ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από Unknown

"Κατασκευασμένος" ή όχι ο ιός Έμπολα;

Γράφει  ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Τελευταία όλο και περισσότερο γίνονται αναφορές θεωριών που αφορούν τον συνεχώς εξαπλωθέντα ιό του Έμπολα.

Και ενώ από τη μία μεριά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει την αισιοδοξία του για την πορεία του ιού, μόλις πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την επιδημία στη Δυτική Αφρική ανήλθε σε...
6.928 άτομα.
 Και όλα αυτά από τη στιγμή που μόλις ένα μήνα πριν οι νεκροί ανέρχονταν στους 5689, δηλαδή έχουμε πάνω από 1000 ανθρώπους θύματα του ιού μέσα σε ένα μήνα.

Επίσης αναφέρει πως έχουν καταγραφεί ακόμη 9.191 ασθενείς σε Γουινέα, Λιβερία, Σιέρα Λεόνε , και Σενεγάλη, αλλά χωρίς να έχουν καταλήξει οι ασθενείς.

Σε ανάλογο έγγραφο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για εσωτερική όμως χρήση, και το οποίο διέρρευσε στον Τύπο, αναφέρεται ότι οι προσπάθειες να σταματήσει η εξάπλωση του ιού ήταν «φτωχές», καταγγέλλοντας παράλληλα τόσο την αδυναμία του ιατρικού προσωπικού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, όσο και την έλλειψη πληροφοριών.
Οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», μέσω του συντονιστή τους, σημειώνουν ότι «ο ιός εξακολουθεί να είναι εκτός ελέγχου».

Έπειτα από τα παραπάνω πληθαίνουν συνεχώς οι θεωρίες πως η εμφάνιση του ιού έγινε έπειτα από ανθρώπινες ενέργειες και μάλιστα επί σκοπό.

Διαδικτυακή έρευνα της Daily Mirror έδειξε πως ο κόσμος σε ποσοστό του 47% πιστεύει πως ο ιός Έμπολα δημιουργήθηκε στο εργαστήριο επίτηδες .

O dr. Leonard Horowitz  μία διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία στη διαμόρφωση της ενημέρωσης για τη Δημόσια Υγεία, σε μελέτη του για την προέλευση του AIDS και του Έμπολα, αμφισβητεί τις θεωρίες ότι ο ιός προέρχεται από τον πίθηκο.
Στο βιβλίο του Emerging Viruses διερευνά το ενδεχόμενο τα μικρόβια να προέρχονται από εργαστηριακά πειράματα που από λάθος ή ηθελημένα μεταδόθηκαν μέσω μεταλλαγμένων εμβολίων ηπατίτιδας ή ευλογιάς.
Εξετάζει επίσης, τις δραστηριότητες της CIA και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Κεντρική Αφρική, σε αντιστάθμισμα κινδύνων από την εξάπλωση κομμουνιστικών ιδεών και του μαύρου εθνικισμού, στους πληθυσμούς του Τρίτου Κόσμου.

Αναφέρει πως ενώ η νέα επιδημία τότε του AIDS είχε ξεσπάσει την δεκαετία του ’80 , εντούτοις η πρώτη γνωστή επισήμανση για ασθενή του AIDS είχε γίνει όταν διαγνώστηκε σε δείγμα αίματος που είχε συλλεγεί από άνδρα στην Κινσάσα (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), το 1959, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για το πώς είχε μολυνθεί.

Το 1987, άρθρο στους ΤΙΜΕS επικαλούμενο αξιωματούχο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πιθανολογούσε ως αίτιο της επιδημίας του AIDS τον εκτεταμένο εμβολιασμό για την αποτροπή ευλογιάς,.
Επίσης ανέφερε πως πολλοί γιατροί και ερευνητές υγείας πιστεύουν πως ο καρκίνος προκαλείται από βακτήριο, και ότι το AIDS δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο.

Ο δερματολόγος Alan Cantwell σε βιβλίο που έγραψε το 1988 με τίτλο AIDS and the Doctors of Death,  υποστηρίζει πως πρόκειται για "γενετικά μεταλλαγμένο μικρόβιο που διαδόθηκε μέσω εμβολίου για την Ηπατίτιδα B’, και είχε παραχθεί κατ΄εντολήν της αμερικανικής κυβέρνησης." 
 Παρόμοιες θεωρίες είχαν συγγράψει και πολλοί ακόμη μετέπειτα (Robert B. Strecker, Matilde Krim και Milton William Cooper.)

Το 2005 έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ ανάμεσα σε Αφρο-αμερικανούς πολίτες, έδειξε ότι το 60% πίστευε πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν τους έλεγε όλη την αλήθεια για τον ιό του AIDS.
Και νέες έρευνες δείχνουν πως πιστεύουν πως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα με τον Έμπολα.

Αμερικανός καθηγητής σε ομιλία του σε πανεπιστήμιο το 2006, μιλούσε για τον αερομεταφερόμενο ιό Έμπολα που θα σκοτώσει το 90% του πληθυσμού της γης.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε κατά λέξη πως "το AIDS παίρνει πάρα πολύ καιρό για να σκοτώσει τους ανθρώπους. Προτιμώμενη μέθοδος ιού είναι μέσω του αέρα, επειδή είναι τόσο εξαιρετικά θανατηφόρα που σκοτώνει τα θύματά του σε ημέρες αντί για χρόνια."

Και έπειτα από τα παραπάνω υπάρχουν αντιδράσεις από την UNICEF, η οποία λέει πως οι φήμες αυτές σε συνδυασμό με την πεισματική άρνηση του τοπικού πληθυσμού να εμπιστευτεί τα νοσοκομεία, πυροδοτούν την εξάπλωση του Έμπολα στην Αφρική, θέτοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους σε κίνδυνο μόλυνσης.

Να θυμίσω πως τον Απρίλιο,  απειλούμενοι από ξέσπασμα βίαιων επεισοδίων από αγανακτισμένους πολίτες, όλο το προσωπικό της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ιατρικό κέντρο της Γουινέας όπου εργαζόταν .
Επίσης πριν από λίγο καιρό στη Σιέρα Λεόνε χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν έξω από ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την αντιμετώπιση του Έμπολα σε νοσοκομείο. Η αστυνομία διέλυσε το πλήθος, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Οι διαμαρτυρίες ξέσπασαν μετά την εξάπλωση της φήμης ότι στο νοσοκομείο η ασθένεια χρησιμοποιείται ως πρόφαση για τη διεξαγωγή κανιβαλικών τελετών.

Από όλα τα παραπάνω μπορεί να υποθέσει κανείς πως αν όντως πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση στα του Έμπολα, αυτό έγινε είτε γιατί συνεχίζει και εφαρμόζεται κατά γράμμα το πρωτόκολλο της angeta 21 για την μείωση του πληθυσμού της γης,    είτε γιατί η ανησυχία για τον ιό και οι επικίνδυνες διαστάσεις για την ανθρωπότητα που μπορεί να λάβει η αδυναμία αποτροπής της διάδοσής του έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα το Ισλαμικό Χαλιφάτο, την κρίση στην Ουκρανία και άλλες κρίσεις στον πλανήτη αλλά και στη κάθε χώρα ξεχωριστά.


Με πληροφορίες από το διαδίκτυο .


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 12/04/2014 02:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""Κατασκευασμένος" ή όχι ο ιός Έμπολα; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες