ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Δεκεμβρίου 2014
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους;

Αυτή τη στιγμή παίζονται πολλά, μα πάρα πολλά στην Ελλάδα και δεν αφορούν μόνο εμάς τους Έλληνες. Μόνο εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα, ούτε έχουμε καταλάβει τη δύναμή μας. Είμαστε απλά μια απληροφόρητη, τρομαγμένη αγέλη υπηκόων και όχι κοινωνία πολιτών.

Παίζεται η ίδια η ως τώρα πορεία της Ευρωζώνης, ακόμα και η πορεία της παγκοσμιοποίησης, όσο και αν αυτό ηχεί υπερβολικό. Φανταστείτε δηλαδή να...
μην εκλεγεί ΠτΔ και να σχηματίσει, με τη βούληση του λαού, κυβέρνηση η Αριστερά.

Εάν στη συνέχεια επιτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα, τότε θα δημιουργηθεί αμέσως ένα αντίστοιχο ρεύμα σε όλα τα κράτη που θα ανατρέψει τα πάντα στην ΕΕ και ευρύτερα. Αν όμως (το πιθανότερο) οδηγηθεί για παραδειγματισμό ο ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη αποτυχία, τότε θα ανοίξουν στο εσωτερικό της χώρας οι ασκοί του Αιόλου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταθέσει τα όπλα, αλλά θα προσφύγει στο λαό, θα προκηρύξει δημοψήφισμα και θα ξεσηκώσει το λαό. Διαφορετικά θα ευτελιστεί και θα διαλυθεί.

Σε κάθε περίπτωση, θα ανατραπεί ένα ολόκληρο καθεστώς, όπως το ξέραμε μέχρι τώρα. Τα μεν δημοψηφίσματα θα μπουν στη ζωή μας, ταυτόχρονα δε θα ξεπηδήσουν νέες ανεξέλεγκτες από το σύστημα και οργισμένες λαϊκές δυνάμεις, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση σε ένα κράτος στο κέντρο της Ευρωζώνης και της παγκοσμιοποίησης, μέχρι στιγμής απόλυτα ελεγχόμενου και υποτελούς.

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους; Λέτε να αφήσουν να αποτύχει το πείραμά τους στην καρδιά της Ευρωζώνης, στην καρδιά της παγκοσμιοποίησης; Προβλέπουμε λοιπόν σύντομα, μεγάλη κατατρομοκράτηση των πάντων, βουλευτών και υπηκόων.

Π.Χασάπης
logiosermis.net


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 12/12/2014 05:33:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες