ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Άκης

Υπερκομματική Πατριωτική Κίνηση Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης.

Αντίδραση με Πρόσωπο (Επώνυμα) και κατά Πρόσωπο (κατά των καθεστωτικών)… ! 
Μόνον έτσι τελειώνουν αυτοί!

Λίγα λόγια για την Υπερκομματική Πατριωτική κίνηση του Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης.
Η επιτακτική ανάγκη που οδήγησε στην δημιουργία αυτής της Υπερκομματικής Πατριωτικής Κίνησης, είναι η κατανόηση δυο πολύ σημαντικών παραγόντων της καθημερινής μας...
ζωής:

· Κατά πρώτον έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει ότι κανείς ΔΕΝ πρόκειται πραγματικά να μας σώσει ή εάν εμφανιστεί κάποιος επίδοξος «σωτήρας», θα πρέπει εκ’ της ιστορικής εμπειρίας μας, να είμαστε πολύ προσεκτικοί, στο τι αυτός πραγματικά ζητά από εμάς, όπως και ποιοι είναι οι πραγματικοί σκοποί/στόχοι του …
Η ιστορική λοιπόν εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι στην διαχρονική πραγματικότητα, «σωτήρας» χωρίς ιδία συμφέροντα, πότε σχεδόν δεν υπήρξε !
Ειδικά δε, όποιος σήμερα πιστεύει ότι λύσεις σωτηρίας μπορούν να δοθούν από τους ίδιους ανθρώπους που μας έφτασαν εδώ, οικτρά πλανάται !

· Κατά δεύτερον και βασιζόμενοι στην ανωτέρω διαπίστωση, είναι απολύτως ευκολονόητο, ότι ουσιαστικά, ο μόνος υγιής δρόμος που υπάρχει είναι να σωθούμε μόνοι μας, αναλαμβάνοντας το έργο αυτό με Υπευθυνότητα και Σοβαρότητα, αναλαμβάνοντας πλήρως το βάρος των ευθυνών μας και των υποχρεώσεων μας, απέναντι στον Εαυτό μας στους συμπολίτες μας και στα παιδιά μας, τόσο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, μια που το θέμα είναι κυριολεκτικά «φλέγων» για ΟΛΟΥΣ !
Είναι ιστορικά τεκμηριωμένο, ότι καμιά αλλαγή και απαλλαγή, ποτέ δεν έγινε εάν δεν υπάρξει πίεση από την βάση !

Αυτό, το «εργαλείο» λοιπόν, είναι ένα ποικιλόμορφο και πολυμορφικό «εργαλείο» για την σωτήρια μας και πλήρως ελεγχόμενο από την βάση. Και για τον λόγο αυτό, επικροτούμε την χρήση του και για εκτός του Νομικού κόσμου της Χώρας.
Παραδείγματος χάριν και επειδή το «εργαλείο» αυτό είναι Υπερκομματικό και ανήκει Ανεξαρτήτως και Αδιακρίτως σε ΚΑΘΕ Έλληνα Πολίτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη πολιτικών φορέων ή συλλογικοτήτων.

Σαν μέλος ενός πολίτικου φορέα, δεν θα θέλατε να ξέρετε τι πραγματικά πρεσβεύει αυτός που εσείς υποστηρίζετε;
Να λοιπόν η ευκαιρεία …!
Παραδώστε το παρόν εγγράφως, στον πρόεδρο σας και στους Βουλευτές σας και ζητήστε τους σαν πολιτικός φορέας συλλογικά να πάρει θέση.
«Όπερ έδει δείξαι» … μαθηματικά και κατά Ευκλείδη, θα ΞΕΡΕΤΕ πλέον!

Διαβάστε περισσσότερα σην επίσημη ιστοσελίδα της Υπερκομματικής Πατριωτικής Κίνησης Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 12/18/2014 08:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Υπερκομματική Πατριωτική Κίνηση Εθνικού Σκοπού της Κάθαρσης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες