλαντές δεν τους κόβουν την τηλεόραση.
  Οι κλικλίκοι και οι άλλοι μια ζωή έτσι ενεργούσαν..................

  Καλή χρονιά

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες